BabisTs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Τι γνώμη έχετε για αυτό το tablet https://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=70060&pcode=SHOW_PROD70060? Το θέλω για δώρο για το ανηψάκι μου (7,5 χρονών),οπότε οι απαιτήσεις δεν είναι τρελές,μόνο για κανά game θα χρησιμοποιείται από google playstore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι κακό για τα λεφτά του. Καλούτσικο είναι. Για games γιατί δεν του αγοράζεις ένα PSP ή ένα DS; Αρκετά καλύτερα από οποιδήπτεο τάμπλετ. Ακόμα καλύτερα γιατί δε του αγοράζεις κανένα βιβλίο ή κανένα audiobook; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δεν είναι κακό για τα λεφτά του. Καλούτσικο είναι. Για games γιατί δεν του αγοράζεις ένα PSP ή ένα DS; Αρκετά καλύτερα από οποιδήπτεο τάμπλετ. Ακόμα καλύτερα γιατί δε του αγοράζεις κανένα βιβλίο ή κανένα audiobook; Διότι όλοι την ώρα λέει για table & tablet και γενικά το έχει βάλει στο μάτι.Πάντως σε ευχαριστώ για την πρότασή σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Κανένα πρόβλημα φίλε. Εσύ ξέρεις καλύτερα εννοείται απλά πίστεψέ με τα παιδιά θέλουν καθοδήγηση (βλέπω από τον ευατό μου) μη χάσεις την ευκαιρία να του ανοίξει το μυαλουδάκι σε ένα μοναδικό κόσμο, τον κόσμο του βιβλίου. Πίστεψε με τα οφέλη είναι αμέτρητα για το μέλλον του παιδιού! :) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα