batman_gardiki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εχω το n003 της κινεζικης NEO και εδω και λιγο καιρο τριζει το ηχειο οταν με καλουν και οταν ακουω youtube κτλ. οταν φοραω ακουστικα δεν εχω προβλημα. καπου ακουσα για θεματα ρουταρισματος κτλ που δεν καταλαβαινω τα οποια μπορουν να διορθωσουν το προβλημα. ισχυει η χαλασε απο πεσηματα;
Tragic! Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανόν να είναι θέμα software που μάλλον θα διορθωθει. Αμα το προσεξες μετα απο πεσά, τα πράματα δυσκολεύουν οποτε πας σε ενα μάστορα, βάζει ενα ηχείο και με κάνα τάλιρο είσαι τζετ. 1
batman_gardiki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 θα βρω ηχειακι να ταιριαζει στο κινεζικο;
Tragic! Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 θα βρω ηχειακι να ταιριαζει στο κινεζικο; Στην τρύπα να μπαίνει. Βέβαια, αν και έχω κανει διάφορες πατέντες κατα καιρους μια φορά φίλος μου έφερε το lenovo του να του αλλάξω ηχείο (ομιλίας όχι το μεγαφωνο) και αφου εκαψε καμια 10αρια εβαλα το γνησιο και μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα. Τωρα τι να σου πω κι εγώ. Edit: ειδες που είσαι δαίμονας και εσύ; Λες οτι και σε youtube και σε κλήσεις τριζει τώρα το δα. Αφού είναι άλλο ηχείο το να αλλο ταλλο. Εκτός και αν το ειπες για έμφαση οπότε πάσο.
batman_gardiki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 όχι, δεν το είπα για έμφαση. σ'αυτές τις περιπτώσεις τρίζει. δηλαδή σε όλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα