panthirakos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα Καλημέρα! Μετά τις γιορτές λέω να πάρω καινούργιο Λάπτοπ! Εγώ γενικά είμαι λίγο άσχετος με τις επιδόσεις και με όσα έχω δει στο ίντερνετ έχω κάνει το μυαλό μου σαλάτα!!!! Θέλω έναν υπολογιστή, για τη δουλειά μου(word, excel κτλ). Ίντερνετ και ταινίες και που και που για κάνα Football Manager καθώς δεν θέλω να χαλάσω και πολλά χρήματα! Επειδή την έχω πατήσει στο παρελθόν και έχω πάρει notebook HP που όλη την ώρα κολλάει ακόμα και στο word δεν θέλω να την πατήσω πάλι και να χαλάσω τα λεφτά μου χωρίς λόγο! Αν έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο θα σας ήμουν ευγνώμων!! Υστ. αυτό το site(pcrama.gr) είναι αξιόπιστο ή πουλάνε χαζομάρες ; Γιατί τα έχει πάρα πολύ φθηνά!
Kostas93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 κανε την ερωτηση σου εδώ http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CF%85-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page-448 . Το λινκ που σου εστειλα είναι ειδικα για λάπτοπ οπότε εκεί θα πάρεις περισσότερη βοήθεια.
antbyron Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πόσταρε Site: Βοήθεια για αγορά καινούριου φορητού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα