Προς το περιεχόμενο

[Laptop] Lenovo G50-45 (A8-6410/8GB/1TB/R5M230 2GB) + Smartphone Lenovo A536 499€ - you.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν απο λίγο σε διαφήμιση στην TV. (σχετικό link εδώ )

Φθηνότερες τιμές στον τσιγκούνη 449 και 125 € αντίστοιχα. ( εδώ και εδώ )

Επεξ/σία από Gilles27
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω άν αξίζει η cpu. Δεν μπόρεσα να βρώ ουσιαστική σύγκριση στα sites που κοιτώ συνήθως (cpuboss και cpubenchmark). Το ανέβασα γιατί μου φάνηκε σχετικά καλή τιμή ακόμη και μόνο για το 15άρι, με 8gb, 1tb και όχι onboard κάρτα.

Εντάξει, αν κάποιος δε θέλει το κινητό , και θέλει πρωτίστως τη cpu, ίσως πρέπει να κοιτάξει και σε άλλες επιλογές με i series.

Δημοσ.

Εδώ ένα συγκριτικό με έναν i3 4000M. O i3 είναι ελαφρά πιο γρήγορος αλλά καταναλώνει μιάμιση φορά περισσότερη ενέργεια. Φαντάζομαι αυτό θα έχει και στις θερμοκρασίες θέμα.

• Like 1
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια συγγνωμη που ξεθαβω αλλα θελω να ρωτησω κατι για το παραπανω λαπτοπ. το χα παρει για γνωστο μου στα 399 με την τοτε προσφορα απο το you.gr πριν καμια βδομαδα δεν ανοιγε και για να φορτωσει τα windows και να μπει απο τα 5 δευτερολεπτα που εκανε παλια τωρα κανει 10 λεπτα. το πηγε σε ενα γνωστο και του πε εχει καει ο σκληρος κατι τετοιο για καινουριο σκληρο με περαστικα κτλ του ζηταει 120 ευρω. τι παιζει με την εγγυηση ρε παιδια 1 χρονο απο την λενοβο γραφει, καπου εχω διαβασει οτι βασει νομου κτλ ειναι 2χρονια και το λαπτοπ ειναι 1-1,5 χρονων. Επισης ειναι δυνατον αυτο να εγινε λογω καποιων οχι τοσο βαριων παιχνιδιων που επαιζε επειδη θυμαμαι καποιοι εγραφαν οτι ανεβαζε θερμοκρασιες.

Δημοσ.

Ένας δίσκος μπορεί να χαλάσει από το οτιδήποτε (αν έχει χαλάσει ο δίσκος)....οπότε φαντάζομαι περισσότερο είναι ρητορικό το ερώτημα σου!!

Όσον αφορά την εγγύηση...για όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα στην Ε.Ε. (ευτυχώς είμαστε ακόμα μέσα) ισχύει για 2 χρόνια!! Οπότε πάρε ένα τηλέφωνο την Lenovo να συνεννοηθείς τι πρέπει να κάνεις!

Δημοσ.

Στείλε μειλ στα κεντρικά στην lenovo κ ανέφερε τους το θέμα. Επεκτείνουν επιτόπου την εγγύηση στα 2 έτη.

Το μεσημερι που θα επιστρέψω σπίτι θα σου στείλω αναλυτικά το μειλ που είναι καλό να σταλεί.

Υπενθυμίσε το μου και με ένα πμ αν ξεχαστω.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι τυχερος someone γιατι το YOU στελνει την αποδειξη και ηλεκτρονικα μέσω e-mail οποτε σίγουρα την έχεις στα inbox 

Δημοσ.

Είσαι τυχερος someone γιατι το YOU στελνει την αποδειξη και ηλεκτρονικα μέσω e-mail οποτε σίγουρα την έχεις στα inbox

το σκεφτηκα και εγω απλα αυτος πηγε και το παρηγγειλε στο καταστημα γιατι ηθελε να το παρει με πιστωτικη στην ουσια πιστευω και ο υπαλληλος απο το ιντερνετ θα το εκανε. παντως εχεις δικιο και σε εμενα που ειχα παραγγειλει κατι παλια ηρθε και ιντερνετικα η αποδειξη στο μειλ. θα παρω ενα τηλ αυτες τις μερες να δουμε τι θα γινει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...