alexc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Μετά το ατύχημα που είχε το lumia 520 μου ( που είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος) είπα να ξανακινηθώ προς android μεριά με budget ~150E. Απότι έψαξα λίγο κατέληξα ή στην αγορά κάποια κινέζικου κινητού από κατάστημα εξωτερικόυ : Site: JIAYU ή στο MOTO G από skroutzadiko. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω εμπειρία από κινέζο, την εξυπηρέτηση τους αξιοπιστία δικτύου κτλ. Η τιμή του όμως είναι φουλ δελεαστική για τα χαρακτηριστικά του. Θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος με ανάλογη εμπειρία να δοκιμάσω για πρώτη φορά από Κίνα μεριά ή να πάω στο σχετικά "safe" moto g ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mixschino Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Κι εγώ το ίδιο δίλημμα έχω φιλε, κι έχω καταλήξει αναμεσα σε xiaomi redmi note, coolpad f1, asus zenfone 5, και zte v5 red bull. Εμενα με βλέπω προς το πρωτο, με οχταπυρηνο επεξεργαστη βγαινει γυρω στα 180€, αλλά αν θες πιο φθηνό υπάρχει και η τετραπυρηνη εκδοση με κατω απο 150. Γκουγκλαρε τα, αξιόπιστα κινεζομαγαζα είναι τα reportspam, vickmall και b2cbuying.
alexc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου... Είδα κάπου οτι υπάρχει περίπτωση να μην είναι συμβατά με τα δίκτυα μας? Δεν έχω γνώσεις στο συγκεκριμένο τομέα για αυτο ρωτάω... Επίσης κάποιες άλλες προτάσεις μέχρι 5 ίντσες ? Ωραίο το Xiaomi αλλά 5.5 δεν με βολεύουν καθόλου
panos2171 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Για να πας σε κινέζικο πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς. 1ον θα σου ρθει μετά από κανά μήνα περίπου, 2ον σε περίπτωση που εμφανίσει πρόβλημα (καλά εννοείται ότι θα τους πεις να το τσεκάρουν αν δουλεύει πριν το στείλουν) εντός εγγύησης θα πρέπει να το στείλεις πάλι εκεί για service οπότε βάλε κανα 2μηνο αναμονής, 3ον αν επιλέξεις κάποιο που είναι προορισμένο μόνο για την κινεζική αγορά θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο για να το φέρεις στα μέτρα σου. Αυτά για το θέμα των κινέζικων. Όσον αφορά την αξιοπιστία δεν τίθεται θέμα αν ψωνίσεις από τα 5,6 γνωστά μαγαζιά που θα σου προταθούν. Με τα δίκτυά μας μια χαρά συμβατά είναι, θα το δεις αυτό βέβαια και αν έχεις απορία ρωτάς.
alexc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να παραθέσω βασικά τις απαιτήσεις μου: 1) Τιμή ~150 2) Δεν θα με πείραζει και 2πύρηνο αρκεί να έχω αρκετή RAM και να μην laggarei συνέχεια ( Ο λόγος που πήγα σε WP ) 3) Καλούτσικη κάμερα αλλά οχι ιδιαίτερα απαιτητικός με FLASH 4) SD Slot γιατί γενικά ακούω πολύ μουσική και μαρέσουν και οι φωτογραφίες 5) <5 ίντσες γιατί δεν με βολεύει καθόλου 6) Μπαταρία και να μην είναι τούμπανη δεν με πειράζει καθώς δεν λιώνω όλη την μέρα στο κινητό Δελεαστικό είναι και το Moto G2 καθώς διαθέτει όλα τα παραπάνω και Slot Card κάτι που με εμποδίζει για το G1 αλλά είναι +20Ε και θα έχω και την σχετική ασφάλεια της εγγύησης και του ελληνικού καταστήματος. Ίσως περιμένω μετά τις γιορτές μπας και πέσει λίγο η τιμή
panos2171 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 To moto G2 είναι πάρα πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του. Παίζει ρόλο βέβαια και το πως σκέφτεσαι. Εγώ πχ έδωσα 220€ για ναυρχίδα από Κινα που κοντράρει άνετα των 300+€ που κυκλοφορούν εδώ. Αν αγόραζα κάτι από εδώ με 220€ σίγουρα θα ταν κατά πολύ κατώτερο από αυτό που έχω τώρα. Αν συμβιβάζεσαι με το moto ενώ ξέρεις ότι θα μπορούσες να έχεις ένα πολύ καλύτερο κινέζικο με τα ιδια λεφτά δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στη σιγουριά ότι θα έχεις πιο γρήγορη εξυπηρέτηση ΟΚ εσύ επιλέγεις. Από κινέζικα κοίτα από xiaomi, lenovo, zte, huawei με τα χαρακτηριστικά που θες, έχουν πολλά. 1
mixschino Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Χλωμο να πεσει σε τιμη το moto g, ειδικα με το hype που γινεται γυρω απο το ονομα του.. Εγω θα το επαιρνα χωρις δευτερη σκεψη αλλα αυτο που λεει ο panos2171 ειναι πολυ σωστο, ξέρεις ότι θα μπορούσες να έχεις ένα πολύ καλύτερο κινέζικο με τα ιδια λεφτά
AntiCambeR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το Moto G 2014 βγαινει με προβληματικες οθονες.Παιζει να αλλαξεις και 3 κινητα μεχρι να παρεις μη ελλατωματικο. Ο κοσμος το'χει τουμπανο και'μεις κρυφο καμαρι.
alexc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Το Moto G 2014 βγαινει με προβληματικες οθονες.Παιζει να αλλαξεις και 3 κινητα μεχρι να παρεις μη ελλατωματικο. Ο κοσμος το'χει τουμπανο και'μεις κρυφο καμαρι. Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος? Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο πουθενά
alexc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.htmlΤελικά λέω να κινηθώ για αυτό. "fdd-lte" : Είναι κομπλε με το δίκτυο μας έτσι? 2) Δεν έχω δουλέψει με rootαρισμένο smartphone πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα?
maddoctor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 http://www.vickmall.com/lenovo-a8-a806-smartphone-4g-fdd-lte-wcdma-octa-core-1-7g-5-0-hd-ips-2g-ram-16gb-rom-13-0mp-camera.htmlΤελικά λέω να κινηθώ για αυτό. "fdd-lte" : Είναι κομπλε με το δίκτυο μας έτσι? 2) Δεν έχω δουλέψει με rootαρισμένο smartphone πρέπει να προσέξω κάτι ιδιαίτερα? Η Lenovo είναι αξιόπιστη εταιρεία με πολύ καλά κινητά. Αυτό είναι το προτελευταίο που έβγαλε (το Vibe X2 είναι το τελευταίο). Εάν δεν σκοπεύεις να ασχοληθείς, δεν έχεις κάτι να προσέξεις. Εάν ασχοληθείς, προσέχεις μην διαγράψεις κάτι από το κινητό και μετά σου μείνει τούβλο!
theosk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Το Lenovo δεν έχει φωτειζωμενα πλήκτρα και notification led, τα οποία είναι πολύ σημαντικά, ειδικά το δεύτερο
maddoctor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Παρόλο που γράφεις μέχρι 5 ίντσες, επειδή το 5 με 5.5 δεν έχει καμία φοβερή διαφορά (εγώ έχω 5άρι κινητό, το Xiaomi Mi3w 64GB και η γυναίκα μου το Lenovo K900 που είναι 5.5 ίντσες), περιμένω να μου έρθει από το reportspam το εξής κινητό, που είναι μέσα στα λεφτά σου και είναι φοβερό κινητό για τα χρήματα αυτά -> XIAOMI REDMI HONGMI NOTE 4G Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz 5.5 Inch IPS HD Screen Android 4.4 LTE 4G Smartphone - 5.5 Inch IPS Screen, 1280×720 Pixel - Qualcomm Snapdragon MSM8928 1.6GHz Quad Core - Band: GSM 850/900/1800/1900 WCDMA 850/900/1900/2100 & FDD-LTE 1800/2100 TDD-LTE 2600 MHz, Support 3G & 4G Network - 2 GB RAM + 8 GB ROM - 13MP Back Camera + 5MP Front Camera - Android 4.4 System (MIUI V5) 1
alexc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 H διαφορά με το Lenovo είναι στον Snapdragon και την μπροστινή κάμερα απότι βλέπω... Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις αφού βλέπω οτι υπάρχει αυτοπεποίθηση με την κινέζικη αγορά λέω να το δοκιμάσω και εγώ !
AntiCambeR Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ισχύει αυτό που λέει ο φίλος? Δεν έχω δει κάτι αντίστοιχο πουθενά Διαβασε απο το τελευταιο σχολιο και μετα.Ισως να το αναφερουν και σε καποιες σελιδες πιο πισω αλλα δεν νομιζω. Και εγω σκεφτομουν να το παρω αλλα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=399564&page=70 Επισης οταν εχεις συνδεδεμενα τα hands free και σε καλεσουν ο ηχος ακουγεται μονο απο αυτα και οχι απο το μεγαφωνο η ακουστικο. Και ειναι θεμα κατασκευης και οχι software.Το ιδιο νομιζω συμβαινει και με ολα τα Moto G. Εγω σκεφτομαι να παρω το Moto G 4G η τo LG G3s(mini).Το Moto G 4G δεν καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα γιατι δεν το εισαγει η Motorola στην Ελλαδα.Το στελνει το καταστημα εξω για επισκευη. Το LG G3s καλυπτεται αρκει να προοριζεται για καποια απο τις χωρες της Ευρωπαικης Ενωσης οπως και ολα τα κινητα. http://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html Οι τιμες ανεβοκαταβαινουν 20-30e LG G3 s VS Moto G http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-G3-s,Motorola-Moto-G/phones/8595,8208 Το LG G3s εχει αποσπωμενη μπαταρια,καλυτερη καμερα,πιο ομορφο και το δινουν με ακουστικα και φορτιστη.Και η οθονη του ειναι 5".Ομως ολα τα κουμπια τα εχει στην πλατη και τα ακουστικα και την θυρα micro usb τα εχει απο κατω και οχι απο πανω. Το Moto G υπερτερει κυριως στο οτι εχει "καθαρο¨" android" και δεν κολλαει.Και οτι εχει το πλεονεκτημα των αναβαθμισεων. Για το LG G3s αν και διαβασα οτι εχει καλο UI δεν ξερω κατα ποσο κολλαει αν το "φορτωσεις". Αν αποφασιζα να παρω το Moto G 2014 θα το επαιρνα απο τα Public για τον λογο οτι θα ειχα καλυτερη-γρηγοροτερη αντικατασταση.Ο αλλος αλλαξε 3 κινητα απο Public μεχρι να παρει με μη ελλατωματικη οθονη.Αρκει να εχεις ορεξη.Ας διορθωσει η Motorola το προβλημα και βλεπουμε.Κατα τα αλλα 1 χαρα ειναι το κινητο και σε καλη τιμη για αυτα που προσφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα