_chris_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 θέλω να δημιουργήσω σε έναν υπολογιστή ένα restore partition όπως έχουν οι φορητοί. το έψαξα κι έκανα μια προσπάθεια με το πρόγραμμα acronis 2012. το δημιούργησα μια χαρά, πατώντας το f11 με βγάζει στο μενου για επαναφορά και έκανα μια δοκιμαστική επαναφορά. η επαναφορά έγινε αλλά απ ότι κατάλαβα είναι μιας χρήσης. ή μάλλον κάτι έκανα λάθος εγώ διότι μετά την επαναφορά δε μπορώ πλεον να πατήσω το f11 για να με πάει πάλι στο μενου για επαναφορά. για να μη τα πολυλογώ, πως μπορώ να δημιουργήσω ένα τέτοιο partition που να δουλεύει. είτε με το acronis μιας και έφτασα πολύ κοντά στο να το κάνω να δουλέψει, είτε με οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα. δεν είναι και εύκολο να κάνω δοκιμές.
arc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Το πιο ευκολο και ευχρηστο, κατά τη γνώμη μου, ειναι να φτιάξεις ενα partition και να πάρεις εκει ένα image του C με οποιοδήποτε cloning προγραμμα προτιμάς. Φτιάχνεις και το αντίστοιχο cd/dvd του προγραμματος και το αποθηκευεις κάπου. Επισης το αντίστοιχο iso το βάζεις το ιδιο partition με το αντίγραφο (αν το χρειαστείς και δεν εχει μαζι του το δισκάκι). Οποτε θες να επαναφέρεις το image, χώνεις το δισκάκι και λες του προγράμματος «αυτό το image από εκεί βάλε το εκεί»
_chris_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 σωστή αυτή η λύση σου αλλά το θέλω για άτομο που δε ξέρει και πολλά πολλά και με πρήζει συχνά. οποτε λέω να του κάνω ένα τέτοιο και όποτε δε πάει κάτι καλά με τα win να κάνει μια επαναφορά. απλά θα προτιμούσα να γίνοταν όλα χωρίς extra cd. αλλά μάλλον εκεί με βλέπω να καταλήγω αν δε βγάλω άκρη
arc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 clonezilla εχω φτιάξει αναλογο custom cd που αυτόματα εκανε επαναφορα.
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 θέλω να δημιουργήσω σε έναν υπολογιστή ένα restore partition όπως έχουν οι φορητοί. το έψαξα κι έκανα μια προσπάθεια με το πρόγραμμα acronis 2012. το δημιούργησα μια χαρά, πατώντας το f11 με βγάζει στο μενου για επαναφορά και έκανα μια δοκιμαστική επαναφορά. Σε αυτό το σημείο αντί να κάνεις επαναφορά τράβα μια εικόνα για να έχει η εικόνα και το μενού αυτό με το f11. Αν με τον τρόπο που το κάνεις σβήνει όλα τα διαμερίσματα τότε πρέπει να τον εκπαιδεύσεις κιόλα να γράφει τα αρχεία του σε άλλο δίσκο.
_chris_ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σε αυτό το σημείο αντί να κάνεις επαναφορά τράβα μια εικόνα για να έχει η εικόνα και το μενού αυτό με το f11. Αν με τον τρόπο που το κάνεις σβήνει όλα τα διαμερίσματα τότε πρέπει να τον εκπαιδεύσεις κιόλα να γράφει τα αρχεία του σε άλλο δίσκο. ίσως έχεις δίκιο. δε το σκέφτηκα αυτό. μάλλον έκανα το image και μετά έφτιαξα το μενου οπότε με την επαναφορά το σβήνει. θα ξαναδοκιμάσω
_chris_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 τελικά έβγαλα άκρη με το acronis 2013. (ό,τι είπε ο TheELF) καλή μαγκιά. το μόνο που με χαλάει είναι ότι για έναν άσχετο δεν είναι τόσο εύκολο. αλλά σίγουρα η δουλειά γίνεται. δεν έχω δοκιμάσει με την έκδοση 2015 μήπως είναι απλούστερο. τώρα μένει να δω μήπως μπορώ να βάλω κωδικό κατά την επαναφορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα