Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Μολις πηρα ενα retina 13 και αμεσως του εβαλα yosemite. Η οθονη ειναι υπεροχη αλλα ο,τι βρισκεται εξω απο τον κοσμο της apple δειχνει χαλια. Εννοω πως η σουιτα μου Adobe cs3 φαινεται να πιξελαρει αγρια στα μενου της αλλα και τα αρχεια που ανοιγω. Το office 2011 επισης χαλια. Η εντολη open in low resolution δεν αλλαζει (το κοιταξα). Εχω λιγο ανησυχησει γιατι δεν μπορω πλεον να δουλεψω οπως δουλευα.

Στο γραφειο εχω μια 20" cinema της apple η οποια ενω υπαρχει ρυθμιση για την αναλυση της 1680 Χ δεν θυμαμαι το υψος, το αποτελεσμα που παιρνω ειναι απογοητευτικοτατο. Κακο κειμενο, υψηλα λευκα που δεν πεφτουν με τιποτα, οσο κι αν ριξω την φωτεινοτητα.

Σας εχει συμβει το ιδιο? Ποια η λυση? Να παρω καινουργιο μονιτορ δεν θα το ηθελα. Προτιμησα φορητο που να το κανω και desktop απο το να παρω imac για να μην χασω ενα καλο και ξεκουραστο μεχρι χθες (το ειχα σε ενα G5 desktop και εβλεπα μια χαρα) μονιτορ!

Το οτι του εβαλα yosemite αμεσως το αναφερω γιατι συνηθιζεται να βγαινουν θεματα που λυνονται στις αναβαθμισεις νεων λειτουργικων. Αν και που αυτα που μου συμβαινουν δεν μου ακουγονται για yosemite θεματα. Περιμενω τα φωτα σας...

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...