Kostas_xolargos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 επειδη τα χει παιξει η μπαταρια και ολο το φορτιζω θελω να μαθω αν αλλαζει και που πρεπει να απευθυνθω και το κυριοτερο ποσο παει το μαλλι και ποσο καιρο πρεπει να αποχωρηστω την συσκευη?
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 καταρχήν δοκιμασες με το σειριακό σου μήπως τυχόν περιλαμβανεσαι στην ανακληση της apple?
Kostas_xolargos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 καταρχήν δοκιμασες με το σειριακό σου μήπως τυχόν περιλαμβανεσαι στην ανακληση της apple? σορρυ φιλε ειμαι ασχετος τι εννοεις ακριβως ποιον σειριακο του κουτιου?
Kostasspil Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Από ρυθμίσεις-γενικά δες το serial number σου και βαλ'το εδώ
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Από ρυθμίσεις-γενικά δες το serial number σου και βαλ'το εδώ με καλυψες..! Κωστα ξεκινα απο εκει μηπως τη βγαλεις τσαμπα και βλεπουμε!
Kostas_xolargos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το κανα και μου εβγαλε αυτο Ο σειριακός αριθμός που καταχωρήσατε δεν καλύπτεται από αυτό το πρόγραμμα, επειδή ισχύει ένας από τους παρακάτω δύο λόγους: - Δεν είναι ένας από τους σειριακούς αριθμούς στο επηρεαζόμενο εύρος - Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η μπαταρία σας έχει ήδη αντικατασταθεί. Αν έχετε πληρώσει για σέρβις αντικατάστασης μπαταρίας, ελέγξτε με την Apple για να δείτε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. γιατι το χα αγορασει εκεινη την περιοδο και ηταν χαλασμενο το κουμπι και πηγα και το αλλαξα λιγο πριν τελειωση η εγγυηση για αυτο μαλλον το λεει αλλα εγω δεν ειχα πει για μπαταρια στον γερμανο, οτι να ναι ε?
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το κανα και μου εβγαλε αυτο Ο σειριακός αριθμός που καταχωρήσατε δεν καλύπτεται από αυτό το πρόγραμμα, επειδή ισχύει ένας από τους παρακάτω δύο λόγους: - Δεν είναι ένας από τους σειριακούς αριθμούς στο επηρεαζόμενο εύρος - Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η μπαταρία σας έχει ήδη αντικατασταθεί. Αν έχετε πληρώσει για σέρβις αντικατάστασης μπαταρίας, ελέγξτε με την Apple για να δείτε εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων. γιατι το χα αγορασει εκεινη την περιοδο και ηταν χαλασμενο το κουμπι και πηγα και το αλλαξα λιγο πριν τελειωση η εγγυηση για αυτο μαλλον το λεει αλλα εγω δεν ειχα πει για μπαταρια στον γερμανο, οτι να ναι ε? οχι δεν εχει σχεση με γερμανο κλπ... απλα καποια παρτιδα ειχε θεμα με μειωμενη διαρκεια και την αντικαθιστούσαν... απο εκει και περα μπορεις να βρεις σερβις που υπαρχουν αριστερα δεξια και να την αλλαξεις εντός το πολύ διώρου και με κοστος το πολύ 40€..!
Kostas_xolargos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 οχι δεν εχει σχεση με γερμανο κλπ... απλα καποια παρτιδα ειχε θεμα με μειωμενη διαρκεια και την αντικαθιστούσαν... απο εκει και περα μπορεις να βρεις σερβις που υπαρχουν αριστερα δεξια και να την αλλαξεις εντός το πολύ διώρου και με κοστος το πολύ 40€..! ειμαι απο τα χανια αρχηγε μου δεν υπαρχουν πολλα σερβις εδω να παω γερμανο η ειναι πιασοκολε?
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 ειμαι απο τα χανια αρχηγε μου δεν υπαρχουν πολλα σερβις εδω να παω γερμανο η ειναι πιασοκολε? τον ξεχνάς τον γερμανο... ευτυχώς δεν εχω χρειαστεί ακομα εξωτερικο σερβις αλλα υπαρχουν πολλα που αναλαμβανουν τη διαδικασία μεσω αποστολης με κουριερ.. σίγουρα ομως θεωρω οτι θα υπαρχει καποιος και στα χανια, ισως καποιος κρητικός φίλος σου δώσει μια γνωμη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα