Προς το περιεχόμενο

Router ZXHN H108L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειτε κοβεις τον πυκνωτη ειτε αλλαζεις πριζακι.δεν θες τετοιο πριζακι και για θεματα Internet αλλα και για θεμα τηλεφωνιας.

μελοντικα αν θελω να παω οτε πρεπει μετα αλλαξω παλι μπριζακι ?

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μελοντικα αν θελω να παω οτε πρεπει μετα αλλαξω παλι μπριζακι ?

οχι αυτα τα πριζακια ειχαν ενα χ νοημα σε θεματα βλαβων πριν το adsl(και παλι ειχαν μειονεκτηματα ακομα και στην σκετη τηλεφωνια).δεν προσφερουν τιποτα θετικο πλεον.αντιθετα δημιουργουν προβληματα.ουτε πριζακια οτε ουτε αντικεραυνικα θες πλεον.

Δημοσ.

Καλά μου το είχε πει ένας τεχνικός της forthnet νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα Αύριο θα πάω να πάρω καινούργιο μπριζακι

nope δεν ειναι πλακα.αν θες μπορω να αναφερω και πιο αναλυτικα πραγματα που προκαλει το πριζακι με πυκνωτη .απλα σε καποια πριζακια κοβεις τον πυκνωτη και εισαι οκ(οτε πριζακια που εχουν κιτρινο πυκνωτη) ενω σε αλλα πριζακια που συνηθως ειναι πολυ παλια και εχουν σαν μεταλλικο πυκνωτη εκει αμα κοψεις τον πυκνωτη υπαρχει περιπτωση να μην παιζει μετα το πριζακι και να θες αλλο.

Δημοσ.

ή κοψε τον πυκνωτη.

δεν ξερω ποιος ειναι αν και τωρα κανα μηνα εχω σταθερη γραμμη με snr9 αν και πιστευω οταν το φτιαξω και με snr 6 θα παιζει παλι σωστα

Δημοσ.

δεν ξερω ποιος ειναι αν και τωρα κανα μηνα εχω σταθερη γραμμη με snr9 αν και πιστευω οταν το φτιαξω και με snr 6 θα παιζει παλι σωστα

αν ο παροχος σου δινει 6 ναι αξιζει.κανει μπαμ ο πυκνωτης βρε απο πισω.ενα κιτρινο βαρελακι ειναι.εχει και μια μικρη αντισταση αν θες την κοβει και αυτην.κανει μπαμ ο πυκνωτης οτι πριζακι και να εχεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάποιες καλές ρυθμίσεις για το wireless του router,έχει κανείς να προτείνει?   Το ps3 δεν μπορεί να πάρει ip ώστε δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα(μόνο ενσύρματα).  Το δε xbox360 με upnp enabled αποσυνδέεται παίζοντας multiplayer...    

Αντιμετωπίζει κανείς παρόμοιο πρόβλημα?  

Δημοσ.

Κάποιες καλές ρυθμίσεις για το wireless του router,έχει κανείς να προτείνει?   Το ps3 δεν μπορεί να πάρει ip ώστε δεν μπορεί να συνδεθεί ασύρματα(μόνο ενσύρματα).  Το δε xbox360 με upnp enabled αποσυνδέεται παίζοντας multiplayer...    

μονο με καναλι μπορεις να παιξεις και κλειδωμα.κατα τα αλλα τα θεματα του zte ειναι γνωστα με το wifi.Κοινως το πετας και πας και παιρνεις κατι σοβαρο.ή ριχνεις καλωδιο μπας και παιξεις καλυτερα.οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα εμβελειας.με 50 ευρω ισως και λιγοτερο βρισκεις πολυ καλυτερα ρουτερ πχ tp link 8968,8970 και παει λεγοντας.θα δεις απειρα θεματα με προβληματα με τα zte.

Δημοσ.

μονο με καναλι μπορεις να παιξεις και κλειδωμα.κατα τα αλλα τα θεματα του zte ειναι γνωστα με το wifi.Κοινως το πετας και πας και παιρνεις κατι σοβαρο.ή ριχνεις καλωδιο μπας και παιξεις καλυτερα.οι αποσυνδεσεις μπορει να ειναι και θεμα εμβελειας.με 50 ευρω ισως και λιγοτερο βρισκεις πολυ καλυτερα ρουτερ πχ tp link 8968,8970 και παει λεγοντας.θα δεις απειρα θεματα με προβληματα με τα zte.

Θέμα εμβέλειας δεν υπάρχει καθώς είναι γύρω στα 3 μέτρα. Έχω παίξει με τα κανάλια(μου το πρότειναν και απο wind, ή να απενεργοποιήσω το wps...   Κανένα αποτέλεσμα.   Πάντως το router δεν κάνει αποσυνδέσεις.  Mε το laptop είτε το κινητό όλα μια χαρά.Μόνο οι κονσόλες έχουν πρόβλημα....  Η λύση είναι με καλώδιο αλλά ασύρματα είναι πιο επιθυμητό για μένα :-)

Αν μήπως αλλάξω το bandwidth ή το firewall, qos??

Δημοσ.

δεν νομιζω να αλλαξει κατι γιατι το qos ειναι κλειστο απο default Λογικα.αλλα δοκιμασε το.

Πράγματι δεν άλλαξε κάτι,ούτε με qos.  Οπότε λύση για online gaming με ασύρματη δικτύωση δεν υπάρχει...  Πολύ χαζό αυτό...

Βέβαια σκέφτομαι να επαναφέρω το thomson tg585 που είχα πριν 2 χρόνια και έπαιζε καλά.

Δημοσ.

Το είχα και εγώ αυτό και το έλυσα ενεργοποιώντας το DMZ στο router ... Δεν θυμάμαι να σου βήμα βήμα αλλά συγκεκριμένα ακολούθησα οδηγίες από youtube video που είχα βρει ... Βρες το βίντεο από το youtube και θα λυθεί το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...