nightdreamer33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια,γνωριζει καποιος ποτε θα ειναι ετοιμο για χρηση το skype translator preview? Ξερω,πως λειτουργει με Windows 8.1 προς το παρον ( τα οποια εχω) και εχω κατεβασει την εφαρμογη του skype translator ηδη,αλλά μολις παω να μπω μεσα μου γραφει αυτο"Τhe Preview is available by invitation only,your account has not been activated" και ενω εχω κανει Aιτηση Register ενεργοποιησης δηλ στην επισημη σελιδα του skype και μου γραφει Registration complete αλλά δεν με βαζει μεσα.
Hal9000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ξεχωριστή εφαρμογή από το skype Αν έχεις κάνει εγγραφή εδώ, τότε θα λάβεις αργά η γρήγορα ένα mail από τη microsoft που θα σε οδηγεί στο να την κατεβάσεις και θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αφού θα έχουν ενεργοποιήσει το λογαριασμό σου
nightdreamer33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ξεχωριστή εφαρμογή από το skype Αν έχεις κάνει εγγραφή εδώ, τότε θα λάβεις αργά η γρήγορα ένα mail από τη microsoft που θα σε οδηγεί στο να την κατεβάσεις και θα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις αφού θα έχουν ενεργοποιήσει το λογαριασμό σου Καταλαβα...προφανως δεν μου εχουν ενεργοποιησει ακομα το λογαριασμο γιατι ελαβα email με το που εκανα το Register οτι ειμαι λεει στη λιστα αυτων που θελουν να το χρησιμοποιησουν αλλά δεν μου εχουν στειλει Εmail απο που να το κατεβασω και οτι ενεργοποιηθηκε ο λογαριασμος ΥΓ...το εχω κατεβασει ηδη απο το windows store Xρονικα απο την 1η Ιανουαριου θα αρχισει να λειτουργει με 2 γλωσσες αγγλικα και Ισπανικα? σε text chat υποστηριζει λεει 40 γλωσσες...δηλ χωρις video call σκετο text chat αν γραφω ελληνικα ας πουμε θα τα βλεπει ο αλλος στη γλωσσα του?
Hal9000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ναι σε όλα, απλά δουλεύουν όλα αυτά ήδη για όσους είναι στη beta
nightdreamer33 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ναι σε όλα, απλά δουλεύουν όλα αυτά ήδη για όσους είναι στη beta Σ΄ευχαριστω!Μια διευκρινιση επειδη σ αυτο εχω μπερδευτει...Σε video call αν μιλησω ελληνικα θα το μεταφρασει στα Αγγλικα? η μονο απο Ισπανικα σε Αγγλικα και το αντιστροφο?Και επισης πρεπει να το εχει και ο συνομιλητης εγκατεστημενο για να λειτουργει ή αρκει μονο ο ενας απο τους 2 ας πουμε? Moλις κατεβασα την νεα εκδοση του Skype για Windows 8.1 και μολις παω να κανω κληση μου την διακοπτει και λεει" εχει προβλημα το μικροφωνο σας" ενω στην εκδοση του skype 7 που ειχα εγκατεστημενη το μικροφωνο λειτουργει στην κληση κανονικοτατα! Και εχω κανει ολες τις απαραιτητες ρυθμισεις και απο τις επιλογες εχω κανει επισης"ενεργο" το μικροφωνο μεσα απο τις ρυθμισεις των 8.1 για τη συγκεκριμενη εκδοση του skype και παρολα αυτα δεν λειτουργει...τι φταιει γι αυτο?
nightdreamer33 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Mπηκα τελικα στη beta εκδοση του skype translator preview μετα απο αιτημα που εκανα στο site του skype εγραφα ελληνικα και μετεφραζε σε αλλες γλωσσες ( αλλα μονο σε text chat) και μετα απο μιση ωρα με εβγαλε και δεν με ξανα βαζει τωρα λεει πρεπει να ξανα κανω εκ νεου αιτημα..απο το νεο χρονο δεν θα ειναι η beta εκδοση διαθεσιμη για ολους ή πρεπει να σε βαλουν παλι βαση αιτηματος?εντωμεταξυ τωρα λεει οτι εχει παρα πολλες αιτησεις και πολυ λιγες θεσεις...οποτε δεν βλεπω να με ξανα βαζουν ουτε του χρονου μεσα,ελπιζω παντως να ειναι δωρεαν η εφαρμογη του translator στο μελλον μην χρειαζεται να πληρωσουμε και για αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα