Grey Warden Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι οτι όλες οι συσκευές άνω των 250 ευρώ τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο.
IgnaKing Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια ισως ξεφευγουμε λιγο απο το θεμαπιο κατα προτιμιση σας ειναι καλυτερο, note 3-galaxy s5- i phone 5sχρονια πολλα και καλα χριστουγεννα
GianniSM Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια ισως ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα πιο κατα προτιμιση σας ειναι καλυτερο, note 3-galaxy s5- i phone 5s χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα 1)S3 2)Note 3 3) 5S
Grey Warden Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, S5 εννοεί. Για μένα το Note 3 είναι προτιμότερο αν θες μεγαλύτερη οθόνη και αν χρησιμοποιήσεις το πενακι. Στο S5 πας αν θες αδιαβροχοποιηση και πιο μικρό μέγεθος.
IgnaKing Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 στην ουσια εχω καταλαβει οτι s5 και Note 3 ειναι ιδιο πραγμα (εκτος απο οθονη και πενακι που ειναι επιλογη του καθενος)
kataramenos32 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ότι και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις
GianniSM Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 s5 εννοεις; Ναι, μπερδεύτηκα. καλά Χριστούγεννα
Taperakias Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα το Galaxy S5 Ειναι η πιο καλη επιλογη για μενα ουτε πενακι εχει να σε σπαει τα νευρα ουτε ειναι τεραστιο στο μεγεθος,ισα ισα ειναι βολικο η οθονη και η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα και κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες απο ολα τα smartphone.Επισης σε επιδοσεις δε παει καθολου πισω...
kataramenos32 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα το Galaxy S5 Ειναι η πιο καλη επιλογη για μενα ουτε πενακι εχει να σε σπαει τα νευρα ουτε ειναι τεραστιο στο μεγεθος,ισα ισα ειναι βολικο η οθονη και η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα και κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες απο ολα τα smartphone.Επισης σε επιδοσεις δε παει καθολου πισω... Το τελευταίο που κάνει το πενάκι είναι να σου σπάει τα νεύρα. Τώρα για το μέγεθος γούστα είναι αυτά,σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι 1
AngelMobile93 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω άλλο ένα battle μεταξύ iphone και οποιουδήποτε android smartphone. Δηλώνω αμέσως πως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή όσον αφορά οθόνη, λεφτά, μέγεθος, κάμερα και καινοτομία είναι το LG G3. Έχει χαλάσει πολύ και η samsung πλέον... iphone 5s απλά no comments.... οθόνη μίνι κινητού, καινοτομία μηδέν κτλ κτλ κτλ... Προσωπικά εγώ δεν θα αγόραζα ένα κινητό "μόστρας" και "εντυπωσιασμού" (που πλέον πουλάς μούρη και εντυπωσιαμό και με note 3 και LG G3 ανετότατα!), αλλά κάτι που θα με εξυπηρετούσε σε πολλά πράγματα και θα μου πρόσφερε καινοτομία, άνεση και ομορφιά εννοείται. Αυτά! 1
totalius Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Απορώ πως δεν έχεις αποκλείσει απο τη σύγκριση το 5s με την οθονιτσα των 4''.Κατα τα αλλα g3-5s-note3.
Tragic! Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το θέμα είναι οτι όλες οι συσκευές άνω των 250 ευρώ τις εκμεταλλεύονται στο έπακρο. S3
Grey Warden Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 S3 Το S3 έχει σταματήσει την παραγωγή του και είναι κινητό του 2012. Αν υπάρχει σε τέτοιες τιμές είναι λόγω ελάχιστων κομματιών, δεν κυκλοφορεί ουσιαστικά. Το συγκεκριμένο κινητό όσο υπήρχε σε παραγωγή είχε πέσει λίγο κάτω από 200 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα