Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν είδα το "καστανιά" νόμιζα ότι ήταν για το φυτό που εκτυπώθηκε σαν τα ανθρώπινα όργανα.....

Περασμένη ώρα και πρέπει να πάω σπίτι... :wacko:  -_-

• Like 1
Δημοσ.

Μετα τις μηνύσεις από μουσική, κινηματογραφική και gaming βιομηχανία το piratebay θα εχει απέναντι και τις βιομηχανίες εργαλείων, ανταλλακτικών, διακοσμητικών ειδών, παιχνιδιών.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

4 ώρες για να εκτυπωθεί αυτό το πραγματάκι;

ο χρονος εκτύπωσης εξαρτάται απο τη λεπτομέρεια και το "γέμισμα" του αντικειμένου. Φαντάσου πως για ενα βάζο διαστάσεων 18χ10cm ο ultimaker έκανε 19 ώρες για το τυπώσει. :)

Δημοσ.

Μετα τις μηνύσεις από μουσική, κινηματογραφική και gaming βιομηχανία το piratebay θα εχει απέναντι και τις βιομηχανίες εργαλείων, ανταλλακτικών, διακοσμητικών ειδών, παιχνιδιών.

Αυτοκινήτων  :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι ακριβώς κάνει αυτή η πλαστικούρα?

Πάντως ο τίτλος είναι παραπλανητικός!

το μόνο που έστειλε με email είναι η "συνταγή" να το πω έτσι με το καλούπι - διαστάσεις και το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί!

Και απ'την άλλη μεριά το μηχάνημα που το βάφτισαν εκτυπωτή προς εντυπωσιασμό έφτιαξε ένα ολόιδιο βάση του αρχικού προτύπου.

Αν είναι τόσο μάγκες όσο νομίζουν τα γατάκια ας πάνε τα εκτυπώσουν ένα τούβλο απο καθαρό διαμάντι αρκετών καρατίων και τότε τους βγάζω το καπέλο!

Μέχρι τότε ας εκτυπώνουν πλαστηκούρες άντε και κανένα dildo την επόμενη φορά να χαίρονται!

Για διακτίνιση ύλης πάντως ούτε καν...

Νομίζω ότι έχεις τις εξής ελλείψεις/αρνητικά σε σχέση με τον μέσο όρο:

- Δεν ξέρεις τι είναι η καστάνια. ("τι ακριβώς κάνει αυτή η πλαστικούρα?")

- Πότε κάποιος μιλάει κυριολεκτικά και πότε όχι ("Πάντως ο τίτλος είναι παραπλανητικός!")

- Κατανόηση κειμένου. ("Για διακτίνιση ύλης πάντως ούτε καν...")

- Υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου. ("Αν είναι τόσο μάγκες όσο νομίζουν...τότε τους βγάζω το καπέλο!")

- Υποτίμηση των δυνατοτήτων των άλλων. ("Μέχρι τότε ας εκτυπώνουν πλαστηκούρες άντε και κανένα dildo την επόμενη φορά να χαίρονται!")

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 12
Δημοσ.

Και εγώ έχω εκπλαγεί από το γεγονός ότι η καστάνια έγινε με μία και μόνο εκτύπωση.

Τα κινούμενα μέρη δεν εκτυπώθηκαν ξεχωριστά προς συναρμολόγηση.

Πραγματικά καταπληκτικά πράγματα.

• Like 3
Δημοσ.

παιδιά επειδή λέτε για πλαστικούρα σας πληροφορώ πως η nasa δεν είναι ούτε lg ούτε sammy ούτε κάτι τέτοιο.....η πλαστικούρα της μπορεί να είναι καλύτερη και απο άλλα υλικά γιατί εκεί δεν κοιτάνε το κόστος να μην υπερβεί τα 20 ευρώ η συσκευή αλλά την αντοχή και απο το να σηκώσουν πύραυλο να στείλουν στο διάστημα αμα χρειαστεί ένα εξαρτημα σου λέει πάρε φτιάχτο έστο και απο πλαστικό.

τα πάντα είναι θέμα τεχνολογίας και εκεί η nasa είναι πολύ μπροστά,ξέρατε ότι υπάρχει αλουμίνιο 2 φορές πιο ανθεκτικό απο το ατσάλι ? και όμως υπάρχει το ντουραλουμίνιο που το κάνει αυτό.......

σίγουρα αυτοί που χρησιμοποιούν την πλαστικούρα ξέρουν περισσότερα απο τους ελληνάρες που κοροιδεύουν.

• Like 6
Δημοσ.

Αμα γίνεται και με τα φαγητα αυτο θα σταματησει η μανα μου να μου τα στελνει με το ΚΤΕΛ!

Κάποιοι έχετε μείνει πίσω απ' ότι κατάλαβα. 

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά πρωτοποριακό που μπορείς να εκτυπώσεις κάτι σε μηδέν βαρύτητα!!!

Βέβαια σου μπαίνουν και σκέψεις για κάποια είδη sex-shop!!! :P

Με πρόλαβες... :-D :-D :-D

Όσο για το πλαστικούρα και το kevlar πλαστικό είναι αλλά φτιάχνουν αλεξίσφαιρα γιλέκα από αυτό. Υπάρχουν πλαστικά εκεί έξω με απίστευτες ιδιότητες.

Δημοσ.

Και εγώ έχω εκπλαγεί από το γεγονός ότι η καστάνια έγινε με μία και μόνο εκτύπωση.

Τα κινούμενα μέρη δεν εκτυπώθηκαν ξεχωριστά προς συναρμολόγηση.

Πραγματικά καταπληκτικά πράγματα.

Πραγματικά εξαιρετικά δύσκολο για FDM. Τσάμπα κόπος και κόστος όμως μου φαίνεται να ασχολούνται με αυτή η τεχνολογία εκτύπωσης. FDM και resins δεν έχουν μέλλον σε τέτοιες εφαρμογές. Ο επόμενος λένε θα φτιάχνει ανθεκτικά εργαλεία (όχι 3nm στην σωστή κατεύθυνση μη γίνει delaminated), οπότε μάλλον σε κάτι SLS βλέπω να πηγαίνουν αν καταφέρουν να φτιάξουν ένα σύστημα να μην τους πνίξει η σκόνη!

Δημοσ.

....ρε συ στείλε μου ένα κομοδίνο με email.....

Εμένα το πήρε πρέφα η μάνα μου και άρχισε να μου στέλνει ζακέτες και παστίτσια. :P

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όταν είδα το "καστανιά" νόμιζα ότι ήταν για το φυτό που εκτυπώθηκε σαν τα ανθρώπινα όργανα.....

Περασμένη ώρα και πρέπει να πάω σπίτι... :wacko:  -_-

..και εγώ το ίδιο νόμισα...αλλά μόλις γύρισα από παιδότοπο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...