Προς το περιεχόμενο

Iphone 6 16Gb απο Skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τα καταστήματα που παραγγέλνεις φυσικά είναι, αν θες πας από κει και το παίρνεις και φεύγεις.

οχι ολα..μερικα εχουν κ φυσικο καταστημα κ άλλα ειναι μονο αποθηκες

Δημοσ.

Μαγκες εγω παντως πηρα σημερα απο σκρουτζομαγαζο στα 645 iphone 6 16αρι space grey ελληνικο (συγκεκριμενα ειχε αυτοκολλητο βονταφον).

Γενικα δεν εχεις προβλημα απο οπου και να ειναι καλυπτει η infoquest αρκει να υπαρχει αποδειξη απο ελληνικο καταστημα.

Μονο θεμα ισως ειναι η μεταπωληση. Συνηθως προτιμαει ο κοσμος τα ελληνικα/ευρωπαικα/αμερικανικα σε αυτη την σειρα και αυτο αντικατοπτριζεται στις τιμες.

Δημοσ.

Μα δεν είναι δεδομένο ότι αν πάρει κάποιος από σκρουτζομάγαζο θα του βγει και ελαττωματικό.

Οι πιθανότητες είναι ίδιες με το να πας να το πάρεις από οποιοδήποτε άλλο κατάστημα. Υπάρχει κιόλας νήμα με άτομο που αγόρασε συσκευή από Πλαίσιο και είχε πρόβλημα.

Απλώς υπάρχει λανθασμένα μια δαιμονοποίηση των ιντερνετικών αγορών και μια επιφύλαξη, χωρίς λόγο.

Τώρα για την τελευταία σου πρόταση, ισχύει αυτό, πάλι δεν καταλαβαίνω τον λόγο, αλλά είναι και δικαίωμα του καθενός όταν δίνει ένα μηνιάτικο να απαιτεί το κινητό του να ναι Ελληνικό(κι ας μην στέκει σαν αίτημα).

• Like 1
Δημοσ.

Εδω υπαρχει νημα με ατομο που αγορασε iphone 6 απο Κωτσοβολο το οποιο ηταν αμερικανικο τελικα και ειχε ανοιχθει ειχε μπει μεσα φορτιστης ευρωπαικος παλιος λιγο πιο μεγαλος απο τον κανονικο και το ειχαν ξανασφραγισει μετα.

Το τι θα σου βγει το κινητο δεν εχει απολυτως καμια σχεση με το αν ειναι ευρωπαικο, ελληνικο η αμερικανικο. Εγω απλα δεν ηθελα να μπλεξω με αμερικανικο λογω φορτιστη (θελει ανταπτορα) το οποιο ειναι καθαρα προσωπικο μου κολλημα. Το οτι μου εκατσε ελληνικο ηταν απλα μια ευχαριστη εκπληξη αλλα δεν με ενοιαζε ιδιαιτερα.

Τωρα σχετικα με την μεταπωληση οπως ολοι ξερουμε η αγορα ειναι ελευθερη και η ζητηση καθοριζει τις τιμες. Οι αποφασεις του αγοραστικου κοινου τις περισσοτερες φορες δεν γινονται βασει της λογικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...