Προς το περιεχόμενο

MS-I Commander ψυξη+cpu cooler

Lam13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα ψαχτηκα λιγακι με τις θερμοκρασιας γιατι απο τοτε που εφτιαξα το pc μου δεν ασχοληθηκα καθολου μιας και ηταν ολα καινουργια αλλα ειδα οτι σε idle εχω 48 βαθμους στην cpu.σιγουρα εχει μαζεψει λιγες σκονες παρολα αυτα ομως θελω να φτιαξω λιγο την ψυξη της μοναδας γιατι το καλοκαρι θα ψηθουμε.οποτε θελω να μου προτεινετε μια καλη ψυκτρα για την EVO ακουω καλα λογια και σχετικα καλη τιμη.απο κει και περα για τα fans σκεφτομαι να αγορασω και ενα controller για να μην νιωθω οτι σηκωνεται ελικοπτερο.σκεφτομαι overclock στο μελλον απο 3.5 στα 4.
Επεξεργαστης:AMD FX 6300  (AM3+)
κουτι:VN40006W2N%20_a31511bc38ec4d419f43bfca62

Επεξ/σία από Lam13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ζητας να σου προτεινουμε καλη ψυχτρα και δεν λες ποσα θες να διαθεσεις ....

ας πουμε εγω εχω την Η110 .. ειναι κορυφαια. 

Αμα θες να μην ψηνεται το πισι απλα βαλε τα ανεμιστηρια στο silent απο την μητρικη νομιζω ειναι περιττοι οι controllers.

H evo προφανως ειναι καλη για τα λεφτα της, δεν την εχω δοκιμασει στο cpu σου ομως.

κοιτα την ereboss, την εχω στο pc μου οπως εχω και το ιδιο κουτι με εσενα, τον 6300 τον εχω στα 4,3 και απο θερμοκρασιες ειμαι περιπου 36-39 σε idle και full load γυρω στους 60.

Βεβαια υπαρχουν και αλλες πολλες καλες επιλογες

Δες και αυτή

http://www.e-shop.gr/be-quiet-shadow-rock-2-p-PER.641186

Θα σου έλεγα αυτή βασικά, αλλά θα είσαι τσίμα τσίμα στις διαστάσεις. Παίζει να ακουμπάει λίγο στο πλάι

http://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html?keyphrase=true+spirit+140

Μεχρι 45 ευρω δινω για ψυκτρα οσο για το fan controller λεω να το αγορασω για να τα ρυθμιζω γιατι αμα τα βαλω στο τροφοδοτικο θα δουλευουν full και οσο για την μητρικη εχει τοσες θυρες για να τα συνδεσω?

• 1 μήνα μετά...

απο το να ανοιξω καινουργιο θεμα ειπα να κανω διπλοποστ σε αυτο.με την μητρικη που εχω και μια καλη ψυκτρα αξιζει να κανω overclock?δεν μιλαω για τρελα πραγματα.η μητρικη μου εχει ενα προγραμμα που κανει μονη της overclock στο σταδιο 1 παει στα 4 στο σταδιο 2 παει στα 4.3 και στο σταδιο 3 παει στα 4.5 νομιζω.αξιζει να γινει απο κει?επισης θα ηθελα κιαλλες προτασεις για ψυκτρα.δινω ενα 50ρικο αν αξιζει για overclock αλλιως κατι πιο ησυχο απο την μαμισια γιατι μου εχει παρει τα αυτια καθε φορα που παιζω.

ειναι καποιο απο αυτα τα μαγαζια που την πουλανε αξιο εμπιστοσυνης?ειναι οτι καλυτερο στα λεφτα της?μπορεις να μου πεις και την γνωμη σου για το overclock?

Ναι η μητρική σου είναι οκ για overclocking αλλά στη θέση σου θα έκανα σε μικρό βαθμό γιατί το τροφοδοτικό σου είναι μέτριο. Αν ήταν περισσότερα watts ή λίγο καλύτερης ποιότητας θα σου έλεγα οκ. Επίσης θα έκανα overclocking με manual ρυθμίσεις και όχι με αυτόματο τρόπο. Και τα δύο καταστήματα είναι πολύ καλά. Θα σου πρότεινα την Thermalright True Spirit 140 αλλά παίζει να μη χωράει στο κουτί σου

Καμια αλλη προταση παιδια?σκεφτομαι να παρω και 2 φανακια για καλο airflow μπορειτε να προτεινετε κανενα?μεχρι 15-20 ευρω για το καθενα.αθορυβα να ειναι κατα προτιμηση εξαλλου γιαυτον τον λογο θελω να αλλαξω και την ψυκτρα...οσο για το overclock μεχρι ποσο μπορει να με φτασει πανω κατω το τορφοσοτικο μου?

• 1 χρόνο αργότερα...

G mena t fan controller einai ανουσιο αν θες ν δεις πως δουλεύουν ή ανεμιστήρες σου κατέβασε το speed fan k eicai ok

Σταμάτα να γράφεις greeklish, πρώτον στραβώνουν τους άλλους και δεύτερον είναι ενάντια στους κανόνες του φόρουμ. Πόσες φορές πρέπει ακόμη να το πούμε ; Θαρρείς πως το λέμε επειδή έτσι μας κάπνισε ; Έλεος πια  :wacko:. Επίσης το speedfan που λες δεν δουλεύει πάντα σε όλες τις μητρικές, υπάρχουν και μητρικές που δεν δουλεύουν με speedfan και επομένως τότε το fan controller χρειάζεται.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...