mike0402 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 ειμαι αναμεσα σε αυτες τις 2 http://www.e-shop.gr/phanteks-ph-tc14pe-cpu-cooler-silver-p-PER.811211 http://www.e-shop.gr/noctua-nh-d14-cpu-cooler-p-PER.809154 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Γραψε μας σε παρακαλω και απο τι αποτελειται το υπολοιπο συστημα και τι κουτι εχεις.Παντως οι Noctua σταθερη αξια σε γενικες γραμμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Αυτές οι ψύκτρες προορίζονται για τρελό overclock..αν δεν έχεις σκοπό να ασχοληθείς δε σου χρειάζεται τόσο μεγάλη/ακριβή ψύκτρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Overclock θα κανω..απο χαρακτηριστικα εχω:i5 4690k,gigabyte z87m-d3h,gigabyte gtx 970 g1 gaminng,και το κουτι ειναι λιγο θεμα αλλα μπορει να το αλλαξω,εχω το thermaltake urban s31..κανονικα δεν τις χωραει αλλα εχω δει ενα review π χωραει οριακα την phanteks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Phanteks χωρίς συζήτηση.Την έχω και δεν καταλαβαίνει τίποτα από temps.Είναι καλύτερη για μένα από την noctua & από σχετικά reviews που το αναφέρουν. edit: να προσέξεις μόνο να έχεις low profile μνήμες και να μπαίνει στο κουτί σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Και γω θα έλεγα αν χωράει να πάς σε Panteks(Αυτή έχω βάλει και γω στο μάτι όπως και μια aio υδρόψυξη) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 R1 Ultimate εύκολα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Ναι χαμηλες μνημες εχω..η r1 νομιζω ειναι πιο μεγαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros1981 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 συμφωνω με αυτο που σου ειπε ο physiciant και να προσθεσω οτι ναι μεν πολυ καλες οι noctua αλλα υπερεκτιμημενες (σε αναλογια με την τιμη τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Όποια και να πάρεις θα είσαι απόλυτα ευχαριστημένος..πάντως απ' ότι βλέπω στις διαστάσεις η Phanteks είναι ελάχιστα μεγαλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Την εχω δει την phanteks σε βιντεο κ χωραει απλα βρισκει ο ενας ανεμηστηρας στο πλαινο τζαμακι του κουτιου μ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pnick Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Cryorig R1 σε αυτά τα λεφτά, (αν και δεν την χωράει το κουτί, όπως και καμία από τις παραπάνω ψύκτρες). Ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε άερα. Καλύτερη από Η100i. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Σίγουρα και η R1 είναι πάρα πολύ καλή ψύκτρα.Αλλά δεν νομίζω η καλύτερη,ισοδύναμες είναι αυτές οι τρείς (R1,Phanteks 14PE,Noctua D15). πηγή: http://www.xbitlabs.com/articles/coolers/display/noctua-nh-d15_5.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakks80 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 εγω λεω να κοιταξεις στις αγγελιες εδω και να παρεις καμια corsair h100i sta 70-80 ευρω η καμια coolermaster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα ασχετο αλλα για υδροψυξη θα σε ενδιεφερε μιας και δινεις αρκετα χρηματα για αεροψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα