Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι στον υπολογιστή δεν την έχω βλέπω ταινίες από τον υπολογιστή με 10μετρο hdmi.1080 την έχω αλλα για να δουλέψω το pc θέλει σίγουρα πιο μεγάλη την γραμματατοσειρά.Στο 125 σίγουρα

απορια.....με το 10μετρο εισαι οκ η' χανει.....

τι καλωδιο ακριβως προμηθευτηκες (1,4-2,0) και απο που?

ευχαριστω.

Δημοσ.

απορια.....με το 10μετρο εισαι οκ η' χανει.....

τι καλωδιο ακριβως προμηθευτηκες (1,4-2,0) και απο που?

ευχαριστω.

Θα σου απαντήσω εγώ, μιας και την έχω ψάξει πάρα πολύ με τα καλώδια hdmi.

Στο σπίτι έχω 2 καλώδια 20 μέτρα και 3 καλώδια 10μέτρα δουλεύουν και τα 4 άψογα στα 1080p 60hz (και τα 4 δεν είναι active, μόνο 1 10μέτρο active έχω)

Αυτό που πρέπει να προσέξεις στο καλώδιο είναι όχι τι κλάση είναι (1,4 -1,3 2-0), αν το θες μόνο για 1080p αλλά να λέει HIGH SPEED.

Γενικά μέχρι τα 10 μέτρα δεν θα έχεις πρόβλημα, από τα 10 με 12,5 μέτρα και μετά αρχίζουν να ζορίζουν τα πράγματα.

Active είναι τα καλώδια που στην μία άκρη έχουν τσιπάκι που ενισχύει το σήμα. Στα 10 μέτρα δεν χρειάζεσαι κάτι τέτοιο, σε παραπάνω μέτρα αξίζει. ένα μειωνέκτιμα με τα active καλώδια έιναι ότι πρέπει να μπαίνουν από μια μεριά στην τηλεόραση και στην άλλη στην πηγή (υπολογιστή ps, κτλ). Ενώ τα passive καλώδια τα βάζεις από όποια μεριά θες.

Ο κανόνας του "όσο πιο χοντρό το καλώδιο, τόσο το καλύτερο" ισχύει αν πας σε καλώδια πάνω από 10 μέτρα.

Ο κανόνας "όσο πιο ακριβό  το καλώδιο, τόσο το καλύτερο" ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ με τίποτα. (εκτός αν μιλάμε για καλώδια HDMI οπτική ίνας η active καλώδια)

Ένα 10μετρο που χρησιμοποιώ και δουλεύει και είναι πολύ πρακτικό είναι αυτό εδώ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003XIIWBA?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o07_s00

Στα 10 μέτρα πάρε όποιο καλώδια βρεις που να λέει HIGH SPEED και θα είσαι κομπλε.

Μην πάρεις κινέζικα η χύμα καλώδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...