Προς το περιεχόμενο

ACER Iconia Tab 8W W1-810 + Lumia 530 Dual Sim 160 ευρώ στα Mediamarkt

gorgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε μου αν θες να το παρεις δεν σε εμποδιζει κανενας ο καθενας κανει τις επιλογες του ,οι power user ειπαν απλα την γνωμη τους , τα windows 8.1 εχουν minimum απαιτηση 1gb ραμ αλλα για δοκιμασε να του βαλεις ενα βιντεο mkv να παιξει ή βαλε του καμια εφαρμογη λιγο βαρια σε μνημη  και θα καταλαβεις τι σου ελεγαν .μου θυμιζεις ενα πελατη που χα οταν δουλευα σε καταστημα υπολογιστων ηθελε σωνει και καλα να παρει το ταμπλετ surface rt επειδη ηταν προσφορα 199ευρω.

Ποιοι ειναι οι Power users που λες και για ποια γνωμη μιλας???Για να πει καποιος οτι πχ το ταδε δεν αξιζει,πρεπει να αναφερει και τι ειναι καλυτερο στα χρηματα αυτα αντι αυτου που σχολιαζει και εγω Links δεν εχω δει.Το μονο που βλεπω ειναι κραξιμο,οπως κραξιμο ανεφ λογου βλεπω και στα topics για Windows Phones...Παλι καλα που δεν ειδα κανενα σχολιο εδω να κραζει το κινητο λογω Specs...

Η συγκεκριμενη προσφορα ειναι αψογη για ολες τις ηλικιες και με χαμηλο κοστος που αυτο μετραει.Ναι Surface Pro δεν ειναι αλλα εκει μιλαμε για αλλα ποσα.Μια απο τα ιδια και για κινητο για απλη χρηση ειναι οτι πρεπει.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το tablet πηγαινει ΣΦΑΙΡΑ internet browsing ,photos ,office και κανεις κανονικα εγκατασταση οτι προγραμμα θελεις.Κανει πολυ καλη διαχειρηση της ram και δεν κανει κολληματα...  δεν ειναι android...μηντ ο συγκρινεται ετσι με τα specs ..Πραγματικα πολυ καλη τιμη και ειναι και ποιοτικο.

• Like 1

Η έξοδος hdmi είναι στα τελευταία της, σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς όλοι πλέον στρέφονται σε ασύρματες λύσεις τύπου miracast.

ναι επειδη δεν υπαρχει στα ταμπλετ ειναι στα τελευταια της μαλιστα....

ναι επειδη δεν υπαρχει στα ταμπλετ ειναι στα τελευταια της μαλιστα....

Ναι, στα ταμπλετ αναφερόμουν, και ναι, εκεί είναι, είτε σου αρέσει είτε όχι.

παιδια οσοι πηρατε με αντικαταβολη, με ποια κουριερ σας ηρθε?

Με ACS ..

Εγώ την έχασα σήμερα την παραλαβή γιατι στο email δεν μου έγραψαν ουτε τον τρόπο αποστολής ουτε το πότε θα έρθει..

Επίσης τους έγραψα τι λέει πάνω στο κουδούνι και ουτε καν το σημείωσαν στην παραγγελία σύμφωνα με ACS.

Εντελώς ερασιτέχνες της Mediamarkt.

Δευτέρα που θα παραλάβω τους περιμένει 1 ωραίο αστεράκι στις αξιολογήσεις του skroutz.

Στο καταστημα σταθμου ειχε 5 κομματια (4 εχει τωρα) αρα λογικα θα εχει και αλλο ισως (αν κάποιος δεν θελει να περιμενει)

Εχει βρει κάποιος καλη θήκη για το tablet?

Η έξοδος hdmi είναι στα τελευταία της, σε όλες τις πλατφόρμες, καθώς όλοι πλέον στρέφονται σε ασύρματες λύσεις τύπου miracast.

Μαλλον Trolαρεις... quality & latency (lag) παραμετροι θα ειναι ΠΑΝΤΑ καλυτεροι στο wire παρα στο wireless ειδικα οσο μιλαμε για παιχνιδια κτλ απο τα tablets... εχω της belkin που θεωρειται αρκετα καλο εχω δοκιμασει και ενα της netgear ΔΕΝ εχουν ποιοτητα σαν το hdmi ειδικα σε βαρια rips ......τελειωνουν τη μπαταρια και αλλα πολλα...

Λοιπον επειδή ακόμη και εγώ δεν το παρέλαβα λόγω απουσίας είχα όμως τη δυνατότητα να το δουλεψω λιγάκι σε καταστημα ΜΜ. Εντυπώσεις ΑΡΙΣΤΕΣ μιας και είχα τις αμφιβολίες λόγω μνήμης αλλά καμια σχέση. Φορτώνει πολύ γρήγορα, δε λαγκαρει , στο χερι άψογο και η οθόνη πολύ ευκρινής ειδικα σε σύγκριση με κάτι Vero k Asus που είχε πιο διπλα. Τώρα αν φορτωθεί με προγραμματα δεν ξέρω τι επρόκειτο να κανει....Όσο για το κινητο το 530 εντάξει για την προσφορα εξαιρετικό αλλά το αν θα το αγοραζα ....όχι δε νομιζω καθώς η οθόνη του είναι μουντη και είναι σα συσκευή χοντροκομμένη.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...