Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω με μια Sapphire 270 παντως δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και γενικα απο οτι εχει δειξει η εμπειρια χρηστων οι Sapphire δεν εχουν προβλημα.Αυτο για να βοηθησω στην αγορα. :)

H 760 μονο απο κοροιδο θα αγοραζοταν γιατι πρωτον η τιμη αγορας της ειναι αδιαντροπη και δευτερον σε ενα μηνα ερχεται η GTX960 που θα πωλειται γυρω στα 200 ευρω.

Για την σειρα 270 και 280 δεν ειπα οτι υπαρχουν προβληματα...και ειναι πολυ καλες καρτες οντως.

Εγω μιλαγα για τις 270x και 280x

Ακομα δεν καταλαβα γτ η760 ειναι για κοροιδο...σε θεμα επιδοσεων βρισκεται αναμεσα στην 270χ και 280χ και σε λεφτα επισης...μπορεις να μου δωσεις παραπανω πληροφοριες?

Μακαρι η 960 να κανει οσο λες γτ τοτε και εγω θα την χτυπησω,εχεις καποιον συνδεσμο με πληροφοριες για το ποτε θα κυκλοφορησει γτ σε βλεπω πολυ σιγουρο για τον εναν μηνα και δεν εχω ακουσει κατι επισημο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τα λέει το άρθρο, που πας με 2GB μνήμη; Αν στην Ελλάδα φέρουν την gtx960 περίπου στα 230-250 ευρώ δε νομίζω ότι πολυσυμφέρει γιατί σε τέτοια τιμή παίρνεις R9 280Χ και στα 270 ευρώ βρίσκεις R9 290

Επεξ/σία από Physiciant
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...