Προς το περιεχόμενο

3G Tablet με 100-120 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω tablet για τον πατερα μου που είναι άσχετος και καθόλου απαιτητικός. Μονο για σερφαρισμα.

Θέλει 3G οπωσδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τόσο το wifi.

Απο ίντσες λέει οτι θέλει πανω απο 7 αλλά νομιζω θα το συνηθίσει το 7 ιντσο γιατί σε αυτα τα λεφτα δεν..

Τώρα απο ανάλυση έχει συνηθίσει στην κλασική 1366*768 του laptop δε ξέρω.. το 1024*600 θα του κακοφανει πολύ;

Απλα ψάχνω για κάτι οικονομικό που να μην είναι μπούρδα τελείως και δει το nexus μου και απογοητευθει.

Καμια πρόταση;

Δημοσ.

Ψαχνω tablet για τον πατερα μου που είναι άσχετος και καθόλου απαιτητικός. Μονο για σερφαρισμα.

Θέλει 3G οπωσδήποτε δεν τον ενδιαφέρει τόσο το wifi.

Απο ίντσες λέει οτι θέλει πανω απο 7 αλλά νομιζω θα το συνηθίσει το 7 ιντσο γιατί σε αυτα τα λεφτα δεν..

Τώρα απο ανάλυση έχει συνηθίσει στην κλασική 1366*768 του laptop δε ξέρω.. το 1024*600 θα του κακοφανει πολύ;

Απλα ψάχνω για κάτι οικονομικό που να μην είναι μπούρδα τελείως και δει το nexus μου και απογοητευθει.

Καμια πρόταση;

Λειτουργικό;

Win? Android?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα το χτυπησα...και γω για τον πατερα μου.

post-78954-0-85288500-1420035146_thumb.png

Επεξ/σία από alexpen
  • Like 1
Δημοσ.

Σημερα το χτυπησα...και γω για τον πατερα μου.

καλή χρονιά, εντυπώσεις? δοκίμασες αν μπορεί να πάρει την εφαρμογή whatsapp?

Δημοσ.

Καλη χρονια!Δεν εχω παραλαβει ακομα. Γιατι να μην παιρνει whatsapp??? Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα...

Δημοσ.

Καλη χρονια!Δεν εχω παραλαβει ακομα. Γιατι να μην παιρνει whatsapp??? Δε νομιζω να υπαρξει προβλημα...

Γενικώς τα μη 3G τάμπλετ δεν... και δεν είχα μέχρι τώρα κάποιο ΜΕ 3G ώστε να δοκιμάσω αν αυτό εκεί αλλάζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...