MaurosPiraths Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Aν δεν διαβάζετε τα Manga να παίξετε ή να δείτε Gameplay videos του παιχνιδιού για να μάθετε πως τελειώνει η ιστορία
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το 3 το τελείωσαν με fillers. Δεν ξέρω εδώ αν θα το φτάσουν μέχρι το τέλος όπως στο manga. Δεν νομίζω να χει αναφερθεί πάντως ότι θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της σειράς
MaurosPiraths Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Σχετικα με το Ending Δείχνει μέχρι την σκηνή που ο Boruto ζωγραφίζει τα αγάλματα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Εννοείται αυτό. Είναι φτιαγμένα αυτά τα παιχνίδια για controller. Το παίζεις το 4? Ναι, το τερμάτισα το στόρυ και πλησιάζω για τα πράγματα στο Adventure Mode. Έχει μέχρι τον επίλογο, όπως το manga, αλλά με λιγότερες λεπτομέρειες.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, το τερμάτισα το στόρυ και πλησιάζω για τα πράγματα στο Adventure Mode. Έχει μέχρι τον επίλογο, όπως το manga, αλλά με λιγότερες λεπτομέρειες. Το επίπεδο δυσκολίας πως ήταν; γιατί στο 3 ήταν απογοητευτικα εύκολο. Μόνο προς το τέλος είχε μια "σπαστικη" δυσκολία με τα boss battles.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Το επίπεδο δυσκολίας πως ήταν; γιατί στο 3 ήταν απογοητευτικα εύκολο. Μόνο προς το τέλος είχε μια "σπαστικη" δυσκολία με τα boss battles. Πάλι εύκολο είναι. Οκ, δεν έβγαζα S συνέχεια, αλλά δεν είχα θέμα να περάσω κάποια μάχη. Θυμάμαι ότι στο 3, ναι, προς το τέλος είχε γίνει ολίγον εκνευριστικό.
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Κρίμα. Όπως και να έχει θα τιμηθεί κάποια στιγμή μόνο για το story mode. Πόσες ώρες σε πήρε;
>-Nosakos<- Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω είναι το καλύτερο ninja storm όσον αφορά το gameplay, ειδικά με τις νέες προσθήκες αλλά παρόλα αυτά παραμένει μια απο τα ίδια, σε σχέση με τα προηγούμενα. Οπότε μόνο για το story το έβαλα και γω (δεν έχω δει και τις αντίστοιχες σκηνές στο anime μιας και το παράτησα) και είναι αρκετά εντυπωσιακό . Πάντως μετά απο 2,5 ωρες είμαι στο 33% άρα λογικά θα πάρει κοντά στο 10ωρο όπως και το 3.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2016 Παρ' όλο που κάποια πράγματα δεν έγιναν ίδια ακριβώς με το manga, κλασσικά η τελευταία μάχη ειδικά ήταν καλοφτιαγμένη. Και είχε και καλή μουσική κλασσικά. Και βίντεο (όχι δικό μου): 1
Chaos3X Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Παίδες, σκέφτομαι να το ξεκινήσω απλά ήθελα να κάνω μία ερώτηση, σεναριακά πρέπει να έχεις παίξει και τα άλλα για να πιάσεις αυτό; Υ.Γ: Δεν έχω δει το anime.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Για την ιστορία ναι, πρέπει να έχεις παίξει και τα άλλα ή να έχεις δει / διαβάσει το manga. Ξεκινάει σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Jimys2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ερωτηση. Για την ιστορια, ειναι ninja 3 -> revolution -> ninja 4 ;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Ninja 1 - 2 - 3 - 4 Revolution δεν είναι canon.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα