zackeron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα στο συστημα της υπογραφης μου εχω τον εν λογω ssd, σημερα αγορασα ακομα εναν ιδιο,θα ηθελα να μαθω πως μπορω να τους βαλω σε RAID
MoviemakerGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ακολουθείς τις οδηγίες από το Manual της μητρικής σου εφόσον υποστηρίζει RAID έχει οδηγίες αναλυτικά. Βεβαιώσου μετά την δημιουργία RAID και την εγκατάσταση λειτουργικού,ότι λειτουργεί το trim κανονικά.
zackeron Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 να σε καλα το βρηκα το manual εαν κολλησω καπου θα ξανα ποσταρω
zackeron Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 εκανα οτι λεει το manual,αλλα δεν γινεται τπτ,1ον δεν αναγνωριζει εναν απο τους 2 ssd,δεν μου δινει που8ενα επιλογες για τι raid θελω να κανω,στην ουσια αυτο που εγεινε ειναι ενα format
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Έβαλες τον controler σε raid mode ? κούμπωσες καλα τα καλώδια ? μηπως κάποιο ειναι χαλασμένο ? Αφου υποστηρίζει RAID η μητρική σου δεν δικαιολογείται να μην βλέπει και τους δυο δίσκους.. ..και δεν έχει καμιά σημασία ότι είναι ssds.
zackeron Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα και χρονια πολλα ,οταν καποιος ειναι κουρασμενος δεν πρεπει να κανει τπτ απλα να ξεκουραστει, θελω να πω οτι ενω εμπαινα κανονικα στο raid menu με ctrl+f δεν εβλεπα την εντολη για να κανω το riad 0 5 10 και τα σχετικα, και αυτο εκανε ενα απλο format,και ολα αυτα επειδη ημουν πτωμα και δεν ειχα καθαρω μυαλο , ευχαριστω παντως για την βοη8εια σας 1
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα και χρονια πολλα ,οταν καποιος ειναι κουρασμενος δεν πρεπει να κανει τπτ απλα να ξεκουραστει, θελω να πω οτι ενω εμπαινα κανονικα στο raid menu με ctrl+f δεν εβλεπα την εντολη για να κανω το riad 0 5 10 και τα σχετικα, και αυτο εκανε ενα απλο format,και ολα αυτα επειδη ημουν πτωμα και δεν ειχα καθαρω μυαλο , ευχαριστω παντως για την βοη8εια σας Αυτό ειναι το μονο σίγουρο,και επειδή κάνω Hackint0sh με τις ώρες στο πρώτο ,κόμμα που θα κάνει ο εγκέφαλος φεύγω από το Pc και αμέσως τον ξεκουράζω.. έτσι γλυτώνεις και το .... κάψιμο ! χαχα Καλά Χριστούγεννα κ καλή χρονιά κ σ'εσενα.
zackeron Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα , κανοντας ολα τα update ειπα να κανω ενα τεστ να δω τι ψαρια πιανει επειδη δεν ειμαι και τοσο σχετικος θελω να μου πειτε αν ειναι καλα
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Έχουμε δει και περισσότερο αλλά είναι Super any way.. Gongrats.
zackeron Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 ποιο πολυ ρωτησα γιατι 1η φορα το δοκιμασα και θελω να δω ενα εκανα καλα τις ρυθμισεις raid menu του bios,αλλωστε δεν ειναι και top αυτοι οι ssd σε επιδωσεις, movie να σε καλα για τον χρονο σου που ασχολη8ηκες με το post μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα