Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θέλω να πάρω μια τηλεόραση που να την έχω αποκλειστικά για χρήση μόνιτορ. Η απόσταση που θα κάθομαι θα είναι 1,80 με 2 μέτρα.

Σκέφτομαι για 40άρα, αλλά φοβάμαι μήπως είναι πολύ μικρή για αυτή την απόσταση. Δεν θέλω όμως να ξεφύγω και πολύ σε ίντσες γιατί ο χώρος είναι σχετικά μικρός και μια τεράστια τηλεόραση εκεί θα δείχνει "κάπως περίεργα"

P.S: Εννοείτε ότι θα μεγαλώσω γραμματοσειρές και εικονίδια από τα windows

P.S2: Ψάχνω για τηλεόραση και όχι για μόνιτορ γιατί στις 40ίντσες τα μόνιτορ είναι πανάκριβα!

Δημοσ.

Ανώτατο ποσό 500-600 ευρώ.

Πιο πολύ ψάχνομαι με τις ίντσες, όχι με τις μάρκες. Αν καταλήξω σε ίντσες θα την βρω και την μάρκα

Δημοσ.

Εγω την έχω την 47αρα στα 2 και κάτι και μερικές φορές λέω είναι μικρή.Οταν κάτσω στν άλλο καναπέ στα 3 και κάτι είναι μικρή

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την έχω την 47αρα στα 2 και κάτι και μερικές φορές λέω είναι μικρή.Οταν κάτσω στν άλλο καναπέ στα 3 και κάτι είναι μικρή

lol :D

ε οκ μην είμαστε και υπερβολικοι!

http://www.rtings.com/info/television-size-to-distance-relationship

46'' για 2 μέτρα είναι οκ.

• Like 2
Δημοσ.

Την έχεις πάνω στον υπολογιστή ε; Χρήση Ιντερνετ, παιχνίδια, κειμενογράφο κτλ ε; Την οθόνη την έχεις 1080p; Την γραμματοσειρά (τα DPI της οθόνης) στο 100% η παραπάνω;

Για 46-47 ίντσες λέω να πάω.

Δημοσ.

Οχι στον υπολογιστή δεν την έχω βλέπω ταινίες από τον υπολογιστή με 10μετρο hdmi.1080 την έχω αλλα για να δουλέψω το pc θέλει σίγουρα πιο μεγάλη την γραμματατοσειρά.Στο 125 σίγουρα

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα,ενδιαφερομαι και εγω για τηλεοραση ως χρηση monitor και εχω δει μια προς πωληση εδω στο forum,LG 50"  Plasma ομως...Επειδη σχετικα ειμαι ασχετος,μια plasma τηλεροαση βολευει για παιχνιδια αλλα και για γενικη χρηση υπολογιστη?Γιατι απ οσο ξερω τουλαχιστον για ταινιες ειναι καταλληλες.Καποιες φορες θα δουλευει και ως TV.

Δημοσ.

Ωχ, λέγε του τέτοια και θα πάει για 50'' σίγουρα :P

Πάντως είναι άλλη αίσθηση να βλέπεις χαμηλής ποιότητας ταινία σε ανάλυση να γίνεται 1080p!!!!!

Δημοσ.

Καλησπερα,ενδιαφερομαι και εγω για τηλεοραση ως χρηση monitor και εχω δει μια προς πωληση εδω στο forum,LG 50"  Plasma ομως...Επειδη σχετικα ειμαι ασχετος,μια plasma τηλεροαση βολευει για παιχνιδια αλλα και για γενικη χρηση υπολογιστη?Γιατι απ οσο ξερω τουλαχιστον για ταινιες ειναι καταλληλες.Καποιες φορες θα δουλευει και ως TV.

Φίλε μου την plasma την ξεχνάς αν την θέλεις για χρήση μόνιτορ. Κοίτα σε LED μόνο.

Τι απόσταση την θέλεις για χρήση μόνιτορ;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και νόμιζα πως εγώ με την 32άρα έχω μεγάλη οθόνη..

λολ

Ναι άλλα εσύ κάθεσαι ακριβώς μπροστά, για πήγαινε στα 2 απόσταση και θα δεις ότι δεν είναι τόσο μεγάλη (σαν οθόνη υπολογιστή πάντα, σαν tv είναι OK)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...