Προς το περιεχόμενο

Iphone 6 16Gb απο Skroutz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

εδώ και λίγες μέρες ψάχνω ετοιμοπαράδοτο Iphone 6 16gb (Gold) γιατί το θέλω για δώρο Χριστουγέννων. Η αναζήτηση σε WIND/VODAFONE/COSMOTE ήταν άκυρη καθώς η τιμή κυμαίνεται περι τα 740 ευρώ ενώ στο Skroutz.gr υπάρχουν καταστήματα που πουλάν στα 100 ευρώ κάτω.

Το πρόβλημά μου είναι ότι όλα σχεδόν είναι US edition και δεν γνωρίζω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα σε ένα απο τα καταστήματα ου επικοινώνησα, μου εξήγησε ότι το κινητό θα μου αποσταλεί με τον κατάλληλο αντάπτορα φορτιστή και μια σελίδα Α4 με οδηγίες ενεργοποίησης. Και αυτό με έκανε να μην κάνω την παραγγελία. Στην ερώτησή μου αν είναι normal διαδικασία αυτή χωρίς προβλήματα, πήρα την απάντηση ότι "Φυσικά κύριε μου, αλλιώς δεν θα τα πουλούσαμε."

Προβληματίζομαι γιατί δεν είμαι απο Αθήνα και σε περίπτωση προβλήματος, δεν θα έχω την ευχέρεια της επίσκεψης στο κατάστημα για επιστροφή του κινητού, αν υπάρξει τελικά κάποιο πρόβλημα.

Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αντίστοιχες περιπτώσεις αλλα δεν έχω ακούσει κανέναν που να έχει αγοράσει απο καταστήματα στο skroutz. Θα ήθελα λοιπόν την άποψή σας για το παραπάνω και αν κάποιος έχει αγοράσει απο κάποιο κατάστημα την αντίστοιχη US έκδοση χωρίς πρόβλημα, να με ενημερώσει ώστε να κάνω την παραγγελία μου άμεσα, μιας και στενεύει το χρονικό περιθώριο μου.

Για την ιστορία, την ερώτηση έκανα τηλεφωνικά στο phonegallery.gr απο όπου έλαβα και την περίεργη απάντηση περι ενεργοποίησης κλπ. 

p.s. Άνοιξα νέο θέμα μιας και δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω για την δική μου περίπτωση συγκεκριμένα σε κάποιο άλλο thread.

Δημοσ.

p.s. Άνοιξα νέο θέμα μιας και δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω για την δική μου περίπτωση συγκεκριμένα σε κάποιο άλλο thread.

Αφού σου είπαμε και στα άλλα νήματα να προτιμήσεις κάποιο άλλο κατάστημα να χεις το κεφάλι σου ήσυχο. 

edit: Έσβησα το όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αν θες στο λέω πάντως

Δημοσ.

Εικάζω, χωρίς να σου λέω αγόρασέ το από το κατάστημα αυτό, πως οι οδηγίες ενεργοποίησης αναφέρονται στο itunes. Ενδεχομένως να τα έχουν εκτυπώσει καθώς πολλοί που δεν είχαν πάλι iphone ίσως παίρνουν και ρωτούν τί να κάνουν, αφού αν δεν γνωρίζεις ανοίγεις το κινητό και ... πελαγώνεις...

Αν είναι 'κλειστό' το κινητό στο κουτί του με ζελατίνα, καινούριο και γενικότερα ξεκλείδωτο δεν θα έχεις πρόβλημα. Εικάζω επίσης, πως κανένα σκρουτζομάγαζο δεν θα έφερνε κινητό αμερικάνικο κλειδωμένο σε πάροχο που να μην λειτουργεί εδώ. 

Καλό θα ήταν όμως να επισκεφτείς προσωπικώς το εν λόγω κατάστημα (ή κάποιο άλλο) και να κάνεις εκεί την ενεργοποίηση. Κανείς από εδώ (αλλά και σε κανένα forum) δεν θα μπορέσει να σου πει κάτι διαφορετικό γενικότερα. 

Καλές γιορτές και καλές αγορές :)

• Like 1
Δημοσ.

offtopic: Τα 16GB είναι λίγα, δώσε κάτι παραπάνω και πήγαινε στα 64. Αξίζει το επιπλέον κόστος.

Λίγο υπερβολικά δεν είναι τα 64?!

Δημοσ.

<p>Καλημέρα,</p> <p>εδώ και λίγες μέρες ψάχνω ετοιμοπαράδοτο Iphone 6 16gb (Gold) γιατί το θέλω για δώρο Χριστουγέννων. Η αναζήτηση σε WIND/VODAFONE/COSMOTE ήταν άκυρη καθώς η τιμή κυμαίνεται περι τα 740 ευρώ ενώ στο Skroutz.gr υπάρχουν καταστήματα που πουλάν στα 100 ευρώ κάτω.</p> <p>Το πρόβλημά μου είναι ότι όλα σχεδόν είναι US edition και δεν γνωρίζω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα σε ένα απο τα καταστήματα ου επικοινώνησα, μου εξήγησε ότι το κινητό θα μου αποσταλεί με τον κατάλληλο αντάπτορα φορτιστή και μια σελίδα Α4 με οδηγίες ενεργοποίησης. Και αυτό με έκανε να μην κάνω την παραγγελία. Στην ερώτησή μου αν είναι normal διαδικασία αυτή χωρίς προβλήματα, πήρα την απάντηση ότι "Φυσικά κύριε μου, αλλιώς δεν θα τα πουλούσαμε."</p> <p>Προβληματίζομαι γιατί δεν είμαι απο Αθήνα και σε περίπτωση προβλήματος, δεν θα έχω την ευχέρεια της επίσκεψης στο κατάστημα για επιστροφή του κινητού, αν υπάρξει τελικά κάποιο πρόβλημα.</p> <p>Έχω διαβάσει πάρα πολλά για αντίστοιχες περιπτώσεις αλλα δεν έχω ακούσει κανέναν που να έχει αγοράσει απο καταστήματα στο skroutz. Θα ήθελα λοιπόν την άποψή σας για το παραπάνω και αν κάποιος έχει αγοράσει απο κάποιο κατάστημα την αντίστοιχη US έκδοση χωρίς πρόβλημα, να με ενημερώσει ώστε να κάνω την παραγγελία μου άμεσα, μιας και στενεύει το χρονικό περιθώριο μου.</p> <p> </p> <p>Για την ιστορία, την ερώτηση έκανα τηλεφωνικά στο phonegallery.gr απο όπου έλαβα και την περίεργη απάντηση περι ενεργοποίησης κλπ. </p> <p> </p> <p> </p> <p><span style="font-size:10px;">p.s. Άνοιξα νέο θέμα μιας και δεν βρήκα την απάντηση που ψάχνω για την δική μου περίπτωση συγκεκριμένα σε κάποιο άλλο thread.</span></p>

από σκροτζομάγαζο το πήρα κ δεν έχω κανένα πρόβλημα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εγω πηρα απο τετοιο μαγαζι και μου ηρ8ε ελλατωματικο..μπορει να ετυχε δε ξερω...καλυτερα παντως παρτο απο φυσικο καταστημα

γιατι τα σκρουτζομαγαζα ειναι αφυσικα?

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα λεγονται τα καταστηματα που πας εκει το περνεις και φευγεις..οπως λεει κ ο φιλος αποπανω..

Και τα καταστήματα που παραγγέλνεις φυσικά είναι, αν θες πας από κει και το παίρνεις και φεύγεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηρα απο τετοιο μαγαζι και μου ηρ8ε ελλατωματικο..μπορει να ετυχε δε ξερω...καλυτερα παντως παρτο απο φυσικο καταστημα

Απλά έτυχε. Τα ίδια τηλέφωνα είναι, δεν είναι β διαλογής ή οτιδήποτε τέτοιο

Δημοσ.

Εγώ που είχα ψωνίσει 2 Nokia 520 από birdphone, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Και επειδή κοιτάζω αυτή την περίοδο για 6 Plus, πάλι σε skroutzoμάγαζο θα καταλήξω. 859€ η Vodafone και η Cosmote, 685€ στο skroutz.gr και μάλιστα από EU.

Δημοσ.

2 Αμερικάνικα έχω αγοράσει από CitisShop (ένα iPhone 5s και ένα 6άρι), σφραγισμένα κανονικά και όλα μια χαρά.

Την επόμενη εργασιμη το πρωι τα ειχα στα χερια μου Θεσσαλονίκη.

Το 6 μόνο δεν είχε μέσα το clip για να βγάζεις την σιμ, και το τηλ είχε μέσα μία σιμ της verizon.

Την αφαίρεσα, έβαλα της Vodafone και όλα καλά (και το 4g φυσικά).

Στο 6άρι έχουν κ δώρο την ασφάλεια για ένα χρόνο (σπασιμο οθονης κλπ).

Και τα 2 είχαν αμερικάνικους φορτιστές μέσα στο σφραγισμένο κουτί και έναν αντάπτορα χύμα μέσα στο δέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...