Προς το περιεχόμενο

ACER Iconia Tab 8W W1-810 + Lumia 530 Dual Sim 160 ευρώ στα Mediamarkt

gorgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μολςι αγοραστηκε το σετακι για κατι θειους. η εθαι το κινητο, το οποιο ειναι αιωνες καλυτερο απο το υπαρχον ασπρομαυρο, το ταμπλετ για το θειο που θελει μονο email καιρο και ελαφρυ σερφαρισμα. 

μην ειστε υπερβολικοι.

για το antivirus θα πω οτι το defender κανει μια χαρα δουλεια. εδω και 3 μηνες εχω asus tranformer με win 8 και δεν εχω βαλει καποιο εξτρα antivirus. δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα, αλλα δεν κατεβαζω τορρεντς ουτε μπαινω σε περιεργα sites. υπαρχει σταθερος για τετοια χρηση.

και με 1 gb ram παει μια χαρα το tabletακι ακρει να μη το φορτωσετε photoshop και αλλες απαιτητικες εφαρμογες. κανει οτι και ενα android/ios tablet το ιδιο καλα και δεν κοστιζει μια πιεριουσια

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εισαι σιγουρος,γιατι χωρις το office 365,δεν ειναι και τοσο μεγαλη προσφορα?

Αν το τσιμπισε κανεις καλο ειναι να μας ενημερωσει.

Στην επισημη ιστοσελιδα γραφει:

http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/model/NT.L7GET.002

για μένα και χωρίς αυτό μάλλον αξίζει, απλά πρέπει κάποιος που τον ενδιαφέρει να δει αν όντως περιλαμβάνεται. Εγώ έβγαλα το συμπέρασμα πως δεν περιλαμβάνεται, επειδή σου προτείνει να αγοράσεις την σουίτα μαζί, όντως ας μας ενημερώσει κάποιος που το πήρε

Από ότι έχω καταλάβει περιλαμβάνεται το office 365 για να το ενεργοποιείσεις δωρεάν για ένα χρόνο. Μετά από το χρόνο δεν ξέρω ποιο είναι το κόστος για να το κρατήσεις.

Αν κάποιος δεν ενδιαφέρεται για το κινητό μήπως είναι καλύτερη επιλογή το Vero tab w10i?

Θα ξαναευχαριστήσω τον ΤS. Παρέλαβα χθές το σετάκι και σήμερα καθόμαστε όλη η οικογένεια και δείχνω στους μεγάλης ηλικίας πώς να googlaroun συνταγές μαγειρικής και εφημερεύοντα νοσοκομεία ! :blink:

Το ταμπλετακι τα σπαει, μπορείς να σερφάρεις και να δείς βιντεάκια στο  youtube, ή να μιλήσεις στο skype ή να δείς φωτος απο το one drive χωρις να κολάει καθόλου. Ναί, αυτές είναι οι ανάγκες της μητέρας μου... και το συγκεκριμένο ταμπλετ είναι μια χαρά... Όσοι ισχυρίστηκαν ότι το ταμπλετακι θα κολλάει μάλλον θα πρέπει να αναθεωρίσουν τις απόψεις τους γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

• Like 6

Επειδή με ενδιαφέρει το streaming από SMB/NFS/SFTP server, στο συγκεκριμένο tablet, θα μπορώ να το κάνω αυτό; Και αν ναι, με ποιά εφαρμογή; Το XBMC/Kodi δεν δουλεύει σε ARM επεξεργαστές από ότι διάβασα... :/

Επειδή με ενδιαφέρει το streaming από SMB/NFS/SFTP server, στο συγκεκριμένο tablet, θα μπορώ να το κάνω αυτό; Και αν ναι, με ποιά εφαρμογή; Το XBMC/Kodi δεν δουλεύει σε ARM επεξεργαστές από ότι διάβασα... :/

Μάλλον μπερδευτηκες.. Intel επεξεργαστή έχει και τρέχει κανονικές εφαρμογές windows.

Ναι όντως έκανα λάθος, έχει τον Intel Z3735G, μόλις το τσέκαρα στο site της Acer.

Άρα θα τρέχει x86 binaries προγράμματα χωρίς πρόβλημα; Αυτό είναι το κύριό μου μέλημα.

Εγώ μόλις έκανα την παραγγελία και μου έβγαλε κανονικά αντικαταβολή (αν εννοείς αυτό).

Επίσης ευχαριστώ και τον TS για το θέμα ! Καιρό περίμενα ένα φθηνό combo smartphone/tablet σε προσφορά.

Εγώ μόλις έκανα την παραγγελία και μου έβγαλε κανονικά αντικαταβολή (αν εννοείς αυτό).

Επίσης ευχαριστώ και τον TS για το θέμα ! Καιρό περίμενα ένα φθηνό combo smartphone/tablet σε προσφορά.

Οχι. Για παραλαβη απο καταστημα θελω οχι να μου το στειλουν σπιτι αλλα να πληρωσω επι τοπου.

Στο ράδιο πάντως παιζει τις τελευταίες μέρες μια διαφήμιση που λέει οτι γίνεται παραγγελία online και παραλαβή από κατάστημα.

Μην μπερδευεστε... Pc κανονικοτατο ειναι. Στη USB μπαινουν, απλά, τα παντα. Sticks, printers, tuners.... Τα παντα.

Φυσικά δεν μπορεί να τροφοδοτεί πχ scanners, αλλά δεν νομίζω πως έχει κανένας αυτή την απαιτηση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...