Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ισως ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα
πιο κατα προτιμιση σας ειναι καλυτερο, note 3-galaxy s5- i phone 5s
χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα

Δημοσ.

Παιδια ισως ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα

πιο κατα προτιμιση σας ειναι καλυτερο, note 3-galaxy s5- i phone 5s

χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα

1)S3 2)Note 3 3) 5S

Δημοσ.

Ναι, S5 εννοεί. Για μένα το Note 3 είναι προτιμότερο αν θες μεγαλύτερη οθόνη και αν χρησιμοποιήσεις το πενακι. Στο S5 πας αν θες αδιαβροχοποιηση και πιο μικρό μέγεθος.

Δημοσ.

στην ουσια εχω καταλαβει οτι s5 και Note 3 ειναι ιδιο πραγμα (εκτος απο οθονη και πενακι που ειναι επιλογη του καθενος)

Δημοσ.

Βασικα το Galaxy S5 Ειναι η πιο καλη επιλογη για μενα ουτε πενακι εχει να σε σπαει τα νευρα ουτε ειναι τεραστιο στο μεγεθος,ισα ισα ειναι βολικο η οθονη και η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα και κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες απο ολα τα smartphone.Επισης σε επιδοσεις δε παει καθολου πισω...

Δημοσ.

Βασικα το Galaxy S5 Ειναι η πιο καλη επιλογη για μενα ουτε πενακι εχει να σε σπαει τα νευρα ουτε ειναι τεραστιο στο μεγεθος,ισα ισα ειναι βολικο η οθονη και η καμερα του ειναι ολα τα λεφτα και κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες απο ολα τα smartphone.Επισης σε επιδοσεις δε παει καθολου πισω...

Το τελευταίο που κάνει το πενάκι είναι να σου σπάει τα νεύρα. Τώρα για το μέγεθος γούστα είναι αυτά,σε κάποιους αρέσει σε άλλους όχι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάνω άλλο ένα battle μεταξύ iphone και οποιουδήποτε android smartphone. Δηλώνω αμέσως πως η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή όσον αφορά οθόνη, λεφτά, μέγεθος, κάμερα και καινοτομία είναι το LG G3. Έχει χαλάσει πολύ και η samsung πλέον... iphone 5s απλά no comments.... οθόνη μίνι κινητού, καινοτομία μηδέν κτλ κτλ κτλ... Προσωπικά εγώ δεν θα αγόραζα ένα κινητό "μόστρας" και "εντυπωσιασμού" (που πλέον πουλάς μούρη και εντυπωσιαμό και με note 3 και LG G3 ανετότατα!), αλλά κάτι που θα με εξυπηρετούσε σε πολλά πράγματα και θα μου πρόσφερε καινοτομία, άνεση και ομορφιά εννοείται. Αυτά!

• Like 1
Δημοσ.

:X S3 :X

Το S3 έχει σταματήσει την παραγωγή του και είναι κινητό του 2012. Αν υπάρχει σε τέτοιες τιμές είναι λόγω ελάχιστων κομματιών, δεν κυκλοφορεί ουσιαστικά. Το συγκεκριμένο κινητό όσο υπήρχε σε παραγωγή είχε πέσει λίγο κάτω από 200 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...