Προς το περιεχόμενο

LG Plasma 50PB5600 389€ Mediamarkt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την περιμενα την ρουφιανα να κατεβει για να την τσιμπησω.

Παω το απογευμα να την δω απο κοντα και αν χωραει στο αμαξι, την παιρνω.

Στανταρ αναμενεται price match.

*edit: price match απο πλαισιο accomplished.

• Moderators
Δημοσ.

Υποψιν τα γνωστα προβλήματα ανομοιομορφίας στα 5 κομματια που ειδα από κοντα στην 60αρα και 1 50αρας, χειρότερης ανομοιομορφίας από την χειροτερη lcd. Κατι που ηταν το βασικο πλεονεκτημα των πλασμα, εδώ απουσιαζει με τον χειροτερο τροπο.

• Moderators
Δημοσ.

Toσο εχει και στη Γαλλια, φυσιολογικη πτωση τιμης είναι, δεν πρεπει να είναι ξεστοκαρισμα ακομα. Στα 299 θα ηταν μια λογικη τιμη για το απλουστερο μοντελο 50αρας της εταιριας όπως αυτό. Στα 599 παιζει κανονικη τιμη εξω το 3d/Smart (pb690). 599 δολλαρια θυμιζω εδιωχναν πριν αρκετους μηνες την 60αρα 3D/Smart στην Αμερική.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα γραφω γιατι εγω δεν ειχα καποιον να τα γραψει και κουβαλησα ολοκληρο μπαουλο και μετα αντε τραβα την παλι πισω! Απιστευτη ταλαιπωρια...  :mad:

Δημοσ.

s4_pricetrendFaceliftLarge.png

δικιο εχει ο mod.

αυτο το μεδιαμ....@*^%#%..............ηθελα να ξερα γιατι δεν βγαζει μια προσφορα οπως στη γερμανια..........που εχει ξεπατωθει την τελευταια εβδομαδα........... :mad:

τοσο πλουσιοι ειναι τελικα οι ελληνες :mad:

Δημοσ.

Υποψιν τα γνωστα προβλήματα ανομοιομορφίας στα 5 κομματια που ειδα από κοντα στην 60αρα και 1 50αρας, χειρότερης ανομοιομορφίας από την χειροτερη lcd. Κατι που ηταν το βασικο πλεονεκτημα των πλασμα, εδώ απουσιαζει με τον χειροτερο τροπο.

Οταν  λεμε περι γνωστων προβληματων ανομοιομορφιας;

Ειμαι ολιγον τι ασχετος με το αντικειμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γραφω γιατι εγω δεν ειχα καποιον να τα γραψει και κουβαλησα ολοκληρο μπαουλο και μετα αντε τραβα την παλι πισω! Απιστευτη ταλαιπωρια...  :mad:

Δηλαδή την αγόρασες και την επέστρεψες; Τόσο χάλια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...