Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους/ες..εχω προβλημα με την καμερα ως εξης.. ενω την αναγνωριζει κανονικα το skype κ κατα την συνομιλια κ στα test δεν την βλεπει καθολου το software της microsoft το microsoft lifecam.. μπορει να βοηθησει καποιος;;;; ευχαριστω..

Δημοσ.

Στα xp ομως δουλευε κανονικα..κ στα 7αρια δουλευει αλλα μονο στο skype..

Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να την υποστηριζει γιατι απ οτι καταλαβα η microsoft δεν.. εκτος κ αν πρεπει να κανω καποια επιπλεον ρυθμιση που δεν την εχω κανει..

Δημοσ.

Η καμερα, η οποιαδηποτε καμερα, δεν εξαρταται απο καποιο προγραμμα, οποιοδηποτε προγραμμα, για να δουλεψει. Απο τη στιγμη που το συστημα την αναγνωριζει σαν "καμερα ταδε" στον device manager, θα πρεπει να μπορει να τη χρησιμοποιησει οποια εφαρμογη την χρειαστει, ειτε αυτη λεγεται skype, ειτε... ms camera app :P

Καποτε ειχα βαλει αυτο στον αδερφο μου, για να αντικαταστησω τη σαπια εφαρμογη της toshiba για την καμερα του λαπτοπ του. Οχι οτι το χρειαζοταν, μιας και μονο για το skype την ανοιγε, αλλα απλα να υπαρχει.

http://www.nchsoftware.com/capture/index.html

Επισης, η καμερα μπορει να χρησιμοποιηθει απο ΜΙΑ εφαρμογη καθε φορα, δηλαδη αν ανοιξεις το skype και απο αυτο την καμερα, μετα οποια εφαρμογη και να ανοιξεις θα σου πει οτι δεν υπαρχει καμερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...