gorgar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ACER-Iconia-Tab-8W-W1-810---Lumia-530-Dual-Sim-Dark-Grey,99452,480516,1775103.html καλή προσφορά, κατά την γνώμη μου, αν κανείς απο Θεσσαλονίκη το ψήνει για την Ταμπλέτα ας μου στείλει μηνυμα να μιλήσουμε, με ενδιαφέρει το κινητό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samth8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 To τσίμπησα για την μητέρα μου που ήθελε κινητό για να βλέπει ...... τις συνταγές της Αργυρώς.... ΗΜΑΡΤΟΝΟπότε 2 σε 1, μια χαρά θα βολευτεί. Αυτές οι ...συνταγές τις Αργυρώς... μιλάμε βοηθάνε τρελά τις πωλήσεις κινητών και τάμπλετ ... Τhx TS! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kukukali Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Windows σε 8 ίντσες;;; Όχι Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Windows σε 8 ίντσες;;; Όχι Ευχαριστώ. Να προσθεσω και το μονο 1gb μνημη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Βγαζοντας την αξια του κινητου στα 70περιπου ευρω μιλαμε για Tablet κατω των 100ευρω και βλεπω ατομα να σχολιαζουν τα Specs...Αν ειναι δηλαδη δυνατον... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια με το Encore 8 μια χαρα είναι η οθόνη. Δεν ξέρω βεβαια τι διαφορα θα κάνει 1GB μνήμης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι το υπερ tablet,αλλα μονο και μονο το Office που εχει μεσα το κανει πολυ καλη προσφορα σε αυτα τα χρηματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Τι να το κανω αν κοιμαται ορθιο ακομα και αν μου το χαρισουν; Αν μου σπασει τα νευρα τα λεφτα για τον τρελογιατρο ποιος θα τα πληρωσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μιλαμε για καποιον ο οποιος θελει οικονομικο tablet.Για αυτον που ειναι απαιτητικος και θελει να τα σκασει τα χρηματα ας κοιταξει στην προσφορα σε tablet ipad απο Vodafone.Το οτι δεν κανει για τα δικα σου γουστα/αναγκες/απαιτησεις δεν σημαινει οτι ειναι γενικα μαπα... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kargo130 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το παραλογο με τα ταμπλετακια αυτα ειναι οτι ολοι εχουν την απαιτηση να τα κανει ολα σαν κανονικο pc και οταν μιλαμε για ταμπλετ αντροιντ διπλασιας τιμης ολοι μιλανε να παιξουν κανενα παιχνιδι και να δουν καμια ταινια. Αυτο το κανουν και αυτα τα ταμπλετ μια χαρα απο οτι ειδα στο youtube 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν αντεχουν τα Windows 8 με μονο 1GB μνημη δεν εχει σημασια τι θελω εγω τι θελεις εσυ κλπ κλπ. Τωρα σε ενα μηχανημα με Windows 8 με 3GB μνημη μου τρωει 1.2GB και εχω μονο το Firefox ανοικτο και γραφω εδω στο insomnia που να βαλω και κανενα video youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AKISHELLAS1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ λευτερη οκ συμφωνω αλλα κ αυτοι που τα βγαζουν με αυτα τα χαρακτηριστηκα δεν ειναι κ ασχετοι...μη ξεχνας το encore εχει βγει κ αυτο σε δυο εκδοσεις . Οτι πληρωνεις περνεις,βρες αλλο ταμπλετ επωνυμο στα 100ε με windows 8 κ παω πασο κ αν βρεις ξ με 2 gb μνημη τοτε θα πω οτι εχει κ δικιο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Και Android κινητα βγαζουν με 512mb μνημη για να τα πουλησουν σε αυτους που δεν εχουν σχεση με το αθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Και Android κινητα βγαζουν με 512mb μνημη για να τα πουλησουν σε αυτους που δεν εχουν σχεση με το αθλημα. τι να κανουμε δεν ειναι ολοι εξυπνοι και σχετικοι σαν εσενα..υπαρχουν αλλοστε πολλες επιλογες αναλογα με τις απαιτησεις και τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενος...γιαυτο καλο θα ηταν μην τα τα παιρνουμε ολα σβαρνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το παραλογο με τα ταμπλετακια αυτα ειναι οτι ολοι εχουν την απαιτηση να τα κανει ολα σαν κανονικο pc και οταν μιλαμε για ταμπλετ αντροιντ διπλασιας τιμης ολοι μιλανε να παιξουν κανενα παιχνιδι και να δουν καμια ταινια. Αυτο το κανουν και αυτα τα ταμπλετ μια χαρα απο οτι ειδα στο youtube Αυτό... και εγώ στην αρχή την ίδια λάθος εντύπωση είχα αλλά τελικά το κράτησα το onda μου και μπήκα σε mood netbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις