Lucius Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα παιδιά και Χρόνια πολλά σε όλους! Ελπίζω ν' ανοίγω το θέμα στη σωστή κατηγορία. Έχω ακούσει πολλά πράγματα σχετικά με την Natec. Αφορμή για ν' ανοίξω το θέμα είναι μια άποψη που διάβασα σ' ένα post μέσα στο forum ότι " η Natec είναι για το eshop ότι και η turbo-x για το πλαίσιο". Θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με την εν λόγο εταιρία και ειδικά είτε σε θεωρητικό επίπεδο είτε σε πρακτικό, δηλαδή αν κάποιος χρησιμοποιεί κάποιο περιφερειακό της Natec. Εγώ προσωπικά έχω εδώ και κανένα 7μηνο το συγκεκριμένο mouse . Και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήμουν απλά τυχερός ή τελικά η Natec δεν είναι τόσο "κακή" όσο μπορεί να πιστεύουν μερικοί ?
MT60RS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/natec-nkl-0400-medusa-2-backlight-keyboard-black-p-PER.571749 Ειχα παρει αυτο εδω πριν απο κανα χρονο οταν ειχε σχεδον 35 ευρω. Δεν τα αξιζει. Για καποιον με τις ελαχιστες απαιτησεις ισως ειναι οκ. Για παιχνιδια δεν κανει, ουτε για πολυωρο γραψιμο. Αν ειχε μεχρι 15ε ισως ηταν μια τιμια αγορα. Εγω θα προτιμουσα κατι φτηνο απο μια ποιο καταξιωμενη εταιρια. Δεν εχω δοκιμασει πιο ακριβα natec για να ξερω τι παιζει, αλλα με την εμπειρια μου απο το προηγουμενο δε θα το ρικαρα
oneofthem Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 αυτά είναι προϊόντα φασόν που λέμε, δλδ η μάρκα λειτουργεί ως έμπορος και ουσιαστικά δεν επηρρεάζει την αξιοπιστία του προϊόντος ούτε καν έμμεσα αφού δεν γίνεται επιλογή βάσει αυτής αλλά βάσει προσφορών των εργοστασίων επίσης δεν εισάγουν προϊόντα ενός μόνο εργοστασίου αλλά διαφόρων και η ποιότητα ποικίλλει τα μάλλα επομένως δεν μπορείς να κρίνεις βάσει μάρκας αλλά το πολύ βάσει σειράς (συνήθως αυτά βγαίνουν μαζί με άλλα πιο φθηνά/πιο ακριβά αδελφάκια) μπορεί κάτι να βγει πολύ καλό, εγώ προσωπικά τέτοιες περιπτώσεις ψάχνω συνήθως αλλά επειδή μάλλον από το προϊόν θα λείπει η υποστήριξη μετά την αγορά σε περίπτωση ζημιάς δεν ρισκάρω σε τόσο ψηλές τιμές κάτι πιο φθηνό σίγουρα θα το δοκίμαζα αν μου άρεσε κάποια turbo-x ποντίκια μια χαρά τα βλέπω πάντως ενώ και το συγκεκριμένο natec είναι ομορφούλι
WoodSell3r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Πήρα πρόσφατα σε προσφορά αυτά τα headsets στα 9.90 απο 19.90. Είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής και ήχου που προσφέρουν. Τίμια αγορά.
Lucius Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ομολογώ πως δεν γνώριζα τα στοιχεία που έδωσε ο Oneofthem. Άρα ίσως είναι και θέμα τύχης , αλλά πιστεύω αυτό ισχύει σε όλα τα προϊόντα ανεξαρτήτως μάρκας. Πάντως επειδή πάντα έψαχνα "φτηνές" λύσεις για περιφερικά, οπότε έχω έρθει σ' επαφή με turbo-x προϊόντα και μάλιστα πριν από το Natec είχα ένα υποτιθέμενο turbo-x gaming mouse αξίας 35 ευρώ ( εντάξει έχουμε κάνει και λάθη στη ζωή μας ) το οποίο στον 1 χρόνο έσβησε το laser και δεν επανήλθε ποτέ. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι η κατασκευή, το υλικό, ο σχεδιασμός κλπ δεν έχει καμία σχέση με την Natec. Η οποία έχω δει ότι προσφέρει μια σχετική ποιότητα αν και "άγνωστη".
ssns Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εγω χρησιμοποιω για πληκτρολογιο το http://www.e-shop.gr/natec-nkg-0503-genesis-rx66-professional-gaming-keyboard-p-PER.572247 και για ποντικι το http://www.e-shop.gr/natec-nmg-0376-genesis-gx66-infrared-3200dpi-gaming-mouse-p-PER.571758 για 6 και 10 μηνες αντιστοιχα και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα στην λειτουργια τους.Μια χαρα κανουν την δουλεια τους και στο γραψιμο και στον χειρισμο αλλα και στα παιχνιδια.
Lucius Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το πληκτρολόγιο το πήρα χτες που το είχε προσφορά στα 24,90. Καλή αγορά σύμφωνα με τα λεγόμενά σου έτσι?
ssns Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Για εμενα που δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης ειναι πολυ καλη αγορα για τα χρηματα τους ειδικα μιας και ηθελα και με led και εχει αρκετα χρωματα να αλλαζεις αν θες!
Lucius Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μια χαρά. Ελπίζω ν' ανταποκριθεί όπως πρέπει και στα games
stelios18120 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Είμαι κάτοχος εδώ και μηνες του ποντικιού gx66 και πληκτρολόγιο rx33. Μια χαρά κ τα 2 χωρίς προβλήματα κ όμορφα εμφανισιακά και με αρκετά καλη κατασκευή. Και τα είχα πάρει σε πολύ καλη τιμή απο eshop. Οποτε μέχρι στιγμής έχω καλες εντυπώσεις απο τα natec προϊόντα.
Federacion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ ένα πολύ φτηνό πληκτρολόγιο που πήρα φέτος απ αυτούς ήταν τόσο θορυβώδες και άβολο που το άφησα για δεύτερο και πήρα το φτηνό της Microsoft Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
oneofthem Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 εγώ αυτό γλυκοκοιτάω δυο βδομάδες που ψάχνω mouse, που έχει 7 πλήκτρα + dpi https://www.skroutz.gr/s/4786019/Natec-Genesis-GX68.html
Lucius Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ωραίο το ποντικάκι που κοιτάς και απ' ότι είδα εφαρμόζει πολύ καλά στο χέρι και αυτό όπως και το δικό μου. Πήρα και το πληκτρολόγιο χτες και είναι πάρα πολύ καλό. Πολύ ποιοτικό από θέμα κατασκευής και αίσθησης. Τώρα αν θα αποδειχθεί κάτι διαφορετικό στο μέλλον θα δείξει
joakim Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 μου χαρισε ενας φιλος ενα σετ ποντ/πληκτρ. αυτο το ασυρματο, το πιο φτηνο της νατεκ.Και ομως λειτουργουν θαυμασια 4 μηνες τωρα.Κοστος;10ευρω το σετ.
Nihilist Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Νομίζω εγω ημουν απο τους πρώτους που το είπαν πριν 1 χρονο περίπου. Turbo-x ελλαδα, natec Πολωνία, keep out δεν θυμάμαι σε ποια χώρα ειναι, ειναι τα ίδια OEM προϊόντα απο Κίνα στα οποία βάζουν πάνω τα λογότυπα τους και τα χρωματα τους. Οι 2 πρώτες κόκκινο, η Τρίτη πράσινο, Δείτε πχ H44 headset natec, HX9 keep out, HS300 turbo-x. Βρείτε μου τις διαφορές. Τα προϊόντα δεν περνάνε απο ποιοτικό έλεγχο άρα ειναι θεμα τύχης αν τύχεις κατι καλο η οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα