Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να στήσω ένα file server αλλά επειδή το μηχάνημα θα είναι ανοιχτό 24/7 θα ήθελα να έχει την μικρότερη δυνατή κατανάλωση.

Τα αρχεία θα μοιράζονται στο τοπικό lan.

Υπάρχει μια σκέψη να τρέχει και ένα webradio, άρα το λειτουργικό θα είναι windows (έχω ήδη το software).

Ιδιαίτερες απαιτήσεις σε γραφικά δεν χρειάζονται.

Οθόνες πληκτρολόγια ποντίκια δεν χρειάζομαι. Έχω.

Κόστος περίπου 300€ άντε max 350€. Θα προτιμούσα λιγότερο βέβαια αλλά αν δεν γίνεται...

Προτιμώ από e-shop γιατί βρίσκομαι επαρχία. Θα το στήσω εγώ.

Ααα ξέχασα. Πολύ σημαντικό. Επειδή το pc θα βρίσκεται στο σπίτι πρέπει να είναι απολύτως αθόρυβο.

Δίσκο έχω ήδη ένα wd red 3TB. Δεν θα κάνω raid (προς το παρόν) γιατί το σύστημα θα παίρνει backup σε ένα δεύτερο pc καθώς και σε ένα εξωτερικό usb δίσκο καθημερινά.

Δημοσ.

Την περιπτωση ενος router με USB θυρα στην οποια θα συνδεσεις τον δισκο και θα μοιραζεσαι τα αρχεια, την εχεις σκεφτει? Πιο αθορυβο και με ελαχιστη καταναλωση, δεν γινεται.

Δημοσ.

Την περιπτωση ενος router με USB θυρα στην οποια θα συνδεσεις τον δισκο και θα μοιραζεσαι τα αρχεια, την εχεις σκεφτει? Πιο αθορυβο και με ελαχιστη καταναλωση, δεν γινεται.

Την έχω σκεφτεί αλλά η ταχύτητες που τα router δίνουν στο LAN είναι απογοητευτικές. Και επίσης δεν θα μπορώ να τρέξω το webradio που σκέφτομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...