giannis22k Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα σας.Για πειτε μου.Εχω ενα sony vaio .Το προβλημα ειναι το εξης.Ανοιγω το λαπτοπ,ανοιγει η οθονη αλλα δεν δειχνει τα γραμματα παρα μονο μαυρο.Αλλα επισημαίνω ξανα οτι η οθονη δειχνει οτι ανοιγει.Δεν ασπριζει αλλα μου εκανε κατι κολπα εκει που ημουν στην επιφανεια εργασιας να κλεισει αλλα οχι τελειως δηλαδη να γινει "black".Eπισης δοκιμασα με εξωτερικη οθονη και δειχνει κανονικα.Τελος ,δοκιμασα να βαλω απο αλλη οθονη λαπτοπ το καλωδιο της οθονης αλλα παλι τα ιδια.Με το δικο του καλωδιο αν το κουνουσα λιγο (αν και δεν ειμαι σιγουρος αν οντως ειναι απο αυτο το προβλημα)εδειχνε κανονικα
SPANK Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Λογικά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το inverter αν δεν εχει πρόβλημα η οθόνη σαν panel
giannis22k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Διαπιστωσα και κατι αλλο .Οταν χαμηλωνω την φωτεινοτητα ακουγεται κατι στον ινβερτερ ενω αν ειναι τερμα φωτεινοτητα δεν ακουγεται τιποτα.Επισης πειραζει που εβαλα απο αλλο λαπτοπ την καλωδιοταινια?Αφου ταιριαζει και απο τιςδυο μεριες την εβαλα
SPANK Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανόν η αλλη καλωδιοταινία να μην ειναι απόλυτα συμβατή για αυτο και υπάρχουν αυτα τα θέματα
coolerman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξανά ανάψει με καινούρια οθόνη ΑΝ του εγκαταστήσεις(μη συμβατή καλωδιοταινία)fuse off
giannis22k Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 oποτε να παρω μιακαλωδιοταινια και ενα inverter?Αυτο που σας ειπα Οταν χαμηλωνω την φωτεινοτητα ακουγεται κατι στον ινβερτερ ενω αν ειναι τερμα φωτεινοτητα δεν ακουγεται τιποτα ειναι φυσιολογικο?
coolerman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ίσως υπολειτουργεί ο inverter,τα αλλάζεις και μας λές ΑΝ όλα καλά!χωρίς να δοκιμάσεις δεν μπορείς να ξέρεις.
giannis22k Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας και παλι.Απο που μπορω να παραγγειλω την καλωδιοταινια?Το μοντελο ειναι vgn nw21sf
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα