voltmod Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 H HP αποκάλυψε ένα νέο Chromebook με οθόνη αφής 14 ιντσών WLED-backlit που υποστηρίζει ανάλυση 1080p και το οποίο είναι το ικανότερο notebook με Chrome OS που έχει παρουσιάσει ο γνωστός κατασκευαστής.Το HP Chromebook 14 βασίζεται στο Nvidia Tegra K1 SoC –το οποίο με την σειρά του ενσωματώνει GPU τύπου Kepler με 192 πυρήνες CUDA- και διαθέτει 4GB μνήμης τύπου DDR3-1600 και 32GB αποθηκευτικού χώρου (eMMC). Εξοπλίζεται με WiFi 802.11ac και Bluetooth 4.0, με headphone/ microphone combo υποδοχή, μία USB 3.0 θύρα, δύο USB 2.0 και microSD card reader. Επίσης διαθέτει κάμερα HP TrueVision HD με ενσωματωμένο μικρόφωνο και το HP Imagepad που υποστηρίζει multi-touch gestures. Η μπαταρία του είναι 3-cell (37Wh Li-iOn). Το HP Chromebook 14 κοστίζει $439,99 και κυκλοφορεί σε λευκό χρώμα. Η έκδοση του χωρίς οθόνη αφής κοστίζει περίπου $300. Site: Engadget Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Όμορφο σχέδιο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8-bitMUSIC Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Στα 300€ χωρίς οθόνη αφής είναι πολύ καλή επιλογή! Με tegra k1 είναι τούμπανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εννοείται απατο λειτουργικό που είναι για fb, youtube ειναι για τον π... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Human Soul Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 32 GB eMMC 300~430 ευρώ Θα έπρεπε να βάλουν τουλάχιστον 64(128) GB σε αυτή την τιμή.Γι αυτό και θα πάει μάλλον άπατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papousss13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω καταλαβει ακομα γτ υπαρχει αυτη η κατηγορια ... και γιατι πουλαει ... και γτ υπαρχουν ατομα που ασχολουνται!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
highpriest Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Λειτουργικό για chat και βιντεάκια... Απολύτως αδιάφορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μην κρίνεται εξ' ιδίων τα αλλότρια... Στην Αμερική πουλάνε σαν τρελά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 χαραμιζεται το μηχανημα με τετοιο os 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axilleas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω καταλαβει ακομα γτ υπαρχει αυτη η κατηγορια ... και γιατι πουλαει ... και γτ υπαρχουν ατομα που ασχολουνται!! Σαν άτομο που ασχολείται μπορώ να σου πω ότι αποτελεί πάρα πολύ καλό τερματικό για δουλειά γραφείου. Έχει σχεδόν ένα χρόνο δουλεύουμε στο γραφείο με web-based erp και google-drive-docs-sheets κτλ. Προς το παρών τα μηχανάκια δεν τρέχουν ChromeOS αλλά δεν βλέπω τον λόγο σε πιθανή αναβάθμιση να μην πάρουμε chromeboxes (στην Αμερική ξεκινάνε από 130$+free drive storage). Τα παιδιά που δουλεύουν σπάνια αφήνουν τον browser. Κάθε φορά που αναφέρεται το chromeOS γεμίζει το topic με χλευασμό. Λογικό για οτιδήποτε νέο φυσικά. Είμαι ο μόνος που βλέπει το μέλλον εκεί? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papousss13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Σαν άτομο που ασχολείται μπορώ να σου πω ότι αποτελεί πάρα πολύ καλό τερματικό για δουλειά γραφείου. Έχει σχεδόν ένα χρόνο δουλεύουμε στο γραφείο με web-based erp και google-drive-docs-sheets κτλ. Προς το παρών τα μηχανάκια δεν τρέχουν ChromeOS αλλά δεν βλέπω τον λόγο σε πιθανή αναβάθμιση να μην πάρουμε chromeboxes (στην Αμερική ξεκινάνε από 130$+free drive storage). Τα παιδιά που δουλεύουν σπάνια αφήνουν τον browser. Κάθε φορά που αναφέρεται το chromeOS γεμίζει το topic με χλευασμό. Λογικό για οτιδήποτε νέο φυσικά. Είμαι ο μόνος που βλέπει το μέλλον εκεί? Η αληθεια ειναι πως ελαχιστα το εχω δουλεψει...και το μονο π γνωριζω οτι κανει ειναι να μπαινει στο ιντερνετ... για την τιμη ..εγω σχολιασα πανω στα 300 .. στα 130 πιστευω ειναι οκ! παραπανω ομως με τπτ! παιρνεις ενα λαπτοπ και το κανεισ με ενα πληκτρολογιο το ιδιο και καλυτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αν θέλεις δεν μπορείς να βάλεις μια διανομή linux σε αυτό και να το μετατρέψεις σε πραγματικό εργαλείο; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnimusRenati Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Η αληθεια ειναι πως ελαχιστα το εχω δουλεψει...και το μονο π γνωριζω οτι κανει ειναι να μπαινει στο ιντερνετ... για την τιμη ..εγω σχολιασα πανω στα 300 .. στα 130 πιστευω ειναι οκ! παραπανω ομως με τπτ! παιρνεις ενα λαπτοπ και το κανεισ με ενα πληκτρολογιο το ιδιο και καλυτερο Πέρα από το οτι μπορείς να του βάλεις Linux και να κάνεις ότι γουστάρεις, η Google είναι στα χέρια με Adobe και Autodesk για να φέρουν όλες τις εφαρμογές τους στην browser πλατφόρμα της... Ήδη έφεραν το Photoshop στον Chrome (ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ). Ξεχνάμε επίσης την κίνηση της EPIC με την Unreal Engine στον Browser, με τρανό παράδειγμα το Epic Citadel. Και τέλος τις κινήσεις της NVidia προς το GRID και την παρουσίασης του ως Browser Game Player!!! Μπορεί να μην υπάρχουν όλα ακόμα, αλλά κάθε κίνηση αποτελείτε από βήματα!!! Χαλαρά και μεθοδικά και ο "είδωμεν!!!" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
your_dj Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Όσον αφορά το hardware έτσι για την ιστορία με 190 cuda cores κάνεις γρηγορότερο render από i3 με hd3000..Τώρα για την θέση τους στην αγορά.. Τα chromebooks μαζί με την html5, δίνουν στα laptop τη χαμένη θέση τους στην αγορά.. Αυτήν ενός ΔΕΥΤΕΡΟΥ pc, για όταν δεν είσαι σπίτι να τελειώσεις τη δουλειά.Επίσης η μητέρα μου, το αφεντικό μου, ο γραμματέας του, όπως και τα τερματικά του νοσοκομείου, της εφορίας, και σχεδόν κάθε είδους τερματικό, που μπορεί και δουλεύει μόνο με html5 έχουν ένα γρήγορο μηχάνημα χωρίς ανούσιο software.. Αααα, και για όσους δεν ξέρουν πλέον μέσω web και html5 μπορείς να έχεις , word, excel, power point, mysql, code compile, video editing, sound editing, image editing, και σύντομα 3d object manipulation (δεν έχουν εξελιχθεί τα shaders ακόμα αρκετά για να είναι άξιο αναφοράς...)Και όπως ανέφερε και ένας φίλος νωρίτερα το επόμενο βήμα της adobe είναι το remote editing (μέσω stream)..Mπαίνεις με remote desktop από chrome, σε server που νοικιάζεις μαζί με την συνδρομή σου sto adobe cc, και δουλεύεις εκεί.. Streamαροντας (την υπηρεσία αυτήν την έχει εδω και δύο χρόνια πιλοτικά το αμαζον)..Ακόμα και το steam το έκανε...stream για video games...Συνεχίζεις να αναρωτιέσαι τη ρόλο έχουν στην αγορά ή κατάλαβες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wnet Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 και chrome και HP ==> back στον Browser και γρήγορα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα