zitsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Θελω να αγορασω ενα ζευγαρι μονιτορ για χριση στο σπιτι...ερασγτεχνικη...και ειμαι στο εξης δηλημα. Αξιζει να αγορασεις ενα ζευγαρι μεταχ/νω αξιας 400+€ σε μια καλη τιμη των 150 € η να αγορασεις ενα ζευρι καινουρια σε αυτη την τιμη...βεβεα εβελπιστεις η χριση που θα εχουν κανει στα μεταχ/να θα ειναι ορθη..κουβεντα να γινετε...ευχαριστω.
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλησπέρα φίλος θα σε πρότεινα τα μεταχειρισμένα εκτος το ότι γλιτώνεις λεφτά είσαι σε αρχική.. φάση παίζεις λίγο με το ear σου λίγο με τα προγράμματα και μόλις δεις εξέλιξη πας και σε νέο.. my opinion
zitsos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση θα μπορουσες να μου πεις αν εχουν αξιοπηστια ενα μονιτορ 10 τιας η 5τιας για μια σημφερουσα αγορα...?
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 σίγουρα τα παλιότερα μηχανήματα τα βγάζανε πιο ανθεκτικά από ότι τώρα πιστεύω αλλα δεν πάει να πει κάτι αυτό παίζουν πολλά ρολο..ακόμα και η μάρκα και φυσικά το usage..βαλτά κάτω και διάλεξε τώρα αν έχεις κ0λύματα βάλε τα link'σ εδώ να πάρεις και άλλες γνώμες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα