tinapo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Έχω κάνει εγκατάσταση των windows 8.1 pro στο HP ProBook 470 G1 Notebook Μετά την εγατάσταση το στνέδεσα στο internet με καλώδιο και εγκατέστησα το Βοηθητικό πρόγραμμα HP Support Assistant Software, το έτρεξα και κατέβασε και εγκατέστησε ~300ΜΒ. Ελέγχοντας όμως στο device manager είχε 3 κίτρινα ? και παρατηρώ ότι δεν δουλεύει το πλήκτρο απενεργοποίησης wifi, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δεν ξέρω αν λειτουργεί. Θα έπρεπε να είναι όλα εντάξει ή κάτι έκανα λάθος? Ευχαριστώ
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πρόγραμμα οδήγησης HP Wireless Button Πρόγραμμα οδήγησης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Validity 1
tinapo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Πρόγραμμα οδήγησης HP Wireless Button Πρόγραμμα οδήγησης αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Validity Ευχαριστώ Χριστόφορε, υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργεί και κάτι άλλο? πως μπορώ να το τσεκάρω? έχω κατεβάσει όλους τους drivers από τη θέση Site: hp 470 g1 ευχαριστώ 1
xristoforos89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Κανε και τα update των windows και θα εισαι οκ. Αν εχεις καποιο θεμα, θα το καταλαβεις 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα