Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Απο οτι φενεται παντως ψιλο ικανοποιημενο ακουω τον κοσμο που το αγορασε σε σχεση με αυτους που το εκραζαν απλα βαση υποθεσεων... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μα και συ πρέπει να καταλάβεις αυτούς που έκραζαν. Έχει ο άλλος Andoid tablet με 1GB ram και σέρνεται, και σου λέει, είναι δυνατόν να υπάρχει λειτουργικό με καλύτερη διαχείριση της 1GB ram ;... Γενικά σκέφτεται, μα υπάρχει mobile/desktop λειτουργικο με καλύτερη διαχείριση πόρων από το Android;... Ζούμε την εποχή του Android.Δυστυχώς (όσο το ρομποτάκι παραμένει σπάταλο και κακογραμμένο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μα και συ πρέπει να καταλάβεις αυτούς που έκραζαν. Έχει ο άλλος Andoid tablet με 1GB ram και σέρνεται, και σου λέει, είναι δυνατόν να υπάρχει λειτουργικό με καλύτερη διαχείριση της 1GB ram ;... Γενικά σκέφτεται, μα υπάρχει mobile/desktop λειτουργικο με καλύτερη διαχείριση πόρων από το Android;... Ζούμε την εποχή του Android. Δυστυχώς (όσο το ρομποτάκι παραμένει σπάταλο και κακογραμμένο). εξαρταται απο το τι κανει κανεις στο ταμπλετ , για android εχω ενα με 2gb ,απλα ελεγα προσοχη το 1gb αρκει για τα windows 8.1 αλλα τι γινεται με αλλα προγραματα που θα βαλεις κανονικα ? ριχνω ενα flash και ανοιγω και ενα απλο παιχνιδι για να δουμε το lag, τωρα απλα επειδη ο καθενας εχει διαφορετικες αναγκες και διαφορετικα το βλεπει.... ο αλλος επεσε να με φαει λες και του πειραξα την εταιρια που ναι μετοχος αγνοωντας οτι ασχολουμε και ειχα τετοια συσκευη με καλυτερα χαρακτηριστικα κιολας. τελευταια η αποψη δεν γινεται σεβαστη οπως πρεπει,λες και ολοι ειμαστε αλανθαστοι και ο αλλος που λεει οτι λεει δεν ξερει τπτ. υστερογραφο περασαν απο το χερι μου dell venue 8 .t100 (ζ3775) κλπ οποτε εχω το δικαιωμα στην αποψη μου Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Απο οτι φενεται παντως ψιλο ικανοποιημενο ακουω τον κοσμο που το αγορασε σε σχεση με αυτους που το εκραζαν απλα βαση υποθεσεων... Ετσι υποθετεις εσυ γιατι εγω ειχα δυο συν ποσα μου εχουν φερει για να τους περασω κανενα προγραμματακι λογω οτι οι υπολογιστες ειναι η δουλεια μου και οχι απλα το χομπι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Aδικα τσακωνεστε! Οποιος πραγματικα ενδιεφερεται για καποιο προιον,δεν χρειαζεται καν να ρωτησει ΚΑΝΕΝΑ. Κανει απλα 2 πραγματα(ΚΑΙ ΤΑ 2 ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ΑΠΟ ΤΑ 2!!!),εν ετη 2014: 1.Βλεπει οσα video reviews(youtube) μπορει να βρει για το προιον που τον ενδιαφερει,ή προιοντα με παρομοια χαρακτηριστηκα,για ΔΕΙ με τα ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ,τι ψαρια πιανει το προιον που τον ενδιαφερει. 2.Σκαλιζει ολα τα φορα(εγχωρια και ξενα) με συζητησεις των ΧΡΗΣΤΩΝ του συγκεκριμενου προιοντος,για καταλαβει το επιπεδο της ποιοτητας,τα τυχων προβληματα που μπορει να βγαλει και πολλες φορες δεν γινονται γνωστα,ελλειψεις που δε φαινονται σε κανενα review και λυσεις σε θεματα που ισως να τον ενδιαφερουν! Τωρα να ρωτα δεξια και αριστερα ειδικους και μη,περισσοτερο θα αποπροσανατολιστει,παρα να μαθει κατι συμαντικο,για το προιον που τον ενδιαφερει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ρε αφιστε τα αυτα καμια καλη θήκη θα βρουμε στο ebay σε καλη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλή μαγκιά. Παίρνεις την προσφορά και το κινητό που χρειάζεσαι και μετά δημοσιεύεις αγγελία πουλώντας το tablet για να σου έρθει τσάμπα το κινητό... Anyway Αν ενδιαφέρεται κανείς να το πουλήσει 90€ (η χαμηλότερη τιμή στο skroutz για το 530 είναι στα 71€, aka 160€ -71€ = 89€ ας μου στείλει μνμα, για Αθήνα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siemensc60 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή θες να πάρεις το τάμπλετ τζάμπα χωρίς να πληρώσεις τον κόπο κάποιου που αγόρασε την προσφορά. Το τάμπλετ δεν κάνει 90 ευρώ. Κλασικοί Έλληνες... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδή θες να πάρεις το τάμπλετ τζάμπα χωρίς να πληρώσεις τον κόπο κάποιου που αγόρασε την προσφορά. Το τάμπλετ δεν κάνει 90 ευρώ. Κλασικοί Έλληνες... Εμ σου λεει να βγω χαμενος απο την προσφορα Καλή μαγκιά. Παίρνεις την προσφορά και το κινητό που χρειάζεσαι και μετά δημοσιεύεις αγγελία πουλώντας το tablet για να σου έρθει τσάμπα το κινητό... Anyway Αν ενδιαφέρεται κανείς να το πουλήσει 90€ (η χαμηλότερη τιμή στο skroutz για το 530 είναι στα 71€, aka 160€ -71€ = 89€ ας μου στείλει μνμα, για Αθήνα) Λογικη κουκουναριου.Δηλαδη θες να μου πεις οτι καποιος ετρεξε να προλαβει αυτη την προσφορα για να παρει στην πραξη το 530 απο MediaMarkt????Επισης οπως αναφερθηκε και παραπανω απο που και ως που καθοριζεις εσυ ετσι την αξια του tablet??? Η τιμη του μιας και τελειωσε, η αξια μεταπωλησης του ανεβαινει στα 120ευρω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ καθορίζω πόσα δίνω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αν βάλω δηλαδή αγγελία ότι ζητείται Acer Iconia και δίνω 90€ θα μου την πέσετε κιόλας? Λογικη κουκουναριου.Δηλαδη θες να μου πεις οτι καποιος ετρεξε να προλαβει αυτη την προσφορα για να παρει στην πραξη το 530 απο MediaMarkt???? Η τιμη του μιας και τελειωσε, η αξια μεταπωλησης του ανεβαινει στα 120ευρω..... Εγώ θα πρότεινα μιας και η προσφορά τέλειωσε, η αξία μεταπώλησής του να ανέβει στα 180€, να βγάλει και κανένα εικοσάρικο ο πωλητής από την προσφορά Και επειδή μίλησες για λογική κουκουναριού, ναι, για να πουλάει κάποιος το tablet έτρεξε να προλάβει την προσφορά για να πάρει στην πράξη το 530 από Mediamarkt. Δεν θέλει πολύ κλικ, κλικ, έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 παιδια το θεμα εχει ξεφυγει εντελως. η προσφορα τελειωσε και επειδη σε αντιστοιχες περιτπωσεις το θεμα παραμενει ανοιχτο για την συζητηση των ιδιων των προιοντων ας περιοριστουμε σε αυτη και τιποτα αλλο. φιλικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ καθορίζω πόσα δίνω. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Αν βάλω δηλαδή αγγελία ότι ζητείται Acer Iconia και δίνω 90€ θα μου την πέσετε κιόλας? Εγώ θα πρότεινα μιας και η προσφορά τέλειωσε, η αξία μεταπώλησής του να ανέβει στα 180€, να βγάλει και κανένα εικοσάρικο ο πωλητής από την προσφορά Εσυ καθοριζεις ποσα θες να δωσεις για αγορα ενως προιοντος δεκτο.Αυτο δεν σημαινει οτι και ο αλλος πρεπει με το ζορι να δεχτει την τιμη που του δινεις εσυ...Μου θυμιζεις περιπτωσεις αγγελιες οπου ο αλλος εδινε 8 ευρω για αγορα GTA V επειδη οπως ελεγε ηταν παλια η κονσολα και παλιο το παιχνιδι,ασχετως του ποσο εχει καινουργιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εσυ καθοριζεις ποσα θες να δωσεις για αγορα ενως προιοντος δεκτο.Αυτο δεν σημαινει οτι και ο αλλος πρεπει με το ζορι να δεχτει την τιμη που του δινεις εσυ...Μου θυμιζεις περιπτωσεις αγγελιες οπου ο αλλος εδινε 8 ευρω για αγορα GTA V επειδη οπως ελεγε ηταν παλια η κονσολα και παλιο το παιχνιδι,ασχετως του ποσο εχει καινουργιο. Έβαλα το μαχαίρι στο λαιμό σε κανέναν και δεν το κατάλαβα? Είπα ότι όποιος ενδιαφέρεται να το πουλήσει 90€, προτίθεμαι να το αγοράσω... Τα συνδικαλιστικά σας δικαιώματα έθιξα? Λήξις από εμένα, να συζητήσουν οι αγοραστές για τα προϊόντα που αγόρασαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια.. σταματηστε αυτο το πραγμα! Ας κρατιθει το thread για τυχον αποριες για το tabletaki και το κηνητο. Tips κτλ.. αλλα και για αγορα αξεσουαρ πχ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leros2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δλδ αν ανοίξεις 2-3 ταμπ στο chrome και ας πουμε το ενα απο αυτά είναι το facebook το ταμπλετ δεν ζορίζεται ? Γιατί στον υπολογιστή το 1gb δεν φτάνει ούτε για ζήτω κάνοντας αυτό το συνδυασμό ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις