Vasilis1818 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι η νεα καρτα γραφικων που πηρα. Ομως εχω ενα μπερδεματακι... Δεν ξερω αν οντως εγκατεστησα τα drivers. Εβαλα το cd πατησα easy install και επειτα εκανε εγκατασταση αυτοματα το προγραμμα AMD Catalyst Control Center Απο εκει μπορω να κανω κανονικα διαφορες ρυθμισεις αλλα προσπαθησα να ανοιξω ενα παιχνιδι και μου εβγαλε Εrror πρεπει να ρυθμισω το 3D μου... Καμια ιδεα?
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Για ποιο παιχνιδι πηγες να παιξεις και σου πεταξε error???Επισης απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα σου??? Γενικα να ξερεις οτι η καρτα αυτη δεν ειναι για να παιζεις καινουργια παιχνιδια και δες εδω γιατι
Vasilis1818 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δεν την πηρα για να παιξω καινουρια παιχνιδια. Την πηρα απλα γιατι ειχα μια πολυ χειροτερη 512MB ddr2 και ηθελα λιγα καλυτερα γραφικα σε απλα παιχνιδια οπως LoL (αυτο το ανοιγει κανονικα). Προσπαθησα να ανοιξω το Lineage2 και μου πεταξε error οτι πρεπει να ρυθμισω απο το dxdiag το Direct3D και DirectDraw μονο που σε μενα γραφει οτι Δεν υπαρχει. Ετσι εκανα τα εξης βηματα: Αναλυση οθονης---> για προχωρημενους--->Αντιμετωπιση Προβληματων αλλα μου εχει το Αλλαγη Ρυθμισεων απενεργοποιημενο δεν μπορω να το πατησω.... Και λεω μηπως δεν με αφηνει επειδη πρεπει να κανω κατι αλλο περα απο το να install που εκανε αυτο το AMD Catalyst Control Center Το συστημα μου ειναι: Intel® Core2 Quad CPU 2.40Ghz Μνημη 3GB Windows 7 32bit Τροφοδοτικο 300αρι (θα γινει ανανεωση αυτες τις μερες) Μητρικη http://www.msi.com/product/mb/G41M-P33-Combo.html#hero-overview
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ναι λογικα θεμα με τους Drivers πιο πολυ μου φενεται.
Vasilis1818 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως γνωριζεις τι πρεπει να κανω μεσα απο αυτο το προγραμμα? εψαξα για αιτημους drivers στην amd αλλα μου βγαζει να κατεβασω το ηδη προγραμμα που εχει και το driver cd....
Vasilis1818 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω τι ακριβως παιχτηκε αλλα δοκιμασα unistall και install ξανα και τωρα λειτουργουν ολα αψογα. Οποτε κομπλε ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα