stelioslebo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 παιδες καλησπερα και χρονια πολλα. Θελω την βοηθεια σας σε κατι. Εχω παρει απο δω ενα oneplus white 16gb. Εχω δει κανα δυο απο φιλους σε μαυρο και απο πισω γραφουν κατι cyagenmod assemble in china και τετοια εμενα ομως δεν γραφει κατι τετοιο απο πισω μονο κατι κινεζικα. Εχω κανει μαλακια η την πατησα??
maddoctor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ρίξε μια ματιά εδώ που έχει και φωτό -> http://www.gizchina.com/2014/06/30/global-oneplus-one-vs-chinese-oneplus-one-unboxing-first-impression-comparison/
overpower Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Εχεις παρει την κινεζικη εκδοση και οχι την διεθνη.
stelioslebo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο το σημαίνει ρε παιδιά οτι υστερεί κάπου σαν κινητό δεν πωλείται μετα τι ακριβως???
maddoctor Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο το σημαίνει ρε παιδιά οτι υστερεί κάπου σαν κινητό δεν πωλείται μετα τι ακριβως??? Διαφέρουν στο καπάκι πίσω και στο λειτουργικό The major differences between the two version of the OnePlus One (bar the LTE frequencies see here) is the OS of each. The Global version ships with CyanogenMod 11s based on Android 4.4.2 Kitkat while the Chinese version of the phone ships with Oppo’s ColorOS based on Android 4.3.It’s up to debate which is the better OS. While CyanogenMod looks better, is based on a newer version of Android and has a much nicer gallery and camera application, it does lack many of the features of ColorOS.ColorOS is more customisable, has more gesture controls and shortcuts, and in the camera gets the amazing Picture Plus options (similar to HD Photo on the Oppo Find 7 and 7a).
Tasos_93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Οι βασικές διαφορές πέρα απο το λειτουργικό που το δικό σου έχει colorOS έναντι του cyanogen της διεθνούς έκδοσης είναι πως η Cyanogen βγάζει OTA updates μονη της βασισμένες πάνω στα καινούρια android versions τις οποίες παίρνεις αυτόματα μέσα απο το κινητό χωρίς να χρειαστεί να "flashareis" την καινούρια έκδοση μόνος σου. Αν τώρα δείς οτι δέν σου αραίσει το ColorOS και θές να δοκιμάσεις Cyonogenrom θα πρέπει να "flashareis" μόνος σου τα update απ'ότι ξέρω τουλαχιστον.
stelioslebo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέσα όμως γράφει οτι φοραω cyaogenmod 11 4,4,4 kitkat γιαυτό μου κανει εντύπωση. Πως μπορω να το rootaro να βάλω την cm12???5 lollipop??? Παιδευομαι 3 ωρες με βιντεο στο youtube και δεν μπορω με τιποτα
maddoctor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέσα όμως γράφει οτι φοραω cyaogenmod 11 4,4,4 kitkat γιαυτό μου κανει εντύπωση. Πως μπορω να το rootaro να βάλω την cm12???5 lollipop??? Παιδευομαι 3 ωρες με βιντεο στο youtube και δεν μπορω με τιποτα Κοίτα εδώ-> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397591
stelioslebo Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 πολυ καλο φιλε μου αλλα μου βγαζει Error οταν να κατεβασω το αρχειο που λεει ο τυπος μεσα
Tasos_93 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Υπάρχει και αντίστοιχο Post στα official forum της OnePlus αν ψάξεις λίγο θα το βρείς. Βασικά υπάρχει ολόκληρη κατηγορία για development όλο και κάποιος θα έχει ενα ποστ πρόσφατα αν βαριέσαι να ψάξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα