DimitrisGt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα μπαινοντας σε ενα παιχνιδι που εχω εδω και καιρο και επαιζε μια χαρα, σημερα εχει τρελο crash.. κατεβηκαν τα fps... δεν εχω πειραξει πυτε την καρτα ουτε το παιχνιδι. εχει ξαναγινει αυτο ακριβως αλλα διορθψθηκε μονο του μετα απο κανα 2 μερες.. βοηθεια!
Ailuros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Βοήθεια σε τι; Ούτε καν αναφέρεις σε ποιό παιχνίδι. Μήπως έχουμε διαθεσούλα για τρολλάρισμα;
DimitrisGt Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 rFactor ειναι το παιχνιδι. και ποιο τρολλ ρε ανθρωπε με εχεις εκνευρισει αφανταστα με αυτο το τρολλ. εχω το προβλημα μου φτανει αυτο θα με βγαλεις και ψευτη ε? μονο στο rfactor γινεται αυτο τελικα. μηπως ειναι καποιο αρχειο που πρεπει να σβηστει απο τον φακελο του?
Ailuros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 rFactor ειναι το παιχνιδι. και ποιο τρολλ ρε ανθρωπε με εχεις εκνευρισει αφανταστα με αυτο το τρολλ. εχω το προβλημα μου φτανει αυτο θα με βγαλεις και ψευτη ε? μονο στο rfactor γινεται αυτο τελικα. μηπως ειναι καποιο αρχειο που πρεπει να σβηστει απο τον φακελο του? Χαλάρωσε τον τόνο σου για αρχή και περίμενε βοήθεια από κάποιον χρήστη. Ούτε ο τίτλος είναι στα ελληνικά πόσο μάλλον σαφής ούτε το περιεχόμενο της πρώτης σου συμμετοχής.
ssns Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αφου λες οτι το πεσιμο των fps εγινε ξαφνικα και στο εχει ξανα κανει μπορει να οφειλεται στο οτι δεν ψυχεται καλα ο επεξεργαστης σου. Μπορει για καποιο λογο να ανεβαζει θερμοκρασια και αυτο να βγαινει σαν lag στο παιχνιδι.Εχει καθαρισει το εσωτερικο του καθολου? Μετα δοκιμασε να κατεβασεις τις ρυθμισεις του παιχνιδιου να δεις αν θα υπαρξει αυξηση στα FPS.Κανε αυτα αρχικα και βλεπουμε το ενδεχομενο των drivers τελευταιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα