Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 250

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HUAWEI ascent p7 στα 240 από το bestprice.gr. Υπάρχει και το LG g2,αλλα το θεωρώ χειρότερη αγορά λόγω της λίγης μνήμης και της έλλειψης επέκτασης. Υπόψιν, το πρώτο έχει καλύτερη κάμερα και το δεύτερο καλύτερη μπαταρία.

Δημοσ.

HUAWEI ascent p7 στα 240 από το bestprice.gr. Υπάρχει και το LG g2,αλλα το θεωρώ χειρότερη αγορά λόγω της λίγης μνήμης και της έλλειψης επέκτασης. Υπόψιν, το πρώτο έχει καλύτερη κάμερα και το δεύτερο καλύτερη μπαταρία.

Και καλυτερο επεξεργαστη.(το δευτερο)

Δημοσ.

Στα 250€ (223€ για την ακρίβεια), χτυπάς αυτό και είσαι άρχοντας -> XIAOMI MI3 Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2 3G Smartphone. Εγώ έχω την 64GB έκδοση από τον Μάιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Η Xiaomi είναι 3η παγκοσμίως σε πωλήσεις και 1η στην Κίνα, έχει εβδομαδιαία ενημέρωση λογισμικού (είμαι στην διοικητική ομάδα του υπεύθυνου φόρουμ) και για ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

♦ 5 inch IPS screen, 1920*1080 pixels display
♦ Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad core
♦ Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
♦ 2 GB RAM + 16 GB ROM
♦ 13MP rear camera + 2MP front camera
♦ MIUI V5 base on Android 4.4
Δημοσ.

Μόνο σερφάρισμα και youtube θα παίζει στο κινητό , θέλω να μην κολλάει σε αυτά τα δυο . Ένας φίλος πρότεινε αυτά τα δυο 

Link.png Site: Πρώτο

Link.png Site: Δεύτερο

Για αυτό που θες φίλε μου το Ζ30 θα σου έρθει κουτί. Έχει τον γρηγορότερο browser που υπάρχει σε κινητό και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει πουθενά.

Δημοσ.

Για αυτό που θες φίλε μου το Ζ30 θα σου έρθει κουτί. Έχει τον γρηγορότερο browser που υπάρχει σε κινητό και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλάει πουθενά.

Για γρήγορο browser βάζεις σε ότι κινητό android έχεις, τον cm browser και πας σφαίρα! Σημασία έχει όμως και ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών και η σύνδεση (αν μιλάμε για μη wifi). Πχ το Mi3 συνδέεται σε H+ που είναι η πιο γρήγορη σύνδεση (αμέσως επόμενη είναι η 4G)

G is GPRS ~ 86kbps 
E is EDGE ~ 236kbps 
3G is UMTS ~ 386kbps 
H is HSDPA ~ 3.2Mbps 
H+ is HSPA ~ 7.2Mbps or HSPA+ (14.4Mbps or 21.1Mbps)
Δημοσ.

Για γρήγορο browser βάζεις σε ότι κινητό android έχεις, τον cm browser και πας σφαίρα! Σημασία έχει όμως και ο επεξεργαστής, η κάρτα γραφικών και η σύνδεση (αν μιλάμε για μη wifi). Πχ το Mi3 συνδέεται σε H+ που είναι η πιο γρήγορη σύνδεση (αμέσως επόμενη είναι η 4G)

Z30 = BlackBerry 10 δεν είναι android και έχει τον γρηγορότερο browser που υπάρχει αυτή την στιγμή. Επίσης όπως και το iOS δεν χρειάζεται να κυνηγάει τα benchmarks για να δει μία άσπρη μέρα.

http://www.phonearena.com/news/BlackBerry-browser-is-the-fastest-beats-out-Opera-Mini-in-average-page-load-time_id52269

http://cdn.bgr.com/2014/02/mobile-browser-wars-bb10.jpg

Δημοσ.

Z30 = BlackBerry 10 δεν είναι android και έχει τον γρηγορότερο browser που υπάρχει αυτή την στιγμή. Επίσης όπως και το iOS δεν χρειάζεται να κυνηγάει τα benchmarks για να δει μία άσπρη μέρα.

http://www.phonearena.com/news/BlackBerry-browser-is-the-fastest-beats-out-Opera-Mini-in-average-page-load-time_id52269

http://cdn.bgr.com/2014/02/mobile-browser-wars-bb10.jpg

Το κινητό δεν ξέρω, αλλά η εταιρεία ήταν να φαλιρίσει, μετά δεν έκλεισε, το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο ότι μαζί με την Boeing θα φτιάξουν ένα τηλέφωνο που θα αυτοκαταστρέφεται και θα είναι για πολιτικούς...... Παλιά ήταν αξιόπιστη εταιρεία, τώρα να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι.

Δημοσ.

Το κινητό δεν ξέρω, αλλά η εταιρεία ήταν να φαλιρίσει, μετά δεν έκλεισε, το πρωί άκουγα στο ραδιόφωνο ότι μαζί με την Boeing θα φτιάξουν ένα τηλέφωνο που θα αυτοκαταστρέφεται και θα είναι για πολιτικούς...... Παλιά ήταν αξιόπιστη εταιρεία, τώρα να πω την αλήθεια δεν μου γεμίζει το μάτι.

Ήταν να φαλιρίσει 2 χρόνια πριν.. Παραμένει να είναι η πιο αξιόπιστη εταιρεία για ασφάλεια κτλ κτλ.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε LG G2 και BB Z30 , το απόγεμα θα παραγγείλω ένα από τα δύο μάλλον αν έχετε κάτι να προσθέσετε πολύ ευχαρίστως . Η χρήση του κινητού θα είναι για σερφάρισμα , κάνα video youtube και αρκετά email . Ψάχνω κυρίως σταθερότητα στο κινητό που θα πάρω χωρίς να χρειάζεται να βάλω extra apps για να λειτουργήσει σωστά και όσο το δυνατόν λιγότερα ''κολλήματα'' .

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε LG G2 και BB Z30 , το απόγεμα θα παραγγείλω ένα από τα δύο μάλλον αν έχετε κάτι να προσθέσετε πολύ ευχαρίστως . Η χρήση του κινητού θα είναι για σερφάρισμα , κάνα video youtube και αρκετά email . Ψάχνω κυρίως σταθερότητα στο κινητό που θα πάρω χωρίς να χρειάζεται να βάλω extra apps για να λειτουργήσει σωστά και όσο το δυνατόν λιγότερα ''κολλήματα'' .

Σερφάρισμα + email χωρίς extras για να δουλέψει τότε το BlackBerry είναι μονόδρομος. Κολλήματα δεν υπάρχουν (έχω το Ζ30 πάνω από 6 μήνες). Θα αγαπήσεις και το Hub. Have fun!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...