Προς το περιεχόμενο

ACER Iconia Tab 8W W1-810 + Lumia 530 Dual Sim 160 ευρώ στα Mediamarkt

gorgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα το ξαναγραψω! Δεν εχει σημασια τι απαιτησεις εχω εγω, τι εσυ και ο καθενας.

Οι απαιτησεις των Windows 8 για να δουλευουν νορμαλ (ουτε να πετανε αλλα ουτε να σερνονται) ειναι τα 2gb μνημη.

Αυτο που γραφω δεν εχει να κανει με την τιμη που εχει το μηχανημα και το καθε μηχανημα αλλα με τις απαιτησεις του λειτουργικου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι απαιτησεις των Windows 8 για να δουλευουν νορμαλ (ουτε να πετανε αλλα ουτε να σερνονται) ειναι τα 2gb μνημη.

Αυτο που γραφω δεν εχει να κανει με την τιμη που εχει το μηχανημα και το καθε μηχανημα αλλα με τις απαιτησεις του λειτουργικου.

Για ελαφρυ browsing,skype,office και metro apps/games,το λογισμικο στο 1gb,φυσαει και το εχω τεσταρει σε πολυ πιο αδυναμο cpu(μονοπυρινο στο 1,6ghz) και πολυ αργη ram(768mb)!

Αυτο που πρεπει να προσεξει καποιος στα πολυ φτηνα windows tablet,ειναι η εσωτερικη μνημη,να μην ειναι κατω απο 32gb,γιατι εκει ειναι που περνει λιγο το π... και γινεται αργο λογο ελληψης χωρου,το μηχανημα!

Υ.Γ.Ειμαι και εγω της αποψης καποιος να κοιταει να εχει 2gb για μεγαλυτερη ανεση σε desktop χρηση,αλλα σε μια τετοια προσφορα,δε θα ελεγα οχι!

69 ευρω ειναι μονο το office 365,για ενα χρονο και 70ευρω το κινητο,το tablet βγαινει στα 20ευρω!!!

• Like 1

Για να το λες κάτι παραπάνω από αυτούς θα ξέρεις.

• Like 1

Αυτοι λενε 16gb σκληρος και καποιος ποιο πανω ειπε οτι ειναι λιγα τα 32gb τι δεν παει καλα;

Η Microsoft λεει οτι τα 8αρια δουλευουν με 1gb μνημη χωρις να την αποσχολει αν εσυ θα βαλεις 3-4 προγραμματα οπως πχ antivirus που ως φυσικο θελουν μνημη.

Για το λειτουργικο της μιλαει σκετο. Και τα netbook με τα Windows Starter μια χαρα δουλευαν αλλα οταν εβαζες ακομα και το ποιο ελαφρυ Antivirus πατουσαν φρενο!

Εγω ολα αυτα τα εγραψα γιατι πολλοι θα πουν "Α ταμπλετα με Windows 8 τζαμπα!" και θα νομιζουν οτι θα κανουν οτι κανουν σε εναν κανονικο υπολογιστη.

Για ελαφρυ browsing,skype,office και metro apps/games,το λογισμικο στο 1gb φυσαει...

χ 1000

Μια χαρά ειναι η προσφορά...οσοι κωλύονται ας δώσουν τα χρήματα στο....τρελογιατρο !

ρε σεις, αλλα το λειτουργικο για pc αλλο αυτο για κινητα και tablet.

τα ταμπλετ με arm αρχιτεκτονικη εχουν windows rt που διαφερουν απο τον υπολογιστη σου,τα ταμπλετ με windows 8.1 ειναι με το ιδιο λειτουργικο που θα χες στον υπολογιστη σου,το μονο που εχεις δικαιο ειναι για τα κινητα

Για ελαφρυ browsing,skype,office και metro apps/games,το λογισμικο στο 1gb,φυσαει και το εχω τεσταρει σε πολυ πιο αδυναμο cpu(μονοπυρινο στο 1,6ghz) και πολυ αργη ram(768mb)!

Αυτο που πρεπει να προσεξει καποιος στα πολυ φτηνα windows tablet,ειναι η εσωτερικη μνημη,να μην ειναι κατω απο 32gb,γιατι εκει ειναι που περνει λιγο το π... και γινεται αργο λογο ελληψης χωρου,το μηχανημα!

Υ.Γ.Ειμαι και εγω της αποψης καποιος να κοιταει να εχει 2gb για μεγαλυτερη ανεση σε desktop χρηση,αλλα σε μια τετοια προσφορα,δε θα ελεγα οχι!

69 ευρω ειναι μονο το office 365,για ενα χρονο και 70ευρω το κινητο,το tablet βγαινει στα 20ευρω!!!

δεν ισχύει το το office 365, που γράφεις μην μπερδευτεί κανείς

Οπως αναφερθηκε παραπανω αφου δεν αξιζει το συγκεκριμενο tablet σε αυτα τα χρηματα,περιμενουμε και τα Link απο τα tablet που ειναι καλυτερα στο ποσο περιπου της προσφορας,αντε λιγα ευρω ακριβοτερα.

Σε αυτή την τιμή το ταμπλετ δεν έχει αντίπαλο, για τις δικές μου αναγκες. Για απαιτητικές εφαρμογές δεν κανει, προφανώς, αλλά όμως θα τις ανοίγει αν υπάρξει αναγκη. Περιφερειακά παιρνει τα παντα. Στις metro εφαρμογές παει μια χαρά. Τι άλλο θα ζητούσε κάποιος απο ενα τοσο φτηνό ταμπλετ; Μην αρχίζουμε τις υπερβολές...

• Like 1

Οπως αναφερθηκε παραπανω αφου δεν αξιζει το συγκεκριμενο tablet σε αυτα τα χρηματα,περιμενουμε και τα Link απο τα tablet που ειναι καλυτερα στο ποσο περιπου της προσφορας,αντε λιγα ευρω ακριβοτερα.

φιλε μου αν θες να το παρεις δεν σε εμποδιζει κανενας ο καθενας κανει τις επιλογες του ,οι power user ειπαν απλα την γνωμη τους , τα windows 8.1 εχουν minimum απαιτηση 1gb ραμ αλλα για δοκιμασε να του βαλεις ενα βιντεο mkv να παιξει ή βαλε του καμια εφαρμογη λιγο βαρια σε μνημη  και θα καταλαβεις τι σου ελεγαν .μου θυμιζεις ενα πελατη που χα οταν δουλευα σε καταστημα υπολογιστων ηθελε σωνει και καλα να παρει το ταμπλετ surface rt επειδη ηταν προσφορα 199ευρω.

φιλε μου αν θες να το παρεις δεν σε εμποδιζει κανενας ο καθενας κανει τις επιλογες του ,οι power user ειπαν απλα την γνωμη τους , τα windows 8.1 εχουν minimum απαιτηση 1gb ραμ αλλα για δοκιμασε να του βαλεις ενα βιντεο mkv να παιξει ή βαλε του καμια εφαρμογη λιγο βαρια σε μνημη  και θα καταλαβεις τι σου ελεγαν .μου θυμιζεις ενα πελατη που χα οταν δουλευα σε καταστημα υπολογιστων ηθελε σωνει και καλα να παρει το ταμπλετ surface rt επειδη ηταν προσφορα 199ευρω.

Μαλλον δεν καταλαβες τι λεω οποτε να το ξαναπω.Το tablet αυτο προφανως δεν ειναι για βαρια χρηση αλλα το ξαναλεω για καποιο που κοιταζει σε tablet σε αυτα τα χρηματα τι ειναι δηλαδη καλυτερα γενικα???Διαβαζω παραπανω διαφορα αλλα δεν βλεπω κανενα Link Με προτασεις.Και οχι δεν θελουν ολοι να δωσουν 250 και 300ευρω για tablet γιαυτο το λογο αλλωστε και επιμενω.Δεν αξιζει το tablet οκ,τοτε ποιο tablet αξιζει στα χρηματα αυτα για απλη χρηση???Μια ερωτηση εχω κανει και απαντηση δεν εχω παρει ...

δεν ισχύει το το office 365, που γράφεις μην μπερδευτεί κανείς

Εισαι σιγουρος,γιατι χωρις το office 365,δεν ειναι και τοσο μεγαλη προσφορα?

Αν το τσιμπισε κανεις καλο ειναι να μας ενημερωσει.

Στην επισημη ιστοσελιδα γραφει:

1.Απαιτείται ενεργοποίηση του Office 365 εντός περιορισμένου χρονικού διαστήματος. Οι προδιαγραφές ποικίλλουν ανάλογα με την περιοχή

2. Όλες οι επωνυμίες και τα ονόματα προϊόντων που αναφέρονται στο παρόν περιλαμβάνουν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων εταιρειών τους και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την περιγραφή ή την αναγνώριση των προϊόντων.

3. Το πληκτρολόγιο είναι προαιρετικό

http://www.acer.gr/ac/el/GR/content/model/NT.L7GET.002

• Like 1

Δεν αντεχουν τα Windows 8 με μονο 1GB μνημη δεν εχει σημασια τι θελω εγω τι θελεις εσυ κλπ κλπ.

Τωρα σε ενα μηχανημα με Windows 8 με 3GB μνημη μου τρωει 1.2GB και εχω μονο το Firefox ανοικτο και γραφω εδω στο insomnia που να βαλω και κανενα video youtube.

To επιχείρημα "Τωρα σε ενα μηχανημα με Windows 8 με 3GB μνημη μου τρωει 1.2GB και εχω μονο το Firefox ανοικτο" από μόνο του δε λέει τίποτε.

http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/04/17/reclaiming-memory-from-metro-style-apps.aspx

"Reclaiming memory from Metro style apps"

Κάποια στιγμή, ας μάθουν όλοι πως δε μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα για την επάρκεια της ram

μόνο κοιτώντας τη χρήση της σε idle.

Σημασία έχει επίσης και η διαxείριση της ram.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...