Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσε μια φίλη μου ένα galaxy s4 γιατι μου είπε δεν το θελει γιατι δεν δουλευει.

Το κινιτο το μονο προβλημα που διαπίστωσα οτι έχει ειναι οτι δεν διαβαζει την καρτα σιμ, απο οτι μου ειπε το ειχε δωσει σε ενα παιδι να το φτιάξει και εκεινος κατι εκανε με ρομ κτλπ και οταν το στειλανε στην σαμμυ δεν το εφτιαχνε γιατι οπως την ειπανε οτι το προβλημα προκληθηκε απο λάθος ρομ κτλπ.

Τι μπορω να κανω για να δουλεψει η αλλαγη του σιμ κονεκτορ ειναι εφικτή;

Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια παιδιά, λέτε να είναι software το θέμα;

Πάρτα ένα-ένα. Αν με ξαναπέρασμα της ρομ δεν φτιάχνει, θέλει χειρουργική επέμβαση με κατσαβίδια.....

Δημοσ.

Επειδή πιάνουν τα χέρια μου αλλά φοβάμαι μην το κάνω καμιά μ@@α θα το πειραζα με κατσαβιδια κτλπ. Αλλα θα ακολουθήσω το οδηγό που μου έστειλες αν δεν αλλάξει κατι ενημερώνω για περαιτέρω βοήθεια.

εν αναμονή συνεχειας.....

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Εχω συναντησει αντιστοιχο θεμα σε S3, δεν εφταιγε η υποδοχη της σιμ, δεν ηταν δηλαδη hardware problem. Το θεμα ηταν οτι κατα την αναβαθμιση του λειτουργικου, για καποιο λογο "χαθηκε" το ΙΜΕΙ του τηλεφωνου. Στη θεση του κανονικου ΙΜΕΙ γραφτηκε ενα generic και μετα το τηλέφωνο δεν αναγνωριζε καμια σιμ, ενω ολα τα υπολοιπα δουλευαν κανονικα.

Δεν καταφερε να το φτιαξει ποτε, στο myphone που διαβασα τοτε μου φανηκε δυσκολο μεν, εφικτο δε.

Δημοσ.

Εχω συναντησει αντιστοιχο θεμα σε S3, δεν εφταιγε η υποδοχη της σιμ, δεν ηταν δηλαδη hardware problem. Το θεμα ηταν οτι κατα την αναβαθμιση του λειτουργικου, για καποιο λογο "χαθηκε" το ΙΜΕΙ του τηλεφωνου. Στη θεση του κανονικου ΙΜΕΙ γραφτηκε ενα generic και μετα το τηλέφωνο δεν αναγνωριζε καμιά σιμ, ενω ολα τα υπολοιπα δουλευαν κανονικα.

Δεν κατάφερε να το φτιάξει ποτέ, στο myphone που διάβασα τότε μου φάνηκε δύσκολο μεν, εφικτό δε.

μπορείς να μου στείλεις λιγάκι τον link από το θέμα γιατί και εγώ αυτό διαπίστωσα ότι μπορεί να συμβαίνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατέβασα το odin και το αρχειο για να fλασαρω το κινιτο γιατι απο οτι ειδα εχει εκδοση για hong kong τελος παντων εγω κατεβασα αυτο http://www.sammobile.com/firmwares/download/39996/I9505XXUGNG8_I9505YXYGNH2_EUR.zip/ .

Παλι τα ιδια δεν αναγνωριζει sim και το imei δεν εμφανιζετε καθολου διαβασα για εναν kernel Perseus αλλα δεν μπορω να βρω για galaxy s4 i9505

Επεξ/σία από alex52

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...