Occulus Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα πριν καμια εβδομαδα αγορασα ενα κινεζακι CUBOT S308 το οποιο μπορω να πω οτι απλα τα σπαει για τα λεφτα του απλα εχω ενα προβλημα με την μνημη. το κινητο εχει εσωτερικη μνημη 16gb δεν εχω βαλει sd card ακομα.Λοιπον κατεβασα καποιες εφαρμογες στο συνολο 800mb και τωρα μου λεει ΣΦΑΛΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ οταν παω να κατεβασω μια εγαρμογη.μπορει κανεις να βοηθησει?
kataramenos32 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή του play
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πως να διορθώσετε τα σφάλματα του Google Play Store: https://alldayandroid.wordpress.com/2014/08/21/%CF%80%CF%89%CF%83-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-google-play-store/
georgi... Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μήπως έκανες αναβάθμιση αν ναι χάθηκε η μνήμη όπως και σε εμένα, ψάχνω λύση αλλά ακόμα δεν βρήκα κάτι
saruman123 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 μήπως έκανες αναβάθμιση αν ναι χάθηκε η μνήμη όπως και σε εμένα, ψάχνω λύση αλλά ακόμα δεν βρήκα κάτιΕσυ τι επαθες για πες!
iMarilina Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Καλησπερα πριν καμια εβδομαδα αγορασα ενα κινεζακι CUBOT S308 το οποιο μπορω να πω οτι απλα τα σπαει για τα λεφτα του απλα εχω ενα προβλημα με την μνημη. το κινητο εχει εσωτερικη μνημη 16gb δεν εχω βαλει sd card ακομα.Λοιπον κατεβασα καποιες εφαρμογες στο συνολο 800mb και τωρα μου λεει ΣΦΑΛΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ οταν παω να κατεβασω μια εγαρμογη.μπορει κανεις να βοηθησει? Τί χώρο σου γράφει μέσα αμα πας να δεις? Το πρόβλημα το πιθανότερο έγγυται ότι μπορεί αυτα τα 16 γίγα να τα έχουν σπάσει σε δυο κομμάτια (και το ένα από αυτά να είναι πολύ μικρό, εκεί που πάνε οι εφαρμογές). Πχ εμείς είχαμε πάρει ένα 16άρι ταμπλετάκι του μικρού, καθόλου κακό, και ανακάλυψα ότι τα 16 ήταν σπασμένα σε δυο μέρη (το ένα το είχε ως "σκληρό" να στο πώ έτσι, όπου είχε το λογισμικό και το άλλο το είχε ως internal SD card ή κάπως έτσι, και όλες οι εφαρμογές πηγαίνανε να εγκατασταθούν στο μικρό το οποίο είχε περίπου 500 ΜΒ , το απόλυτο έλεος δηλαδή και έπρεπε χειροκίνητα να μεταφέρω τις εφαρμογές στο άλλο μέρος.
saruman123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Τί χώρο σου γράφει μέσα αμα πας να δεις? Το πρόβλημα το πιθανότερο έγγυται ότι μπορεί αυτα τα 16 γίγα να τα έχουν σπάσει σε δυο κομμάτια (και το ένα από αυτά να είναι πολύ μικρό, εκεί που πάνε οι εφαρμογές). Πχ εμείς είχαμε πάρει ένα 16άρι ταμπλετάκι του μικρού, καθόλου κακό, και ανακάλυψα ότι τα 16 ήταν σπασμένα σε δυο μέρη (το ένα το είχε ως "σκληρό" να στο πώ έτσι, όπου είχε το λογισμικό και το άλλο το είχε ως internal SD card ή κάπως έτσι, και όλες οι εφαρμογές πηγαίνανε να εγκατασταθούν στο μικρό το οποίο είχε περίπου 500 ΜΒ , το απόλυτο έλεος δηλαδή και έπρεπε χειροκίνητα να μεταφέρω τις εφαρμογές στο άλλο μέρος.Ειναι απο τον Δεκεμβρη του 2014 λες να σου απαντηση!!!
iMarilina Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ειναι απο τον Δεκεμβρη του 2014 λες να σου απαντηση!!! Εγώ είδα ένα τόπικ δεν κοίταξα ημερομηνία, πες τα σε εκείνον που το ανάστησε.
saruman123 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σαμπως και αυτος που το ανάστησε το ειδε!!! Και γω μην νομιζεις αν κοιταξεις μετα απο 2 μηνες απαντησα :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα