Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Μου χάλασε ένας wd essential 1ΤΒ που είχα και θέλω να πάρω έναν νέο δίσκο για να του βάλω μέσα φουλ ταινίες (μόνο 1080p mkv & bluray iso full) και να τον έχω πάνω σε media player mede8er. Τι είναι προτιμότερο να πάρω; Μικρό φορητό που δεν έχει καλώδιο ρεύματος ή μεγάλο όπως είχα τον προηγούμενο με παροχή ρεύματος; Παίζουν ρόλο οι θερμοκρασίες στον σκληρό και ταλαιπωρείται να παίζει πολύ ταινίες κλπ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

2,5΄΄ παρε , ταλαιπωρια το καλωδιο τροφοδοσιας στους 3,5΄΄.

Οκ κι εγω για 2.5 πηγαινα αλλα μου ειπαν καποιοι οτι χωρις ρευμα οι δισκοι ταλαιπωρουνται πολυ αν παιζουν συνεχεια ταινιες κλπ και χαλανε πιο γρηγορα. Ισχύει ή μούφα;

Δημοσ.

ο δισκος θα χαλασει οταν ειναι σε λειτουργια και τον κουνας.........ή οταν εισαι γκαντεμης και σου βγει ελλατωματικος.

Δημοσ.

Και εγώ σε 3.5 μεγάλο δίσκο με τροφοδοσία θα πήγαινα , κατα την γνώμη μου και απο προσωπικές εμπειρίες οι μικροί δίσκοι (2.5) τύνει να ειναι πιο ευαίσθητοι απο πτώση και γενικότερα αμα τον πηγαίνεις απο εδώ και απο εκει κτλπ

Δημοσ.

Οι 2.5αρηδες αφού βγαίνουν κυρίως για laptop θα έπρεπε θεωρητικά τουλάχιστον να είναι πιο ανθεκτικοί στις μετακινήσεις. Προσωπικά για ταινίες στην τηλεόραση έχω 2 2.5ρηδες γιατί είναι αρκετά μικρότεροι και δεν θέλουν ρεύμα. WD και οι δύο σκυλιά εως τώρα

Δημοσ.

Οι 2.5αρηδες αφού βγαίνουν κυρίως για laptop θα έπρεπε θεωρητικά τουλάχιστον να είναι πιο ανθεκτικοί στις μετακινήσεις. Προσωπικά για ταινίες στην τηλεόραση έχω 2 2.5ρηδες γιατί είναι αρκετά μικρότεροι και δεν θέλουν ρεύμα. WD και οι δύο σκυλιά εως τώρα

Εμένα ο μικρός μου έχει αντέξει αρκετές πτώσεις ενώ ο μεγάλος με μια χαλαρή ψόφησε. Άσε που σιγά μην κάθεσαι να βάζεις πρίζες κάθε φορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...