dimitrisrs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Στην θέση ON το κλειδί και δεν μου ανάβουν αυτά τα 2 έχει τύχει σε κανέναν άλλο?
meletis_m Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα.Τι μοντελο αμάξι εχεις.Αφαίρεσε για 5 λεπτα τον αρνητικό πόλο για να κανει reset μηπως και διορθωθεί.
dimitrisrs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 meletis το εχω κανει απειρες φορες δεν γινετε τιποτε πηγα σε ενα γατο μαστορα εβαλε το vagcom εκανε κατι μαγικα και εγινε χριστουγενιατικο δεντρο το καντραν αναψαν ολα και epc και εγκεφαλος. Μου ειπε οτι εχει θεμα με τα μονιμα ρευματα του εγκεφαλου κατι μ ενα 30αρη ρελε. Μετα τις γιορτες θα το περιποιηθουμε.
nikitas tsi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Εχεις αμαξι του group vag,ποιο συγκεκριμενα; Τελικα λυθηκε το προβλημα σου; Μπορεις να μας στειλεις ενα report απο το vagcom?
dimitrisrs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Εχεις αμαξι του group vag,ποιο συγκεκριμενα; Τελικα λυθηκε το προβλημα σου; Μπορεις να μας στειλεις ενα report απο το vagcom? Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση, Toledo 1999 κινητηρας 1.6 SR 8V 225.000 χλμ. Οχι δεν λυθηκε ακομη. Το vagcom βγαζει : 00668 - Supply Voltage Terminal 30 Στα ελληνικα το βγαζει: 00668 +30 Ανοικτο κυκλωμα διακοπτομενο
nikitas tsi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Oλοι αναφερουν οτι εχει να κανει με τη μοναδα του ABS και πιθανοτατα καποια καμενη ασφαλεια στο χωρο της μηχανης. http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/00668 http://forums.fourtitude.com/showthread.php?1524052-ABS-EBrake-light-Error-00668-Supply-Voltage-Terminal-30-HELP-!!!!
dimitrisrs Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) nikita απο εκει ξεκινησα ολες ειναι καλες μετρησα με πολυμετρο και μεχρι την πριζα που εχει περναει ρευμα απ' ολες. Γενικα ολες τις ασφαλεις τις κοιταξα και τους ρελεδες του και δουλευουν. Τα ABS μου δειχνουν να λειτουργουν και το λαμπακι τους αναβει κανονικα και σβηνει μετα. Τα λαμπακια γιατι δεν αναβουν (EPC-ECU)?? To συγκεκριμενο το εχω διαβασει.. Παιζει να εχει θεμα με τη μοναδα ABS και γι αυτο να μην αναβουν? Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2015 από dimitrisrs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα