Προς το περιεχόμενο

ADATA MicroSD 64GB Class 10 + SD Adapter 26.39€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο e-shop specials. http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095

Είναι 64GB Micro SDXC με αντάπτορα σε SD. Οι φθηνότερες στο skroutz (χωρίς αντάπτορα) ξεκινούν στα 29€ (με μεταφορικά)

Max R/W Speeds : 30/10 MB/s

Lifetime εγγύηση

PER.331095.jpg

• Like 2
Δημοσ.

την εψει κανεις να με πει εντυπωσεις;

Την ειχα παρει το καλοκαιρι και τα εσπαγε :

Adata64.png

Επειδη εκτοτε την εδωσα και τωρα ξαναχρειαζομαι, θα την ξαναπαρω και ελπιζω να μην ειναι λοταρια οι επιδοσεις...

Παρεπιπτοντως την εχει βαλει και στα 24.95 στο crazysundays καποιες φορες, αλλα ΟΚ για 1.5 ευρω δεν εγινε και τιποτα, ειδικα αν ειναι ολα τα κομματια οπως το παραπανω!

Δημοσ.

Την έχω σαν σκληρό σε ένα raspberry pi. Παρόλο που στο site του λέει οτι δεν λειτουργεί, εμένα δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή που έχω εδώ και κάνα 4μηνο στο Note 3 μου για Storage.

Πάναργη στα bench αλλά από stability που με ενδιαφέρει κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.

post-42689-0-94304600-1419344363_thumb.jpg

Δημοσ.

οποτε για κινητο δεν κανει ειναι αργη καρτα για 1080 βιντεο ;;

Μια χαρά είναι. Στο note 3 τραβάει 1080 βιντεο με 20mb/s bitrate. Πρόσεξε είναι mbit και όχι mbyte. Οπότε γράφει στην κάρτα με ρυθμό 2,5MB/s.

Δημοσ.

οποτε για κινητο δεν κανει ειναι αργη καρτα για 1080 βιντεο ;;

Μια χαρά είναι. Στο note 3 τραβάει 1080 βιντεο με 20mb/s bitrate. Πρόσεξε είναι mbit και όχι mbyte. Οπότε γράφει στην κάρτα με ρυθμό 2,5MB/s.
Δηλαδή να την τσιμπήσω δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; Γενικώς εννοώ όχι μόνο για βίντεο 1080. Ίσως αλλάξω και κινητό και πάρω κάποιο που να τραβάει 4Κ...εκεί θα την παλέψει η κάρτα;
Δημοσ.

Σε 4Κ τραβάει με 48.3Mbit/s (πες 50 μαζί με τον ήχο) οπότε 6,25MB/s. Οπότε πάλι καλά είναι. Γενικά με μια class 10 κάρτα δεν θα έχεις θέμα

Δημοσ.

<p>Σε 4Κ τραβάει με 48.3Mbit/s (πες 50 μαζί με τον ήχο) οπότε 6,25MB/s. Οπότε πάλι καλά είναι. Γενικά με μια class 10 κάρτα δεν θα έχεις θέμα</p>

Εντάξει κατάλαβα μια χαρά κάρτα την τσιμπαω γιατί η Samsung Evo αργεί.

Δημοσ.

Σημερα παρελαβα και το δευτερο κομματι, παλι εξαιρετικη προεκυψε οπως η πρωτη... παραθετω επιδοσεις :

jVprYnb.png

Δε βλεπω το λογο να παρει καποιος οποιαδηποτε αλλη 64αρα (η και 32αρα οταν αυτη κοστιζει 26ε)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω την 16άρα και 32άρα ίδια.

Έχει δύο χαρακτηριστικά. 

• Είναι πολύ γρήγορη (το class 10 δεν θα πει εγγραφή 10mb/sec θα πεί τουλάχιστον 10mb/sec) αυτή είναι πιο γρήγορη 17mb/sec (αν θυμάμαι στο δικό μου reader του λαπτοπ). Αν είχα UHS reader θα ήταν πιο γρήγορη.
  • λέει ότι είναι βελτιστοποιημένη και για Multitherd writing (πολλές εφαρμογές να γράφουν ταυτόχρονα). Αυτο θα πει είναι κατάλληλη για έξυπνα τηλέφωνα (πολλές εφαρμογές να γράφουν/διαβάζουν).

Η τιμή είναι σούπερ ΑΛΛΑ να έχετε δύο στο μυαλό σας.

• Είναι XC όχι HC οπότε βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας (φωτογραφική, κινητό πχ) την διαβάζει (είναι συμβατή με SDXC). Μέχρι 32gb οι κάρτες είναι HC μετά XC
  • Οι Adata έχουν την φήμη ότι καίγονται εύκολα. Αν δείτε σχόλια στην αντίστοιχη 32άρα και 16αρα ή στο Amazon θα καταλάβετε τι λέω. Εμένα φτου φτου που την 16άρα την έχω 10 μήνες λειτουργεί άψογα. Καλού καλού backup με την πρώτη ευκαιρία γιατί θα κλαίτε αν κάτι πάει στραβά (για κάθε κάρτα ισχύει το 'παίρνουμε backup'). Έχω και προσωπική άποψη για την Adata καθώς έχω δύο φίλους με καμένα usb3 φλασσάκια Adata (που με άκουσαν και τα αγόρασαν σε μια αντίστοιχη προσφορά). Ισως ήταν και τυχαίο. Τουλάχιστον βρήκαν την απόδειξη και αποζημιώθηκαν ως προς το κόστος (κρατήστε την και εσείς).
Επεξ/σία από keysmith
  • Like 1
Δημοσ.

Ακομα καλυτερες επιδοσεις με exFat :

xmDN2ME.png

Την εβαλα στο LG G3 και παιζει μια χαρα και ταχυτατα... Δε μπορω να καταλαβω γιατι εχουν ολοι ψυχωση με τη Samsung Evo οταν υπαρχουν τετοιες καρτουλες εκει εξω...και σε τετοια τιμη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...