AngelMobile93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά, Η κατηγορία των επεξεργαστών στα κινητά γενικά με εξιτάρει και μου αρέσει να μαθαίνω για αυτούς. έχω ακούσει και έχω διαβάσει επίσης ότι η Qualcomm που βγάζει τους Snapdragon επεξεργαστές θεωρείται κορυφή στα android smartphones. Ωστόσο τελευταία παρακολουθώ πως αρκετές εταιρείες (πχ samsung, huawei) χρησιμοποιούν σε κάποια από τα κινητά τους exynos αντι snapdragon. Υπάρχει καποιος συγκεκριμένος λόγος? Υπερτερεί κάποιος από τους 2 σε ταχύτητα και απόδοση? Τίθεται θέμα πιο "οικονοιμικού" του ενός από τον άλλον?
Kostas93 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 οι exynos είναι της samsung, προσπαθεί να τους σπρώξει στην αγορά για να βγάλει περισσότερα από όσα βγάζει ήδη.για να δεις αν υπερτερεί κάποιος θα πρέπει να συγκρινεις επεξεργαστή με επεξεργαστή, όχι οικογένειες επεξεργαστών. πχ να δεις ο ταδε qualcomm με τον ταδε exynos με τον ταδε mediatek με τον ταδε tegra (παλια είχαμε και κάτι texas instruments και κατι ericsson)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα