bluesattack Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη δεν εχω ασχοληθει καθολου.. Θελω να βγαλω τον 2.5 '' απο το laptop και να βαλω ssd. Tι πρεπει να προσεξω ? 1.Οσο αφορα το μεγεθος / διαστασεις δεν παιζει θεμα ετσι ? Η παιζουν διαφορετικα μεγεθη και παιζει να χωραει στο laptop η να μην ταιριαζουν οι οπες ? 2.Κατι trim πωστολεν και λοιπες σκοτουρες υπαρχουν ακομη ? Αλλα θεματα ? 3.Ειναι ευκολο το clone disc απο 2.5 '' 500 gb -> 80-100 ssd ? (εννοειται οτι τα αρχεια στον hdd εχουν μεγεθος μικροτερο των 80 gb ) Eυχαριστω.
SPANK Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Απλά αγοράζεις εναν 2.5 ssd και τον περνάς κανονικά δεν χρειάζεται κατι αλλο να προσέξεις οσο για το clone θα σου έλεγα μιας και πρόκειται και για καινούργιο δίσκο να περάσεις σε καθαρή εγκατάσταση
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλό είναι να ψάξεις λίγο με βάση το μοντέλο σου, μπορεί π.χ. να έχει μέσα caddy που κρατάει τον δίσκο ή να έχει λίγο ποιο μεγάλο σε ύψος δίσκο και να μην ασφαλίζει καλά ο ssd,να είναι δηλαδή στον αέρα κατά κάποιο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα