μαικι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια εχω προβλημα με το wifirepeater.το πηρα προσφατα και εκανα τη συνδεση με το router συμφωνα με τις οδηγιες. Ενω φαινεται οτι εχει full σημα λεει χωρις προσβαση στο ιντερνετ. Τι μπορει να φταει;
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 κατι εχεις σεταρει λαθος.ποιο Repeater ειναι?β.του εχεις βαλει ip στο ιδιο δικτυο μεν αλλα διαφορετικη απο το adsl router? ελπιζω να μην πηρες και εσυ κανα tenda(turbo x).επισης κανε το τελευταιο firmware update για το Repeater.
μαικι Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Ναι με ip τα εχω κανει ολα οκ δν θυμαμαι μαρκα δν γραφει πανω, το πηρα 25 απο ιντερνετ. Μονο το firmware δεν εχω προσπαθησει.να το κανω;παιζει να ειναι αυτο το προβλημα;
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ναι με ip τα εχω κανει ολα οκ δν θυμαμαι μαρκα δν γραφει πανω, το πηρα 25 απο ιντερνετ. Μονο το firmware δεν εχω προσπαθησει.να το κανω;παιζει να ειναι αυτο το προβλημα; καταλαβα κανα Noname της πλακας.με 25 ευρω επαιρνες tp link που ειναι μια σοβαρη και φτηνη μαρκα.δοκιμασε αλλο firmware στο adsl router αν υπαρχει αλλο Firmware στο repeater,δοκιμασε αλλο καναλι στο wifi ή αλλο κλειδωμα ή αλλο κωδικο.επισης δοκιμασε να ανοιξεις και τον dhcp στο Repeater και απλα να του βαλεις να δινει σαν gateway την ip του adsl router.πολλα μπορει να ειναι δυστυχως και θελει δοκιμες για να αποκλειεις πραγματα. συνδεσου στο router και δες τι Ip σου δινει (ipconfig απο command prompt) και μετα συνδεσου στο repeater και κανε το ιδιο να δουμε τι Ip δινει και εκει μηπως βγαλουμε ακρη συγκρινοντας τα.το λεω μηπως σου δινει τιποτα ακυρο σε ip. επισης τι ip εχεις το adsl router και τι το repeater.οταν συνδεεσαι και δεν εχεις ιντερνετ κανεις Ping το repeater και το adsl router?Θα πρεπει να τα κανεις και τα δυο ασχετα σε ποιο θα εχεις συνδεθει.
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 κατι εχεις σεταρει λαθος.ποιο Repeater ειναι?β.του εχεις βαλει ip στο ιδιο δικτυο μεν αλλα διαφορετικη απο το adsl router? ελπιζω να μην πηρες και εσυ κανα tenda(turbo x).επισης κανε το τελευταιο firmware update για το Repeater. Rebrand tenda ειναι τα turbox; Εγώ πάντως φίλος έχω ενα tenda ap και το χρησιμοποιώ σαν repeater 1,5 χρονο τώρα δεν είχα ποτε θέμα.
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Rebrand tenda ειναι τα turbox; Εγώ πάντως φίλος έχω ενα tenda ap και το χρησιμοποιώ σαν repeater 1,5 χρονο τώρα δεν είχα ποτε θέμα. δεν σημαινει οτι δεν θα παιξει αλλα ειναι κακη επιλογη σαν αγορα. για το α ερωτημα ουτε εγω το ηξερα μεχρι προτεινως και καπου το εγραψαν σε καποιο θεμα οτι για firmware κτλ στο site της tenda. και μαλλον εχουν δικιο http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/871198850/Tenda-stendardo-n300-wireless-router-3g-wifi-300m-household-repeater-wifi-hack-networking.jpg http://www.plaisio.gr/images/content/peripherals/1905473/1919318.jpg το μοντελο του πλαισιου turbo x ap 300(a30) http://www.plaisio.gr/ProductManuals/1919318.pdf το μοντελο tenda http://www.tenda.cn/tendacn/product/show.aspx?productid=406 το ιδιο. τυχαιο δεν νομιζω.εκτος αν αγοραζουν απο τον ιδιο κινεζο το ιδιο προιον ακριβως και απλα αλλαζουν ονομα.και στις 2 περιπτωσεις ιδια χαλια.
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 δεν σημαινει οτι δεν θα παιξει αλλα ειναι κακη επιλογη σαν αγορα. για το α ερωτημα ουτε εγω το ηξερα μεχρι προτεινως και καπου το εγραψαν σε καποιο θεμα οτι για firmware κτλ στο site της tenda. και μαλλον εχουν δικιο http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/871198850/Tenda-stendardo-n300-wireless-router-3g-wifi-300m-household-repeater-wifi-hack-networking.jpg http://www.plaisio.gr/images/content/peripherals/1905473/1919318.jpg το μοντελο του πλαισιου turbo x ap 300(a30) http://www.plaisio.gr/ProductManuals/1919318.pdf το μοντελο tenda http://www.tenda.cn/tendacn/product/show.aspx?productid=406 το ιδιο. τυχαιο δεν νομιζω.εκτος αν αγοραζουν απο τον ιδιο κινεζο το ιδιο προιον ακριβως και απλα αλλαζουν ονομα.και στις 2 περιπτωσεις ιδια χαλια. Ααα να γεια σου ωραίος το a30 έχω 10-12€ απο κινέζο. Μπορεί να είναι άθλιο και καμια σχέση με τα εξίσου φθηνά αλλά ποιοτικοτερα tp link - απλα για να ενισχύσει το WiFi του εξίσου άθλιου εταιρικου ZTE του ΟΤΕ ήταν κομπλεδιά Οικιακή χρήση μια φορά δε με πρόδωσε ποτε, γελοία ευκολο μενού με καποιες Α δυνατότητες και ποιότητα κατασκευής έως και μέτρια (~10€ επαναλαμβάνω!!)
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εχεις κανει παντως τον χειροτερο συνδυασμο.turbo x με zte.χαχαχα.παιζει να τα πεταγα και τα 2 και απλα να πηγαινα να παρω ενα καλο adsl router με 40-50 ευρω και αν χρειαζοταν και ενα Repeater ενα tp link για να ημουν αρχοντας. 1
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 εχεις κανει παντως τον χειροτερο συνδυασμο.turbo x με zte.χαχαχα.παιζει να τα πεταγα και τα 2 και απλα να πηγαινα να παρω ενα καλο adsl router με 40-50 ευρω και αν χρειαζοταν και ενα Repeater ενα tp link για να ημουν αρχοντας. Χαχαχα όντως!! 40-50 repeater +30-40 Ap tp link.. 70-90 σύνολο. Με 10 € πιάνω και στον καμπινε: P Ποιος ειναι πιο μάγκας εγώ ή εσύ
Ledis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Χαχαχα όντως!! 40-50 repeater +30-40 Ap tp link.. 70-90 σύνολο. Με 10 € πιάνω και στον καμπινε: P Ποιος ειναι πιο μάγκας εγώ ή εσύ Το θέμα είναι υποκειμενικό.Είναι σας τις γκομενες, άλλα standard έχει ο καθένας 1
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι υποκειμενικό. Είναι σας τις γκομενες, άλλα standard έχει ο καθένας Όπως όμως έλεγε και ο συγχωρεμενος ο μπαμπάς όλες στον ίδιο τόπο το χουνε Κοινώς.. μια φορά την δουλειά την κανεις.. εγώ είμαι πιο πολύ της" γρουσουζοδουλειας" και επειδή θα βραχυκυκλωσω απ την πολύ σκέψη (δε με έχω συνηθίσει) κάνω την αγορά κι οτι κάτσει. Σωστός πάντως σαυτο που λες
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ναι γουστα ειναι αυτα.ναι δεν ειπα να πας στην αλλη ακρη να παρεις πχ ενα draytek που κανει 150+.ουτε εγω θα εδινα τοσα λεφτα για ρουτερ.αλλα ναι στην παρουσα φαση παιζω με ενα technicolor 784 που οκ ειναι μια χαρα και ενα Repeater tp link 701nd. γενικα σε ρουτερ εχω αλλαξει πολλα thomson και τα θεωρω ωραια για αυτα που ειναι.ενταξει τωρα αφου κανεις δουλεια ναι το κρατας οπως ειναι.απλα εχω δει απειρα ατομα και in real life και εδωμεσα που εχουν απειρα προβληματα και με το σαπιδο zte(Θα δεις 100 θεματα ) αλλα και με κατι repeater της πλακας.
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 ναι γουστα ειναι αυτα.ναι δεν ειπα να πας στην αλλη ακρη να παρεις πχ ενα draytek που κανει 150+.ουτε εγω θα εδινα τοσα λεφτα για ρουτερ.αλλα ναι στην παρουσα φαση παιζω με ενα technicolor 784 που οκ ειναι μια χαρα και ενα Repeater tp link 701nd. γενικα σε ρουτερ εχω αλλαξει πολλα thomson και τα θεωρω ωραια για αυτα που ειναι.ενταξει τωρα αφου κανεις δουλεια ναι το κρατας οπως ειναι.απλα εχω δει απειρα ατομα και in real life και εδωμεσα που εχουν απειρα προβληματα και με το σαπιδο zte(Θα δεις 100 θεματα ) αλλα και με κατι repeater της πλακας. Δες αδερφέ μου.Ουτως ή άλλως turbox-zte και λοιπά εταιρικά ("τζάμπα" πιο χοντροκομμένα) συναγωνίζονται σε αθλιότητα.. μιλάμε για τρελή σαβουρα. Σημασία έχει ομως να κανεις τη δουλεια με καλή ισορροπία κοστους-αποδοσης. Εσένα αν επιτρέπεται φίλε ποσο πήγε το μαλλί και τι/πόσους τοίχους περνάς; *Μια που λέμε για σαβουρα, μην αναφερθω στις 32αρες και 64αρες γραμμές του ΟΤΕ της Cyta και της κάθε Cyta και τις χρεώσεις τους και συγχιστω βραδιατικα γιορτινες μέρες.
poulinos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δες αδερφέ μου. Ουτως ή άλλως turbox-zte και λοιπά εταιρικά ("τζάμπα" πιο χοντροκομμένα) συναγωνίζονται σε αθλιότητα.. μιλάμε για τρελή σαβουρα. Σημασία έχει ομως να κανεις τη δουλεια με καλή ισορροπία κοστους-αποδοσης. Εσένα αν επιτρέπεται φίλε ποσο πήγε το μαλλί και τι/πόσους τοίχους περνάς; *Μια που λέμε για σαβουρα, μην αναφερθω στις 32αρες και 64αρες γραμμές του ΟΤΕ της Cyta και της κάθε Cyta και τις χρεώσεις τους και συγχιστω βραδιατικα γιορτινες μέρες. καλα ναι οτι υπαρχει πολυ σαβουρα υπαρχει αυτο ειναι αληθεια.κατα τα αλλα.το technicolor 784 οπως και το 701nd δεν μου στοιχισαν τιποτα. τωρα για το technicolor.δεν εχει το τρελο wireless.πιο καλο σημα εχω στους αποκατω οροφους που μενουν αλλοι παρα μεχρι το δωματιο μου που ειναι διαγωνια 3-4 τοιχοι.το 701nd πιανει καλο σημα αλλα σαν Repeater χανω σε ταχυτητα εννοειται. κατα τα αλλα το technicolor το θεωρω ενα value for money ρουτερακι. εχει 2 fxs που θελω εχει wireless n 300.ειναι απο τα πιο σταθερα.παιζει annex m που επισης θελω.κρυο σε θερμοκρασιες και σκυλι και ας συνδεθουν λαπτοπ πανω κινητα κτλ. ακομα και οταν κατεβαζω και (seedaro 24 ωρες το 24 ωρο με full upload speed) δεν εχω θεμα να μην ανοιγουν σελιδες οπως με zte Κτλ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα