Προς το περιεχόμενο

ACER Iconia Tab 8W W1-810 + Lumia 530 Dual Sim 160 ευρώ στα Mediamarkt

gorgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ACER-Iconia-Tab-8W-W1-810---Lumia-530-Dual-Sim-Dark-Grey,99452,480516,1775103.html

καλή προσφορά, κατά την γνώμη μου, αν κανείς απο Θεσσαλονίκη το ψήνει για την Ταμπλέτα ας μου στείλει μηνυμα να μιλήσουμε, με ενδιαφέρει το κινητό

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

To τσίμπησα για την μητέρα μου που ήθελε κινητό για να βλέπει ...... τις συνταγές της Αργυρώς.... ΗΜΑΡΤΟΝ
Οπότε 2 σε 1, μια χαρά θα βολευτεί.

Αυτές οι ...συνταγές τις Αργυρώς...  μιλάμε βοηθάνε τρελά τις πωλήσεις κινητών και τάμπλετ ... :-D

Τhx TS!

• Like 6

Βγαζοντας την αξια του κινητου στα 70περιπου ευρω μιλαμε για Tablet κατω των 100ευρω και βλεπω ατομα να σχολιαζουν τα Specs...Αν ειναι δηλαδη δυνατον...

• Like 12

Μα δεν ειπε κανεις οτι ειναι το υπερ tablet,αλλα μονο και μονο το Office που εχει μεσα το κανει πολυ καλη προσφορα σε αυτα τα χρηματα.

• Like 2

Τι να το κανω αν κοιμαται ορθιο ακομα και αν μου το χαρισουν; Αν μου σπασει τα νευρα τα λεφτα για τον τρελογιατρο ποιος θα τα πληρωσει;

Μιλαμε για καποιον ο οποιος θελει οικονομικο tablet.Για αυτον που ειναι απαιτητικος και θελει να τα σκασει τα χρηματα ας κοιταξει στην προσφορα σε tablet ipad απο Vodafone.Το οτι δεν κανει για τα δικα σου γουστα/αναγκες/απαιτησεις δεν σημαινει οτι ειναι γενικα μαπα...

• Like 10

Το παραλογο με τα ταμπλετακια αυτα ειναι οτι ολοι εχουν την απαιτηση να τα κανει ολα σαν κανονικο pc και οταν μιλαμε για ταμπλετ αντροιντ διπλασιας τιμης ολοι μιλανε να παιξουν κανενα παιχνιδι και να δουν καμια ταινια. :-D
Αυτο το κανουν και αυτα τα ταμπλετ μια χαρα απο οτι ειδα στο youtube

• Like 7

Δεν αντεχουν τα Windows 8 με μονο 1GB μνημη δεν εχει σημασια τι θελω εγω τι θελεις εσυ κλπ κλπ.

Τωρα σε ενα μηχανημα με Windows 8 με 3GB μνημη μου τρωει 1.2GB και εχω μονο το Firefox ανοικτο και γραφω εδω στο insomnia που να βαλω και κανενα video youtube.

Ρε συ λευτερη οκ συμφωνω αλλα κ αυτοι που τα βγαζουν με αυτα τα χαρακτηριστηκα δεν ειναι κ ασχετοι...μη ξεχνας το encore εχει βγει κ αυτο σε δυο εκδοσεις . Οτι πληρωνεις περνεις,βρες αλλο ταμπλετ επωνυμο στα 100ε με windows 8 κ παω πασο κ αν βρεις ξ με 2 gb μνημη τοτε θα πω οτι εχει κ δικιο .

Και Android κινητα βγαζουν με 512mb μνημη για να τα πουλησουν σε αυτους που δεν εχουν σχεση με το αθλημα.

τι να κανουμε δεν ειναι ολοι εξυπνοι και σχετικοι σαν εσενα..υπαρχουν αλλοστε πολλες επιλογες αναλογα με τις απαιτησεις και τις οικονομικες δυνατοτητες του καθενος...γιαυτο  καλο θα ηταν μην τα τα παιρνουμε ολα σβαρνα... B)

Το παραλογο με τα ταμπλετακια αυτα ειναι οτι ολοι εχουν την απαιτηση να τα κανει ολα σαν κανονικο pc και οταν μιλαμε για ταμπλετ αντροιντ διπλασιας τιμης ολοι μιλανε να παιξουν κανενα παιχνιδι και να δουν καμια ταινια. :-D

Αυτο το κανουν και αυτα τα ταμπλετ μια χαρα απο οτι ειδα στο youtube

Αυτό... και εγώ στην αρχή την ίδια λάθος εντύπωση είχα αλλά τελικά το κράτησα το onda μου και μπήκα σε mood netbook

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...