JimBeam81 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνω tablet για τον πατερα μου που είναι άσχετος και καθόλου απαιτητικός. Μονο για σερφαρισμα. Θέλει 3G οπωσδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τόσο το wifi. Απο ίντσες λέει οτι θέλει πανω απο 7 αλλά νομιζω θα το συνηθίσει το 7 ιντσο γιατί σε αυτα τα λεφτα δεν.. Τώρα απο ανάλυση έχει συνηθίσει στην κλασική 1366*768 του laptop δε ξέρω.. το 1024*600 θα του κακοφανει πολύ; Απλα ψάχνω για κάτι οικονομικό που να μην είναι μπούρδα τελείως και δει το nexus μου και απογοητευθει. Καμια πρόταση;
axinos09 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 πουλαω alcatel evo 3g διπυρηνο 7 οθονη 70ευρω
Braveheart1980 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Ψαχνω tablet για τον πατερα μου που είναι άσχετος και καθόλου απαιτητικός. Μονο για σερφαρισμα. Θέλει 3G οπωσδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τόσο το wifi. Απο ίντσες λέει οτι θέλει πανω απο 7 αλλά νομιζω θα το συνηθίσει το 7 ιντσο γιατί σε αυτα τα λεφτα δεν.. Τώρα απο ανάλυση έχει συνηθίσει στην κλασική 1366*768 του laptop δε ξέρω.. το 1024*600 θα του κακοφανει πολύ; Απλα ψάχνω για κάτι οικονομικό που να μην είναι μπούρδα τελείως και δει το nexus μου και απογοητευθει. Καμια πρόταση; Λειτουργικό; Win? Android?
alexpen Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Σημερα το χτυπησα...και γω για τον πατερα μου. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2014 από alexpen 1
lykman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σημερα το χτυπησα...και γω για τον πατερα μου. καλή χρονιά, εντυπώσεις? δοκίμασες αν μπορεί να πάρει την εφαρμογή whatsapp?
alexpen Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια!Δεν εχω παραλαβει ακομα. Γιατι να μην παιρνει whatsapp??? Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα...
lykman Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονια!Δεν εχω παραλαβει ακομα. Γιατι να μην παιρνει whatsapp??? Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα... Γενικώς τα μη 3G τάμπλετ δεν... και δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο ΜΕ 3G ώστε να δοκιμάσω αν αυτό εκεί αλλάζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα