Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι φανταστικο παιχνιδι,το μονο κακο που εχει ειναι οτι μετα τις 12 το βραδυ πρεπει να εισαι μεγαλο level για να συνδεθεις γρηγορα αλλιως κανει πολυ ωρα. :)

Δημοσ.

...αμα μπορει και τα δυο δεν υπαρχει λογος...αμα παει σε cpu σε καναν 6300-8320 η Phenom.

αμα παει σε GPU ας παει σε 970-980-960 η καμια AMD καρτα η R9 270-R9 280-R9 290 εκει.

τωρα αυτο αστετο πανο του αλλα και εγω προτεινο αλλαγη καρτας!.

χαχαχα και εγω αυτο σκεφτικα!!! :-D :-D :-D

Τον βοηθησες παρα πολυ με το να του αναφερεις τις καρτες που υπαρχουν στην αγορα και ειδικα οταν βαζεις μαζι R9 270,960 που δεν εχει βγει καν και την πολυ ακριβοτερη 980....

Δημοσ.

Τον βοηθησες παρα πολυ με το να του αναφερεις τις καρτες που υπαρχουν στην αγορα και ειδικα οταν βαζεις μαζι R9 270,960 που δεν εχει βγει καν και την πολυ ακριβοτερη 980....

του εδωσα επιλογες. εβαλα την 960 γιατι πανο την αναφερουν τα παιδια και ας περιμενει λιγο δεν εγινε και τιποτα.

επισης του εβαλα την R9 270 για τον λογο αν δεν την παλευει οικονομικα.

edit----> ας παιξει λιγο κανα Panzar μεχρι να βγει και η 960...:D

Δημοσ.

Ναι μπορεις να ρωτησεις ποιο ειναι το Budget αρχικα και μετα να κανεις την αναλογη προταση.Αλλωστε αν το οικονομικο ειναι θεμα καλυτερα θα ηταν μια Used 7970 και ενα τροφοδοτικο παρα πχ μια R9 270 ή R9 280.

Δημοσ.

Ναι μπορεις να ρωτησεις ποιο ειναι το Budget αρχικα και μετα να κανεις την αναλογη προταση.Αλλωστε αν το οικονομικο ειναι θεμα καλυτερα θα ηταν μια Used 7970 και ενα τροφοδοτικο παρα πχ μια R9 270 ή R9 280.

εγω δεν θα συνιστουσα ποτε USED προ'ι'οντα εκτος αν ειναι αναγκη για παιχνιδια.

Δημοσ.

εγω δεν θα συνιστουσα ποτε USED προ'ι'οντα εκτος αν ειναι αναγκη για παιχνιδια.

Πολυ καλυτερο ειναι να αγορασεις μια 7970 στα 140-150ευρω με πχ 1 χρονο εγγυηση παρα R9 270 καινουργια με 2 χρονια εγγυηση(πχ Sapphire).Και προφανως η 750ti δεν την ακουμπαει καν την 7970.

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ καλυτερο ειναι να αγορασεις μια 7970 στα 140-150ευρω με πχ 1 χρονο εγγυηση παρα R9 270 καινουργια με 2 χρονια εγγυηση(πχ Sapphire).Και προφανως η 750ti δεν την ακουμπαει καν την 7970.

πιος μιλισε για 750ti?

και ναι καλυτερη λυση ειναι η 7970 απο ολοκαινουρια R9 270.

Δημοσ.

Οσο για τις Used καρτες γραφικων να ξερεις οτι ειναι μακραν η καλυτερη αγορα απο αποψης χρηματων και αποδοσης αν ειδικα δεν ψαρωνεις απο τα διαφορα Marketing κολπα.Σκεψου πχ οτι περυσι το καλοκαιρι του 2013 η 7970 κοστιζε καινουργια πριν βγουν οι νεες R9 380ευρω και τωρα μπορεις να την βρεις με εγγυηση στα 140 για να παιζεις ολα τα παιχνιδια.Το ιδιο θα ισχυει αργοτερα για την R9 290 αφου τωρα κοστιζει καινουργια 270ευρω.

Δημοσ.

Οσο για τις Used καρτες γραφικων να ξερεις οτι ειναι μακραν η καλυτερη αγορα απο αποψης χρηματων και αποδοσης αν ειδικα δεν ψαρωνεις απο τα διαφορα Marketing κολπα.Σκεψου πχ οτι περυσι το καλοκαιρι του 2013 η 7970 κοστιζε καινουργια πριν βγουν οι νεες R9 380ευρω και τωρα μπορεις να την βρεις με εγγυηση στα 140 για να παιζεις ολα τα παιχνιδια.Το ιδιο θα ισχυει αργοτερα για την R9 290 αφου τωρα κοστιζει καινουργια 270ευρω.

με αυτο που ειπαις συμφονο απολυτα οταν κιταξα για προτη φορα της AMD καρτες της RADEON HD 7XXX ειδα οτι ειναι ακριβες το 2012-13 και τωρα που ξανα κιταω στο skroutz δεν την πουλανε πια....-_- και ναι βρηκα με 130-160-200 ευρο καρτες που κανουν 250-300 ευρο και τρελαθηκα μεχρι που σκεφτομε να παρω και εγω μια.

Δημοσ.

Εγω πχ σκεψου οταν εδωσα την δικια μου 770 τον ρωτησα τον αγοραστη γιατι αυτη την καρτα συγκεκριμενα,και η απαντηση του ηταν για το νεο Far Cry και μιας και ειχε και μικρης αναλυσης Monitor.Δεν εχουν ολοι ακριβα Monitor ουτε αλλαζουν συνεχεια τις καρτες γραφικων τους.Οι Used καρτες ειναι πολυ καλη επιλογη για καποιον που δεν χαλαει πολυ χρονο στα παιχνιδια αλλα θελει κατι οικονομικο που να μπορει να παιξει οποιο παιχνιδι θελει .

• Like 4
Δημοσ.

αρα μια 7970 ειναι καλυτερη απο μια r280, και βλεποντας τι τιμες ειναι γυρω στα 150Ε

απο τροφοδοτικο λετε οτι ειμαι οκ με την 7970?

Δημοσ.

Γενικα σαν καρτες η R9 280 ειναι η νεοτερη 7950 και η 7970 ειναι στην ουσια η R9 280x.Κοινως μια R9 280 μπορει να φτασει σε επιδοσεις την 280χ με Overclock.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...