Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω ενα θέμα(κουφο?) με αυτα τα δυο που απο playstore(εχει playstore το tablet) μου λεει"δε ειναι συμβατη η συσκευη σας κτλπ!!!!!!!!!!!!!!!¨κα ιπαρολο που τα εχω και τα apk τους  στην sd(μεταφορα απο pc που τα ειχα σωσει παλιοτερα δε ξερω αν θελουν αλλα πιο φρεσκα....) ουτε αυτα τα κανει setup απο εκει!!!!!!!!!!

τι ασυμβατοτητα υπαρχει και δε γινετε το setup?

το tablet ειναι nextbook 8αρι(απο γερμανο) 1024χ768  ως τωρα μονο σε αυτες τις 2 εφαρμογες εχω προβλημα!

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=69457&selectedCategoryId=2361

γιατι???????? και ειναι χρησιμες εφαρμογες  . σε κινητακι μικρο samsung me 3αρα οθονη  240χ320   KAI android 4.1.2  ειναι οκ!!!!!!!!!  και σε ολοκληρο ταμπλετ οχι? σε αλλα ταμπλετ samsung-zte s8q κτλπ παλια δε ειχα θεμα ....

πρεπε ινα κατεβασω κανενα flash 11 για android ? αν ναι ποιο????? που? πως  εχω εκδοση  android 4,1,1 jelly bean  kernel 3.0.8 αν θελετε στειλτε μου σχετικο apk. ή link

σε site αλλα περι του nextbook 8" γραφουν οτι υποστηριζει flash...(εικονιδιο κατι δεν εχω παντως...)

video youtube παιζουν οκ...

μπηκα απο το ταμπλετ στο adobe flash  site πατησα download που ελεγε καπου για android κτλπ "η ληψη ολοκληρωθηκε....και παταω για setup και μου λεει" αντικατασταση εφαρμογης"? αρα εχω flash ,,,,

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ  ΦΤΑΙΕΙ ?????????? 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.!!! ευχαριστω πολυ,καλα χριστουγεννα!

Επεξ/σία από Athens44
Δημοσ.

Παραδειγμα: Εστω οτι θες να βαλεις το here maps beta. Κατω κατω λεει "requires andorid 4.1 and up", οποτε αν το βαλεις σε android 4.0 θα σου πει για ασυμβατο apk.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps

Οποτε απλα η εφαρμογη που θες βα βαλεις θελει κατι νεοτερο απο 4.1.1 που εχεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...