IgnaKing Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε Note 3,galaxy s5 και iPhone 5s.. προσπαθω να διαλεξω πιο αξιζει περισσοτερο, το iphone 5s δεν το λογαριαζω και τοσο πολυ.. ποιο νομιζετε ειναι καλυτερα κατα την γνωμη σας;
GianniSM Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Σκεφτόμουν σοβαρά το Note 3 τελικά μετά από ψάξιμο κατέληξα στο G3 αφού ήθελα phaphlet. Η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη μεταξύ των 3 τηλεφώνων, και το LG πρακτικά δεν υστερεί πουθενά, άσε που έχει καλύτερη κάμερα από όλα αυτά στον χαμηλό φωτισμό.
lagman Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μια android συσκευή μπορεί να την αγοράσεις "φθηνά" σε σύγκριση με ένα iphone αλλα να ξέρεις οτι η android συσκευή δεν πιάνει μια. προσπαθώ να πουλήσω nexus 5 32gb καινούργιο και δεν μπορώ , πρέπει να το πουλήσω τσάμπα για να καταλάβεις ποια είναι η πραγματική αξία των android συσκευών. Το iphone 5s δεν έχει καμία σχέση το λειτουργικό αναβαθμίζεται πολύ συχνά είναι πολύ πιο σταθερό και γρήγορο γιατί είναι optimized για μια και μόνο συσκευή. Το Iphone 4 που είχα ήταν καλύτερο σε αρκετές λειτουργίες απο το super τούμπανο nexus 5 που πουλάω τώρα... το iphone 4 16gb του 2009 το πούλησα άμεσα 130€ και το τεσσάρων μηνών nexus 5 32gb που έχει καινούργιο 380€ δεν μπορώ να το πουλήσω 270€ με ακουστικά και επώνυμη θήκη... Μπορώ να γράφω μια μέρα... Το μεγαλύτερο λάθος που κάνει ο περισσότερος κόσμο είναι οτι κοιτάζει μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά. 1
IgnaKing Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Σκεφτόμουν σοβαρά το Note 3 τελικά μετά από ψάξιμο κατέληξα στο G3 αφού ήθελα phaphlet. Η διαφορά στην τιμή είναι αρκετά μεγάλη μεταξύ των 3 τηλεφώνων, και το LG πρακτικά δεν υστερεί πουθενά, άσε που έχει καλύτερη κάμερα από όλα αυτά στον χαμηλό φωτισμό. Κοιτα ημουν αναμεσα και στο lg g3 αλλα ειπα να το κανω ενα κλικ στην ακρη προτιμοντας τα αλλα 3 που ανεφερα πιο πανω.(Καλο και το g3 αλλα κατι μου λεει να παω σε samsung-apple) Μια android συσκευή μπορεί να την αγοράσεις "φθηνά" σε σύγκριση με ένα iphone αλλα να ξέρεις οτι η android συσκευή δεν πιάνει μια. προσπαθώ να πουλήσω nexus 5 32gb καινούργιο και δεν μπορώ , πρέπει να το πουλήσω τσάμπα για να καταλάβεις ποια είναι η πραγματική αξία των android συσκευών. Το iphone 5s δεν έχει καμία σχέση το λειτουργικό αναβαθμίζεται πολύ συχνά είναι πολύ πιο σταθερό και γρήγορο γιατί είναι optimized για μια και μόνο συσκευή. Το Iphone 4 που είχα ήταν καλύτερο σε αρκετές λειτουργίες απο το super τούμπανο nexus 5 που πουλάω τώρα... το iphone 4 16gb του 2009 το πούλησα άμεσα 130€ και το τεσσάρων μηνών nexus 5 32gb που έχει καινούργιο 380€ δεν μπορώ να το πουλήσω 270€ με ακουστικά και επώνυμη θήκη... Μπορώ να γράφω μια μέρα... Το μεγαλύτερο λάθος που κάνει ο περισσότερος κόσμο είναι οτι κοιτάζει μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά. Κοιτα εχεις πολυ μεγαλο δικιο στο θεμα της μεταπωλησης η apple πουλαει ΠΟΛΥ και μετα απο καιρο εχεις δικιο και συμφωνω, τωρα στο θεμα των χαρακτιριστικων το note 3 και s5 εχουν σχεδον 3πλασια απο το 5s της apple ειμαι λιγο μπερδεμενος δηλαδη το μηλο εχει χαμηλα χαρακτηριστικα αλλα τρεχει πολυ καλα δεν εχει θεμα και αυτο ειναι και απορια (megalo dilima note3-s5-5s)
~mxls~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Συμβουλή, πήγαινε βήμα-βήμα καθαρα ως προς τις ανάγκες σου. - Μέχρι πόσα θα διαθέσω για αυτο που ψάχνω - Ποιο μέγεθος οθόνης με εξυπηρετεί στα χέρια καλύτερα - Τι χωρητικότητα ψάχνω - Ποιο λειτουργικο μου αρέσει περισσότερο κτλ. Και οι 3 συσκευες που αναφέρεις έχουν δυνατό hardware για τα σημερινά δεδομένα.
IgnaKing Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Συμβουλή, πήγαινε βήμα-βήμα καθαρα ως προς τις ανάγκες σου. - Μέχρι πόσα θα διαθέσω για αυτο που ψάχνω - Ποιο μέγεθος οθόνης με εξυπηρετεί στα χέρια καλύτερα - Τι χωρητικότητα ψάχνω - Ποιο λειτουργικο μου αρέσει περισσότερο κτλ. Και οι 3 συσκευες που αναφέρεις έχουν δυνατό hardware για τα σημερινά δεδομένα. Οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες μονο το μηλο ειναι 80 ευρω πανω, μου αρεσει πιο πολυ το android αλλα το ios και γενικα το μηλο με τραβαει η εμφανιση του και το στυλ του τωρα σε θεμα χωρου δεν εχω προτιμιση το ιδιο μου κανει δυσκολη επιλογη
kataramenos32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα ρε παιδια το πιο βασικο με 4" καλως η κακως δεν πας πουθενα.Ουτε για browsing κανει,ουτε για games ουτε καν για να βλεπεις φωτο
IgnaKing Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα ρε παιδια το πιο βασικο με 4" καλως η κακως δεν πας πουθενα.Ουτε για browsing κανει,ουτε για games ουτε καν για να βλεπεις φωτο Εχεις ενα point, πολυ μικρη....
dieccast Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 iphone 5s ! αλαγκαριστο με προφανως καλη καμερα και απροβληματιστο! δεν θα μπλεξεις με custom rom και ρουτ και τετοια! βεβαια οντως μικρη οθονη!
IgnaKing Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 iphone 5s ! αλαγκαριστο με προφανως καλη καμερα και απροβληματιστο! δεν θα μπλεξεις με custom rom και ρουτ και τετοια! βεβαια οντως μικρη οθονη! Αλαγκαριστα ειμαι σιγουρος ειναι και τα αλλα 2 (Δεν υπαρχει περιπτωσει να λαγκαρουνε τετοια τερατα )αμα εχει καλη καμερα το αι φον με 8megapixel τι να πουν τα galaxy με 16) αλλα εχει ωραιο ντιζαιν το πουστικο...το μηλο ευχαριστω για τις γνωμες
dieccast Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αλαγκαριστα ειμαι σιγουρος ειναι και τα αλλα 2 (Δεν υπαρχει περιπτωσει να λαγκαρουνε τετοια τερατα )αμα εχει καλη καμερα το αι φον με 8megapixel τι να πουν τα galaxy με 16) αλλα εχει ωραιο ντιζαιν το πουστικο...το μηλο ευχαριστω για τις γνωμες σιγουρος μην εισαι φιλε μου! εδω το g3 ναυαρχιδα υποτιθεται και εγιναν ποσες απειρες αναφορες για λαγκαρισμα αν εχεις το θεο σου!!
GianniSM Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Κοιτα ημουν αναμεσα και στο lg g3 αλλα ειπα να το κανω ενα κλικ στην ακρη προτιμοντας τα αλλα 3 που ανεφερα πιο πανω.(Καλο και το g3 αλλα κατι μου λεει να παω σε samsung-apple) Αυτό που με έψησε ήταν το νεότερο τηλ, και η κάμερα. Το πενάκι ήταν το μόνο σοβαρό υπέρ του Note 3 για μένα. Βάζοντας σαν παράγοντα και την τιμή τελικά η επιλογή μου ήταν μονόδρομος. Δεν έχω κόλλημα με μάρκες αρκεί να μην είναι μάρκα με έκαψες, ή apple που τα θεωρώ υπερτιμημένα, και περισσότερο σαν fashion items παρά σαν εργαλεία. To S5 καλό εργαλείο, μου έκανε εντύπωση κυρίως ο αισθητήρας που μετρά τους καρδιακούς παλμούς. Μικρότερη οθόνη από το G3, μεγαλύτερη από το μήλο, ίσως να ναι ένας καλός συμβιβασμός.
IgnaKing Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό που με έψησε ήταν το νεότερο τηλ, και η κάμερα. Το πενάκι ήταν το μόνο σοβαρό υπέρ του Note 3 για μένα. Βάζοντας σαν παράγοντα και την τιμή τελικά η επιλογή μου ήταν μονόδρομος. Δεν έχω κόλλημα με μάρκες αρκεί να μην είναι μάρκα με έκαψες, ή apple που τα θεωρώ υπερτιμημένα, και περισσότερο σαν fashion items παρά σαν εργαλεία. To S5 καλό εργαλείο, μου έκανε εντύπωση κυρίως ο αισθητήρας που μετρά τους καρδιακούς παλμούς. Μικρότερη οθόνη από το G3, μεγαλύτερη από το μήλο, ίσως να ναι ένας καλός συμβιβασμός. Συμφωνω οτι τα μηλα ειναι fashion items, τα + που εχει το note πιστευω ειναι η οθονη(προσωπικη επιλογη του καθενος) και το πενακι η διαφορα τους πρεπει να ειανι το πενακι ετσι νομιζω Τελικο πιο τηλ πηρες;;
maddoctor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το iphone πάντα θα πουλάει καλύτερα απ' οποιοδήποτε android, γιατί πουλάει μούρη. Ο Έλληνας μπορεί να μην έχει μία να πάρει τηλέφωνο και κάνει αναπάντητες, αλλά στο τραπεζάκι θέλει να έχει και να δείχνει το iphone και όχι μία άγνωστη γενικότερα μάρκα που σαν χαρακτηριστικά μπορεί να είναι τούμπανο!
IgnaKing Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το iphone πάντα θα πουλάει καλύτερα απ' οποιοδήποτε android, γιατί πουλάει μούρη. Ο Έλληνας μπορεί να μην έχει μία να πάρει τηλέφωνο και κάνει αναπάντητες, αλλά στο τραπεζάκι θέλει να έχει και να δείχνει το iphone και όχι μία άγνωστη γενικότερα μάρκα που σαν χαρακτηριστικά μπορεί να είναι τούμπανο! συμφωνω οντως το μηλο πουλαει πολυ μοστρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα